Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dinvidijs noslēdz viena gada līgumu un atgriežas “Mavericks”

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Dinvidijs noslēdz viena gada līgumu un atgriežas “Mavericks”
No kreisās: D'Andželo Rasels, Spensers Dinvidijs un Džeksons Heiss.
Foto: Jae C. Hong/AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vicečempiones Dalasas “Mavericks” rindās atgriezies Spensers Dinvidijs, ziņo “The Athletic” apskatnieks Šems Šaranija.

Dinvidijs un “Mavericks” esot vienojušies par līgumu uz nākamo sezonu par nedaudz vairāk kā trīs miljoniem ASV dolāru.

30 gadus vecais aizsargs pagājušajā sezonā spēlēja Bruklinas “Nets” un Losandželosas “Lakers” komandās. Kalifornijā basketbolistam caurmērā 6,8 punkti, 1,7 atlēkušās bumbas un 2,4 rezultarīvas piespēles.

Dinvidijs iepriekš Mavs rindās spēlējis divas sezonas — no tām pēdējo 2022./2023. gada sezonā, kurā no Teksasas vienības tika aizmainīts uz “Nets”. Nepilnās divās sezonās Dalasas kluba kreklā Dinvidijam caurmērā 17,1 punkti, 3,1 atlēkušās bumbas un 4,9 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://x.com/shamscharania/status/...

     [+] [-]

, 2024-07-23 09:44, pirms 2 mēnešiem
Nu viņš tad laikam domā, ka ar DAL var tikt pie titula (Bet DAL pat netiks R-finālā). Jo nu būs šaubas par normālu spēles laiku. Protams Kairijs var atkal izlaist daudz spēles un tad tiks arī paspēlēt. Bet nu būtībā jautājums vai viņš tiek ņemts kā PG vai SG. Tur jau priekšā ir Exums un Graims, kuri ir labāki aizsardzībā. Hārdijs, kurš ir labāks uzbrukumā. Būs jācīnās par vietu rotācijā play-off laikā. Regulārajā jau spēlēs.