Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dereks Fišers drīzumā varētu pievienoties "Thunder"

Dereks Fišers drīzumā varētu pievienoties "Thunder"
Dereks Fišers "Thunder" vienības rindās pagājušā sezonā aizvadīja 40 spēles
Foto: AP/Scanpix

Pieredzējušais aizsargs, pieckārtējais Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) čempions Dereks Fišers drīzumā varētu pievienoties Oklahomsitijas "Thunder" vienībai, ziņo klubam tuvi avoti. Fišers sezonas sākumā aizvadīja deviņas spēles Dalasas "Mavericks" rindās, tomēr decembrī palūdza komandai atbrīvot viņu.

"Thunder" tuvi avoti "ESPN.com" atklājuši, ka Oklahomsitijas vienība sākusi izrādīt aktīvu interesi par pieredzējušo saspēles vadītāju aizvadītajā nedēļā, kad tā uz Portlendas "Trail Blazers" aizmainīja saspēles vadītāju Eriku Meinoru. Jāatgādina, ka Fišers "Thunder" rindās pagājušajā sezonā nospēlēja 40 spēles - 20 regulārajā turnīrā un 20 izslēgšanas turnīrā, palīdzot komandai aizcīnīties līdz NBA finālsērijai, kurā gan nācās atzīt Maiami "Heat" vienības pārākums piecos mačos.

38 gadus vecais basketbolists sezonas ievadā aizvadīja deviņas spēles Dalasas "Mavericks" vienības rindās, laukumā vidēji 25,4 pavadītajās minūtēs gūstot 8,6 punktus, izdarot 3,6 rezultatīvas piespēles un izcīnot 1,7 atlēkušās bumbas. Fišers visos deviņos mačos laukumā devās komandas pamatsastāvā.

Pieredzes bagātais saspēles vadītājs, kurš līgā debitēja 1996./97.gada sezonā, karjeras laikā izcīnījis piecus NBA čempionu titulus Losandželosas "Lakers" vienības rindās. "Lakers" pagājušajā sezonā veterānu īsi pirms spēlētāju maiņu termiņa beigām nosūtīja uz Hjūstonas "Rockets" komandu, kuras sastāvā Fišers nevienu spēli tā arī gan neaizvadīja.

Decembrī basketbolists palūdza "Mavericks" kluba vadībai atbrīvot viņu, lai viņš varētu pavadīt vairāk laika ar ģimeni: "Esmu pagātnē pieņēmis lēmumus atteikties no naudas un iespējas, un man tas būs jādara vēlreiz. Mana ģimene ir mana prioritāte un tur es vēlos būt. Es neizslēdzu iespēju, ka es atkal varētu spēlēt, tomēr šobrīd mana ģimene ir mana prioritāte."

Fišers nenoliedzami pagājušajā izslēgšanas turnīrā bija viens no "atslēgas spēlētājiem" "Thunder" vienībā, jo viņš spēja sniegt jaunajiem spēlētājiem, kuriem ir krietni mazāk pieredzes, daudz vērtīgu padomu gan laukumā, gan ārpus tā.

Izmantotie resursi:
NBA - National Basketball Association Teams,...

  +3 [+] [-]

, 2013-02-25 14:04, pirms 11 gadiem
atkal jau??? šitas gan nebeidz pārsteigt. nespēlē, nespēlē, un tad uzreiz pie čempionšipa komandas. Ujeju...

  +4 [+] [-]

, 2013-02-25 14:13, pirms 11 gadiem
Tas tā kā pirksta papurināšana Vestbrūka virzienā

  +1 [+] [-]

, 2013-02-25 14:58, pirms 11 gadiem
Visvairāk par Fišeru pasaka viens fakts, Lakers viņu aizmainīja jau pagāšgad un Kobem patika ar viņu spēlēt kopā.

     [+] [-]

, 2013-02-25 15:09, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Tas tā kā pirksta papurināšana Vestbrūka virzienā
diezvai Vestbruks šo pirksta papurināšanu uztvers personiski.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-25 15:32, pirms 11 gadiem
Tas ir tikai dēļ RW. Lai brīžos, kad viņš sāk psihot var DF laist laukumā.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-25 15:39, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: diezvai Vestbruks šo pirksta papurināšanu uztvers personiski.
Nu, es nešaubos, ka viņš tā arī nekad nesapratīs, ko komandas interesēs viņš dara nepareizi

Bet papildinājums tiešām labs, nav gan īsti kapājis kādu laiciņu, bet tomēr, viņš ir vecss pieredzējis buks tā teikt. Zin savas preteklības, nepatiks viņš pretiniekiem, var iemest izšķirošo, laba izvēle.

     [+] [-]

, 2013-02-25 16:12, pirms 11 gadiem
budamank rakstīja: Tas ir tikai dēļ RW. Lai brīžos, kad viņš sāk psihot var DF laist laukumā.
++++

  +2 [+] [-]

, 2013-02-25 16:13, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: diezvai Vestbruks šo pirksta papurināšanu uztvers personiski.
Kad Sefeloša pieslēdzās uzbrukumam, lai piesaistītu Vestbrūkam (post upā) vēl vienu sedzēju un atbrīvotu K.Mārtinu, viņš to uztvēra diezgan personiski Tam džekam viss nav īsti kārtībā ar galvu.

Es domāju Fišera klātbūtne ģērbtuvē krietni palīdzēs, jo pagaidām Vestbrūks un S.Brūks neatpaliek no grafika liegt Durantam uzvarēt čempiona titulu vēlreiz.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-25 16:17, pirms 11 gadiem
Labi, pieņemsim, ka Fišers vēljoprojām ir efektīvs savā ampluā (iemest pāris brīvus metienus saspringtās situācijās) un tas atspēko faktu, ka viņš netur līdzi jaunajiem (kaut gan tas neatspēko).

Kāpēc bija jāaizmaina Ēriks Mejnors?

  +2 [+] [-]

, 2013-02-25 16:23, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Labi, pieņemsim, ka Fišers vēljoprojām ir efektīvs savā ampluā (iemest pāris brīvus metienus saspringtās situācijās) un tas atspēko faktu, ka viņš netur līdzi jaunajiem (kaut gan tas neatspēko).

Kāpēc bija jāaizmaina Ēriks Mejnors?
protams ka pret taadiem pg kaa pols vai parkers vinsh nebuutu ipashi lietderigs bet pret gados vecaakiem un leenaakiem vinsh buus ok jo ir viens no fiziski speciigakajiem un gudraakajiem NBA saspeeles vadiitaajiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-25 17:00, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Labi, pieņemsim, ka Fišers vēljoprojām ir efektīvs savā ampluā (iemest pāris brīvus metienus saspringtās situācijās) un tas atspēko faktu, ka viņš netur līdzi jaunajiem (kaut gan tas neatspēko).

Kāpēc bija jāaizmaina Ēriks Mejnors?
Tāpēc ka Mejnoram pēc sezonas beidzas līgums un Thunderi negrib tērēties, lai nav jāmaksā papildus nodokļi.

     [+] [-]

, 2013-02-25 17:18, pirms 11 gadiem
Lai nāk mājās...
L.A.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-25 18:31, pirms 11 gadiem
OKC THUNDER ‏@okcthunder
News: #Thunder signs veteran guard Derek Fisher. Details coming to THE OFFICIAL SITE OF THE OKLAHOMA CITY THUNDER