Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Mavericks" ĢM: "Visiem jābūt par 10-15% labākiem, arī Dončičam"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Mavericks" ĢM: "Visiem jābūt par 10-15% labākiem, arī Dončičam"
Luka Dončičs. Foto. AP. Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālā zaudējušās Dalasas "Mavericks" komandas ģenerālmenedžeris Niko Herisons norādījis, ka plāno saglabāt visus rotācijas spēlētājus. Pēc viņa domām, lai varētu izcīnīt titulu, visiem jābūt par 10-15% labākiem – arī Lukam Dončičam.

"Mēs bez Lukas netiktu līdz finālam. Ir svarīgi to saprast. Tikpat svarīgi ir saprast – bez Lukas labākās versijas mēs nesasniegsim to, ko vēlamies sasniegt. Pēc trešās spēles Luka tika palikts zem mikroskopa, tas bija traki. Viņš sakoncentrējās, un tas, ko viņš paveica ceturtajā spēlē – tas parāda Lukas raksturu. Viņš ir gatavs cīnīties pret šaubām, un domāju, ka viņš kļūs tikai labāks," pauda Niko Herisons.

Pēc tam, kad Dalasas "Mavericks" sērijā pret Bostonas "Celtics" nonāca iedzinējos ar 0-3, Dončičam tika pārmesta vieglprātība aizsardzībā un cieņas trūkums pret tiesnešiem. Duelis slovēnim beidzās pēc tam, kad viņš nopelnīja sesto piezīmi. Savukārt ceturtajā spēlē Dončičs dominēja un palīdzēja Dalasai izcīnīt fināla vienīgo uzvaru.

"Viņam ir 25 gadi. Viņš tika līdz finālam, viņš redzēja, kas nepieciešams, lai finālā varētu parādīt labāko sniegumu pēc ilgas sezonas, pēc trīs smagām, smagām sērijām. Domāju, ka vēl tikai redzēsim Lukas labāko versiju," pauda Herisons. Regulārās sezonas MVP balvai nominētais Dončičs kļuva par pirmo spēlētāju NBA vēsturē, kurš bija playoff līderis gan punktos, gan atlēkušajās bumbās, gan piespēlēs, gan pārtvertajās bumbās.

Herisons norādīja, ka plāno saglabāt visus "Mavericks" rotācijas spēlētājus, bet nākamo soli iespējams spert tikai tad, ja visi basketbolisti spēlēs par 10-15% labāk. Ģenerālmenedžeris arī slavēja Dončiču un sauca viņu par cīnītāju, jo slovēnis izslēgšanas spēlēs devās laukumā par spīti vairākiem savainojumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -2 [+] [-]

, 2024-06-23 16:28, pirms 3 mēnešiem
Ja Dončičs būs ar bumbu par 15% vairāk un komandas biedri viņam maisīsies pa kājām par 15% mazāk...

     [+] [-]

, 2024-06-23 18:42, pirms 3 mēnešiem
M rakstīja: Ja Dončičs būs ar bumbu par 15% vairāk un komandas biedri viņam maisīsies pa kājām par 15% mazāk...
Labāk iedomājies kā Donāts lidotu un kapātu aizsardzībā ja būtu par 10-15% vieglāks !

     [+] [-]

, 2024-06-24 02:36, pirms 3 mēnešiem
Un nakamais dienaa, Maviem jauns GM, Jo Ponchikam nepatika teiktais

     [+] [-]

, 2024-06-24 06:57, pirms 3 mēnešiem
Kur var uzlikt ka Mavs nakamos tris gadus pat netiks finala

     [+] [-]

, 2024-06-24 07:19, pirms 3 mēnešiem
pelmenim ir jāspēlē KOMANDAS spēle,nevis egoisms + aizsardzībā viņš ir viens no sliktākajiem....youtube ir apskats
labi,ka KP tika vaļā no pelmeņa un gardi viņu apēda - kļūstot par NBA čempionu