Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vilsons Čendlers no Ķīnas uz Kanādu?

Andrejs Siliņš

Vilsons Čendlers no Ķīnas uz Kanādu?
Vilsons Čendlers
Foto: AFP/Scanpix

No Ķīnas pārradies dzimtenē, amerikāņu uzbrucējs Vilsons Čendlers uzsācis sarunas ar vairākām Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienībām. Viena no tām, ko pats spēlētājs labprāt pārstāvētu, ir Toronto "Raptors", kas tai pat laikā meklē risinājumus tam, ko darīt ar savu saspēles vadītāju Hosē Kalderonu.

Sākoties lokautam, trīs draugi Kenjons Martins, Vilsons Čendlers un Dž. R. Smits nolēma - jādodas laimi meklēt uz Austrumiem. Visi trīs iepriekšējā sezonā "Nuggets" pārstāvējušie pievienojās katrs savam Ķīnas Basketbola Asociācijas (CBA) klubam. Tagad, kad lokauts jau labu laiku kā beidzies, viens pēc otra pabeiguši ilglaicīgās vizītes Ķīnā un atgriezušies mājās. Martins pievienojies Losandželosas "Clippers", Dž. R. Smits - Ņujorkas "Knicks". Savukārt Vilsons Čendlers vēl meklē, kur spēlēt atlikušo sezonas daļu.

"Izskatām visas iespējas," norādījis uzbrucēja aģents Kriss Lačijs. "Mūsu sarunas ar Denveru līdz šim bijušas OK, taču tāda ir brīvo aģentu tirgus daba. Komandām ir iespējas, bet arī Vilam tādas tagad ir." Aģenta sacītais liek noprast, ka Čendlers nesteigsies par katru cenu parakstīt pirmo piedāvājumu, bet izvēlēsies izdevīgāko. Interesi par basketbolistu izrāda ne vien Denveras "Nuggets", bet arī vēl piecas komandas, starp tām arī "Raptors". Kanādu spēlētājs apciemoja pagājušajā nedēļā, kad arī tikās ar Toronto organizācijas vadību.

"Raptors" tuvākajā laikā varētu kļūt diezgan aktīva spēlētāju tirgū. Līgumu ar Čendleru klubs varētu parakstīt jau pavisam drīz, taču pastāv iespēja, ka "Raptors" varētu arī aizmainīt savu saspēles vadītāju Hosē Kalderonu. Par spāņu zvaigzni interesējas vairākas NBA komandas. "Raptors" labprāt paturētu Kalderonu, taču ne par katru cenu - ja klubam tiks piedāvāts pretī kas tāds, no kā grūti atteikties, Kalderons dosies prom.

Čendlers pagājušajā sezonā Denveras labā vidēji guva 12,5 punktus un izcīnīja piecas bumbas, bet pirms maiņas darījuma uzrādīja labākos karjeras rādītājus gūtajos punktos, izcīnītajās bumbās un bloķētajos metienos - 16,4, 5,9 un 1,4.

Hosē Kalderons šosezon "Raptors" labā guvis 11,0 punktus un atdevis 8,9 rezultatīvas piespēles, bet pēdējās septiņās spēlēs spāņu aizsargam vidēji 16,7 punkti un 11,1 piespēle. Jādomā, ka starp komandām, kad izrāda interesi par Kalderonu, ir arī Losandželosas "Lakers", kas izmisīgi meklē pirmo saspēles vadītāju.

Izmantotie resursi:
Home - The Globe and Mail
Breaking news, real-time scores and daily...

  -3 [+] [-]

, 2012-02-24 17:48, pirms 13 gadiem
Kalderons uz Lakers? Kobe ar 2 spāņu spēlētājiem? Domāju, ka nē

  -2 [+] [-]

, 2012-02-24 18:00, pirms 13 gadiem
batijs rakstīja: Kalderons uz Lakers? Kobe ar 2 spāņu spēlētājiem? Domāju, ka nē
Kobe pats runā spāniski, tā, ka būs ok - Po ar Kalderonu nevarēts viņu aprunāt! No sportiskā viedokļa, domājams, ka tautībai nav nozīmes!
drīzāk gan Lakers starpsezonā varētu censties iegūt Džekiju Čanu t.i. Džeremiju Linu.

 +29 [+] [-]

, 2012-02-24 18:13, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: Kobe pats runā spāniski, tā, ka būs ok - Po ar Kalderonu nevarēts viņu aprunāt! No sportiskā viedokļa, domājams, ka tautībai nav nozīmes!
drīzāk gan Lakers starpsezonā varētu censties iegūt Džekiju Čanu t.i. Džeremiju Linu.
kobe zin itāļu nevis spāņu valodu.

     [+] [-]

, 2012-02-24 18:17, pirms 13 gadiem
Kalderos pedejas speles ir tiešam labs, pec Barnjani prombutnes noteikti viens no komandas galvenajiem vilcējiem!

  -1 [+] [-]

, 2012-02-24 19:03, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: drīzāk gan Lakers starpsezonā varētu censties iegūt Džekiju Čanu t.i. Džeremiju Linu.
kAS ŠITIE PAR SLIM SUŅA MURGIEM? Lakers nevajag pg kurš taisa 10 kļūdas spēlē

 +13 [+] [-]

, 2012-02-24 19:21, pirms 13 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: kAS ŠITIE PAR SLIM SUŅA MURGIEM? Lakers nevajag pg kurš taisa 10 kļūdas spēlē
3,6 vidēji spēlē, ja gribi būt precīzāks

     [+] [-]

, 2012-02-24 19:34, pirms 13 gadiem
Man patika kā W.Chandler spēlēja iepriekšējā sezonā, ļoti patika Knicks sezonas sākuma sastāvs ar Gallinari, Felton un dominējošo Stoudamire, bet pēc maiņas viņš turpināja arī labi Denverā spēlēt. Ceru, ka viņš neparakstīs ar Craptors līgumu un atgriezīsies kādā spējīgā Play-Off komandā, kurai nepieciešams pastiprināt beņķi.

     [+] [-]

, 2012-02-24 20:23, pirms 13 gadiem
wilwood rakstīja: kobe zin itāļu nevis spāņu valodu.
Kobe Bryant Tries To Speak Spanish (HD)
-...

sho to zin arii spaaniski