Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA lokauts: Puses vēršas pie iepriekšējā lokauta padomdevēja Kvina

Andrejs Siliņš

NBA lokauts: Puses vēršas pie iepriekšējā lokauta padomdevēja Kvina
NBA komisārs Deivids Sterns
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komisārs Deivids Sterns un Nacionālās Basketbola Spēlētāju asociācijas (NBPA) direktors Bilijs Hanters vērsušies pie Džima Kvina - personas, kas palīdzēja atrisināt iepriekšējā, 1998./99. gada sezonā notikušo lokautu.

Kvins esot sācis sarunas ar abām konfliktējošajām pusēm pēc tam, kad pēdējo reizi kopējā tikšanās reizē neizdevās vienoties par jaunu kolektīvo līgumu. Kvins, kurš NBPA ar padomu palīdzējis jau aptuveni 20 gadus, sarunas ar Sternu un Hanteru nosaucis par neoficiālām. Tās notikušas vairākas pēdējās dienas. "Realitāte ir tāda, ka dažreiz neoficiālas sarunas var būt noderīgas," skaidroja Kvins.

"Vienmēr esmu teicis, ka palīdzēšu ar padomu kā vien varēšu. Ikviens vēlas sezonu, par to šaubu nav," savas rīcības labos nodomus stāstīja Kvins. "Domāju, ka abas puses vēlas izlīgumu, es tikai neesmu drošs, vai tas var notikt ātri. Tas būtu vislabākais iespējamais variants, jo visi vēlas vērā ņemamu sezonu." Pastāv uzskats, ka, lai sezona sāktos līdz Ziemassvētkiem, vienošanās ir jāpanāk līdz šīs nedēļas beigām.

Tikmēr turpina izskanēt publiski aizrādījumi Hanteram par slikti veikto darbu. Dalasas "Mavericks" aizsargs Dešons Stīvensons Hantera līdz šim paveikto dēvē par "briesmīgu darbu": "Es personīgi uzskatu, ka sezonas nebūs. Šobrīd visapkārt ir daudz asiņu. Īpašnieki turpina piedāvāt līgumu variantus, ko mēs noraidām. Tātad uz priekšu nekustamies. Uzskatu, ka viss bija jāatrisina jau jūlijā. Domāju, ka Bilijs Hanters dara briesmīgu darbu, jo šobrīd īpašnieki zina visus mūsu gājienus, mediji zina visu."

  -2 [+] [-]

, 2011-11-23 09:26, pirms 13 gadiem
Es vel tomēr ceru,ka sezona būs....

  +4 [+] [-]

, 2011-11-23 09:43, pirms 13 gadiem
cerams ka nebūs, savādāk tie alkatīgie jau afigeļi....

futbolā arī prasās lokauts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Royal

     [+] [-]

, 2011-11-23 10:42, pirms 13 gadiem
Agraak cereeju,ka NBA lokauts beigsies,tad tagad liekas,ka nenotiks sezona vispaar!

  +8 [+] [-]

, 2011-11-23 10:57, pirms 13 gadiem
Lokauts un miers !
Labāk, lai nākamgad sākas normāla, pilnvērtīga sezona...
turklāt eirolīgas kaisles sāka iekarst
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja