Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Tiks organizēta līga ar 70 NBA spēlētāju līdzdalību

Andrejs Siliņš

Tiks organizēta līga ar 70 NBA spēlētāju līdzdalību
Foto: AFP/Scanpix

Organizācija "Impact Basketball" nolēmusi rīkot profesionālu līgu septembra vidū, kur komandu sastāvos būs aptuveni 70 Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlētāju.

Tā kā lokauts turpinās, un zīmes nerāda, ka drīzumā varētu tikt panākta vienošanās par jaunu kolektīvo līgumu, par darbu jaunajā sezonā ārpus NBA interesējas ne tikai spēlētāji, bet arī organizācijas, kas nodarbojas ar spēlētāju sagatavošanu sezonai. "Impact Basketball" ir viena no tādām. Iespējams, pati zināmākā un atzītākā - tā vasarās organizē daudziem pazīstamiem spēlētājiem, tai skaitā superzvaigznēm, treniņus, lai sagatavotu tos nākamajām sezonām.

Šobrīd "Impact Basketball" nākusi klajā ar ideju organizēt līgu Lasvegasā, kurā komandu sastāvos tiktu iekļautu NBA spēlētāji, pēc skaita aptuveni 70. Starp viņiem pārsvarā "Impact Basketball" klienti - Čonsijs Bilapss, Džons Vols, Pols Pīrss, Als Haringtons, Korijs Magete, Džeidžei Hiksons, Džermeins O'Nīls, Mets Bārnss un citi, kuri visu vasaru jau trenējušies "Impact Basketball" nodarbībās.

Sagaidāms, ka līga varētu ilgt vismaz divas nedēļas, un katru dienu varētu notikt divas spēles. Pastāvot iespēja, ka līgas mači varētu tikt pārraidīti internetā. Vairākas NBA zvaigznes, tai skaitā Kevins Durants, Lebrons Džeimss un Kobe Braients, šovasar ik pa brīdim piedalās dažādās vasaras līgu spēlēs, kas risinās vidusskolu sporta zālēs vai pat āra laukumos.

Izmantotie resursi:
SLAMonline: Basketball News 24/7, NBA Scores,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-08-24 09:34, pirms 13 gadiem
Jums visiem atverot basketbolu parādās šausmīga zaļa lapa ar Lāčplēša alu pāri, kuru nevar novākt?
Par līgu: feini, sākumā jau sapratu, ka notiks LV:-)

  -1 [+] [-]

, 2011-08-24 09:37, pirms 13 gadiem
NHL lokauta laikā arī tika organizētas dažādas līgas sākot ar tādām nopietnākām (pat leģendāro WHA gribēja atjaunot), gan kko līdzīgu cirkam (ar saviem noteikumiem utt.), taču nopietnie spēlētāji tāpat izvēlējās spēlēt vai nu Eiropā, vai arī ZAmerikas zemākajās līgās.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-24 09:43, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: NHL lokauta laikā arī tika organizētas dažādas līgas sākot ar tādām nopietnākām (pat leģendāro WHA gribēja atjaunot), gan kko līdzīgu cirkam (ar saviem noteikumiem utt.), taču nopietnie spēlētāji tāpat izvēlējās spēlēt vai nu Eiropā, vai arī ZAmerikas zemākajās līgās.
tā ka par NHL padziļināti neinteresējos, tad nianses nezinu, bet šķiet, ka tas WHL projekts NHL lokauta laikā jau gandrīz arī tika reāli palaists! vai nebija pat tā, ka jau tika saslēgti kkādi līgumi vai nodomu protokoli? šķiet, ka to pasākumu aktīvi kūrēja Hals...

  +1 [+] [-]

, 2011-08-24 09:45, pirms 13 gadiem
Tādiem, kas tur uz vietas Amerikā gaida tomēr to sezonu un negrib nekur tālu doties diezgan labi, bet tie, kas grib ko nopietnāku un naudiņu tie jau gan brauks uz (cerams) mūsu pusi.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-24 09:46, pirms 13 gadiem
kas attiecas uz NBA spēlētāju spēlēšanu/piedalīšanos šajā pasākumā, tad nevajadzētu to uztvert pārāk nopietni, jo tā tomēr nav nekāda alternatīva līga, bet gan vairāk tāds kā plezīra/reklāmas pasākums + iespēja izkustināt kaulus, nevis vnk pampt un neko nedarīt.

     [+] [-]

, 2011-08-24 09:54, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: tā ka par NHL padziļināti neinteresējos, tad nianses nezinu, bet šķiet, ka tas WHL projekts NHL lokauta laikā jau gandrīz arī tika reāli palaists! vai nebija pat tā, ka jau tika saslēgti kkādi līgumi vai nodomu protokoli? šķiet, ka to pasākumu aktīvi kūrēja Hals...
Jā, tur visādi papīri tika cilāti un parakstīti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-29 11:12, pirms 13 gadiem
a es saku, ka viss shis ir sariikots speciaali - liiga un speletaji ir sarunajushi, ka kaadu meenesi/divus speeletaaji bus izkaisiiti pa pasauli un popularizees NBA pasaulee.... un peec lokauta interese par sho liigu buus veel lielaaka... kaut vai to pashu NBA TV + kreklinjus tirgos ar vel lielaakiem panaakumiem...