Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Alens sezonai gatavojas Konektikutā

Andrejs Siliņš

Alens sezonai gatavojas Konektikutā
Rejs Alens
Foto: AP/Scanpix

Bostonas "Celtics" pieredzējušais aizsargs Rejs Alens jaunajai Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) sezonai gatavojas savas ar bijušās koledžas Konektikutas universitātes komandu, kamēr turpinās lokauts un līgas komandām aizliegts trenēties kopā.

"Neviens nevēlas izlaist gadu. Bet esmu sagatavojies tam, ko komandai no manis vajadzēs, ko Spēlētāju asociācijai vajadzēs, jo vēlamies būt droši par to, ka tiek noslēgts pareizs jaunais [kolektīvais] līgums," par lokautu pārdomās dalījās visu laiku labākais tālmetienu speciālists NBA vēsturē Rejs Alens.

Nākamā būs Alena 16. sezona līgā, un 36 gadus vecais aizsargs vēl nebūt nedomā par karjeras beigšanu. Lai būtu gatavs sezonai, kad tā sāksies, Alens devies uz Konektikutas universitāti, kur trenējas kopā ar savas bijušās skolas komandu.

"Es tik un tā parasti septembrī dodos uz turieni. Bet, protams, tagad, kad nevaru trenēties savā zālē, šī ir pirmā vieta, ko izvēlos," savu došanos uz Konektikutu skaidroja Alens. "Jaunie puiši šeit mani piespiež gatavoties gan fiziski, gan psiholoģiski, tāpēc centīšos šeit būs pēc iespējas ilgāk."

Izmantotie resursi:
Boston.com - Boston, MA news, breaking news,...