Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Aiversonu neuzaicina pārstāvēt Filadelfijas zvaigžņu komandu

Ivars Grīnbergs
Ivars Grīnbergs

Aiversonu neuzaicina pārstāvēt Filadelfijas zvaigžņu komandu
Alens Aiversons '' Philadelphia 76ers'' kreklā
FOTO: SCANPIX

Svētdien Filadelfijā ''Palestras'' arēnā norisināsies spēle starp ''Team Melo'' un ''Team Philly'', kuru sastāvos būs daudzas NBA zvaigznes. Vēl joprojām aktuāls ir jautājums, vai šajā zvaigžņu spēlē piedalīsies viens no visu laiku labākajiem NBA spēlētājiem un Filadelfijas sportistiem Alens Aiversons.

Jau zināms, ka šajā spēlē komandu sastāvos būs tādas NBA superzvaigznes, kā Lebrons Džeims, Karmelo Entonijs, Kevins Durants un Kriss Pols. Spēles organizators Rahims Tompsons uz jautājumu par Aiversona iespējamo spēlēšanu "Team Philly" jeb Filadelfijas komandas sastāvā atbildējis īsi: ''nav komentāru.''

Aiversons ir viens no populārākajiem Filadelfijas sportistiem, ''Philadelphia 76ers'' komandā pavadot 12 sezonas. 2001. gadā komandai izdevās sasniegt NBA finālu un pašam Aiversonam iegūt vērtīgākā spēlētāja balvu. Pagājušajā sezonā NBA klubi neizrādīja vērā ņemamu interesi par Aiversona pakalpojumiem, tādēļ spēlētājs pārcēlās uz Turciju, noslēdzot līgumu ar ''Besiktas.'' Traumu dēļ Aiversons aizvadīja tikai 10 spēles, kā rezultātā klubs pēc šīs sezonas vairs nevēlējās turpināt sadarbību. Pats spēlētājs svētdien atradīsies Filadelfijā un plāno apmeklēt spēli, bet par dalību tajā nav informēts.

Spēles organizatori mēģinājuši nodrošināt arī Kobes Braienta līdzdalību, bet spēlētājs vēl nav sniedzis ne noraidošu, ne apstiprinošu atbildi.

Team MeloTeam Philly
Eric BledsoeHakim Warrick
Josh SelbyTyreke Evans
Lebron JamesLou Williams
Carmelo AnthonyMarkieff Morris
Chris PaulMarcus Morris
Kevin DurantKyle Lowry
Wayne Ellington

Izmantotie resursi: espn.go.com

Vai Aiversons piedalīsies svētdien paredzētajā spēlē ''Palestras'' arēnā?

  • 35

  • 64

  • 114


     [+] [-]

, 2011-09-23 08:24, pirms 13 gadiem
Neiesaku sacerēties uz pārāk labu basīti, tā ir pick-up spēle bez defensa, tādas kā tās, kur Durants vasarā meta pa 60 punktiem.

P.S. translēs SI.com

  +4 [+] [-]

, 2011-09-23 09:10, pirms 13 gadiem
wnk spele uz 1 wartiem bus

     [+] [-]

, 2011-09-23 11:40, pirms 13 gadiem
Cartman rakstīja: Neiesaku sacerēties uz pārāk labu basīti, tā ir pick-up spēle bez defensa, tādas kā tās, kur Durants vasarā meta pa 60 punktiem.
vai tu tagad uzņemies aprobežotajiem paskaidrot šīs spēles jēgu un būtību? nu paldies! : ))
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-23 18:50, pirms 13 gadiem
Tā komanda pa kreisi maigi izsakoties izskatās daudz labāk.