Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pēc izstāšanās no NBA ''play-off'' ''Cavaliers'' atlaiž galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc izstāšanās no NBA ''play-off'' ''Cavaliers'' atlaiž galveno treneri
Džons Blērs Bikerstafs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

ESPN ziņo, ka Klīvlendas ''Cavaliers'' pēc zaudējuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās kārtas sērijā pret Bostonas ''Celtics'' ir lēmusi atbrīvot no amata galveno treneri Džonu Blēru Bikerstafu. Viņš ar klubu strādāja kopš 2020. gada.

ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas komanda Klīvlendas ''Cavaliers'' lēmusi no darba atbrīvot galveno treneri Džonu Blēru Bikerstafu. Kopā ar viņu klubs 2023./2024. gada sezonā aizspēlējās līdz Austrumu konferences otrajai kārtai, kurā ar 1-4 piekāpās Bostonas ''Celtics''.

Divu sezonu laikā Bikerstafs ''Cavaliers'' trenera amatā izcīnīja 99 regulārā turnīra uzvaras. Izmaiņas trenera amatā tiek veiktas ar domu par tikšanu tālāk izslēgšanas spēlēs. Kā vēsta ESPN, tad viens no galvenajiem kandidātiem uz nākamā ''Cavaliers'' trenera vietu tiek minēts Goldensteitas ''Warriors'' asistents Kevins Atkinsons, kurš savā laikā ar Bruklinas ''Nets'' strādājis kopā ar Džaretu Alenu un Kerisu Levertu.

Kopumā Bikerstafs Klīvlendā strādāja kopš 2020. gada. Ja pagājušajā sezonā tika zaudēts izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, tad šajā sezonā vienu kārtu izdevās pārvarēt. Savas trenera karjeras laikā viņš strādājis arī Hjūstonas ''Rockets'' un Memfisas ''Grizzlies'', tāpat bijis Šarlotas ''Bobcats'' un Minesotas ''Timberwolves'' treneru asistents.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-05-23 18:08, pirms 3 nedēļām
Interesants lēmums ja ņem vērā faktu, ka neviens īsti negaidīja, ka Cavaliers tiks tālāk par otro kārtu. Tāpēc manuprāt viņi sasniedza maksimumu ko varēja sasniegt šajā sezonā ja ņem vērā sastāva komplektāciju un traumas un visu pārējo. Tiešām nedaudz dīvains lēmums atlaist treneri šādā situācijā. Tad jau Rivers sen jau bija jāsūta pensijā.

     [+] [-]

, 2024-05-23 18:18, pirms 3 nedēļām
Tad jau vajadzēja pagāšgad atlaist.Šogad traumas viņus mocīja visu sezonu.
Smieklīgākais jau bija,ka komandas prezidents bija dusmīgs uz viņu par to ka Mitčels play off laikā spēlēja pārāk daudz minūtes.
Divi aizsardzības garie bez metiena ar diviem mazajiem kuriem vajag bumbu.Tur sākas visas problēmas

     [+] [-]

, 2024-05-23 20:56, pirms 3 nedēļām
Šarlotas ''Bobcats''