Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA simboliskie piecinieki: pirmajā iekļauj Teitumu, trešajā - Saboni

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NBA simboliskie piecinieki: pirmajā iekļauj Teitumu, trešajā - Saboni
Džeisons Teitums. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas simboliskos pieciniekus. Pirmajā iekļauts Kristapa Porziņģa komandas biedrs Džeisons Teitums, Šejs Gildžess-Aleksandrs, kā arī trīs eiropieši - Jannis Adetokunbo, Luka Dončičs un Nikola Jokičs. Trešajā simboliskajā pieciniekā atrodams lietuvieša Domanta Saboņa vārds.

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas simboliskos pieciniekus. Pirmajā iekļuvuši Milvoki ''Bucks'' līderis Jannis Adetokunbo, Dalasas ''Mavericks'' vadošais spēlētājs Luka Dončičs, Oklahomsitijas ''Thunder'' līderis Šejs Gildžess-Aleksandrs, regulārās sezonas vērtīgākais spēlētājs Nikola Jokičs un regulārā turnīra uzvarētājas Bostonas ''Celtics'' basketbolists Džeisons Teitums. Simboliskajā pieciniekā Dončičs iekļuvis piekto reizi, Adetokunbo sesto, Jokičs ceturto, Teitums trešo, bet Gildžess-Aleksandrs otro reizi.

Otrajā simboliskajā pieciniekā iekļauti Ņujorkas ''Knicks'' līderis Džeilens Bransons, Minesotas ''Timberwolves'' basketbolists Entonijs Edvardss, Fīniksas ''Suns'' uzbrucējs Kevins Durents, kā arī divi Losandželosas klubu pārstāvji - ''Lakers'' centrs Entonijs Deiviss un ''Clippers'' basketbolists Kavai Lenards. Kādā no simboliskajiem NBA pieciniekiem Bransons un Edvardss iekļuvuši pirmo reizi to basketbolistu karjerās. Durentam šī ir 11. reize kādā no pieciniekiem, Lenardam sestā, bet Deivisam - piektā.

Trešajā simboliskajā pieciniekā iekļauts viens basketbolists no Baltijas - Sakramento ''Kings'' basketbolists Domants Sabonis. Kopā ar viņu trešo piecinieku veido Lebrons Džeimss no Losandželosas ''Lakers'', Stefens Karijs no Goldensteitas ''Warriors'', Devins Bukers no Fīniksas ''Suns'' un Tairīss Halibērtons no Indiānas ''Pacers''. Lebrons Džeimss kādā no simboliskajiem pieciniekiem nosaukts jau 20. reizi karjerā. Desmito reizi pieciniekā iekļauts Karijs, bet otro - Sabonis un Bukers. Tairīsam Halibērtonam šī ir pirmā šāda veida atzinība karjerā.

  +1 [+] [-]

, 2024-05-23 11:16, pirms 3 nedēļām
hmmm. Saprotu ka pietrūkst spēlu vai kas tāds, bet Wembija un Embīda ( lai kā man viņš nesimpatizētu) neiekļaušana vismaz trešajā pieciniekā neizklausās loģiski.

  +2 [+] [-]

, 2024-05-23 11:29, pirms 3 nedēļām
wolf rakstīja: hmmm. Saprotu ka pietrūkst spēlu vai kas tāds, bet Wembija un Embīda ( lai kā man viņš nesimpatizētu) neiekļaušana vismaz trešajā pieciniekā neizklausās loģiski.
Embiids nesasniedza 65 nospēlēto spēļu slieksni, tāpēc arī viņa vāds nav atrodams starp simboliskajās izlasēs esošajiem.

  +2 [+] [-]

, 2024-05-23 11:32, pirms 3 nedēļām
Bostonai labākais rezultāts regulārajā sezonā un tikai viens spēlētājs simboliskajā izlasē kamēr Phoenix un Lakers pa diviem... Kaut kas tur nav kārtībā...

  +2 [+] [-]

, 2024-05-23 12:40, pirms 3 nedēļām
karpins rakstīja: Bostonai labākais rezultāts regulārajā sezonā un tikai viens spēlētājs simboliskajā izlasē kamēr Phoenix un Lakers pa diviem... Kaut kas tur nav kārtībā...
A kāpēc nevar būt tā, ka vienai komandai izteikti divi līderi, bet otriem visa komanda spēcīga? Nav tur nekādu pretrunu.

  +3 [+] [-]

, 2024-05-23 12:45, pirms 3 nedēļām
Es Black Bullet rakstīja: A kāpēc nevar būt tā, ka vienai komandai izteikti divi līderi, bet otriem visa komanda spēcīga? Nav tur nekādu pretrunu.
Ja tie līderi būtu arī kādu normālu rezultātu sasnieguši, tad nebūtu pretrunu. Kopumā pirmais 5ieks ir objektīvs, pārējie divi vairāk ar popularitātes, ne snieguma pieskārienu.

  -3 [+] [-]

, 2024-05-23 16:11, pirms 3 nedēļām
Robis rakstīja: Ja tie līderi būtu arī kādu normālu rezultātu sasnieguši, tad nebūtu pretrunu. Kopumā pirmais 5ieks ir objektīvs, pārējie divi vairāk ar popularitātes, ne snieguma pieskārienu.
Visi piecienieki loģiski, lūdzu beidz raudāt!

  +2 [+] [-]

, 2024-05-23 17:15, pirms 3 nedēļām
Celtics, Thunders, Nugets, Timberwolves, Clippers, Mavericks, Knicks visām komandām bija 50 un vairāk uzvaras sezonā un tikai pa vienam spēlētājam simboliskajā izlasē kamēr Suns un Lakers bija zem 50 uzvarām un divi spēlētāji simboliskajā izlasē. Ļoti loģiski. Tajā pašā laikā Warriors, Kings un Pacers tiek pie spēlētāja simboliskajā izlasē kamēr Magic, Cavaliers un Pelicans ir bez spēlētājiem simboliskajā izlasē kaut gan ar labāku rezultātu... Tikai mans subjektīvais viedoklis.

  +1 [+] [-]

, 2024-05-23 18:00, pirms 3 nedēļām
Pirmajā pieciniekā viens tik no štatiem ! :O Kas tāds jelkad vēsturē ir bijis vispār ?

  +1 [+] [-]

, 2024-05-23 21:38, pirms 3 nedēļām
Manā skatījumā Sabonis nav pelnījis, viņš ir vairāk tukšās statistikas vācējs un caurums aizsardzībā, bet, kad nopietns pretinieks pretī, tad čiks vien sanāk. Tas pats Brown būtu to vietu pelnījis krietni vairāk.

     [+] [-]

, 2024-05-24 08:53, pirms 3 nedēļām
karpins rakstīja: Celtics, Thunders, Nugets, Timberwolves, Clippers, Mavericks, Knicks visām komandām bija 50 un vairāk uzvaras sezonā un tikai pa vienam spēlētājam simboliskajā izlasē kamēr Suns un Lakers bija zem 50 uzvarām un divi spēlētāji simboliskajā izlasē. Ļoti loģiski. Tajā pašā laikā Warriors, Kings un Pacers tiek pie spēlētāja simboliskajā izlasē kamēr Magic, Cavaliers un Pelicans ir bez spēlētājiem simboliskajā izlasē kaut gan ar labāku rezultātu... Tikai mans subjektīvais viedoklis.
Jā, tas ir kaut kā dīvaini, bet nu ielikt Zionu vai Ingramu virs Bookera, Lebrona vai Karija būtu dīvaini.. Tāpat no Mavs- Bankero? Nu Mitchels droši vien gan būtu pelnījis būt virs

     [+] [-]

, 2024-05-24 15:35, pirms 3 nedēļām
karpins rakstīja: Celtics, Thunders, Nugets, Timberwolves, Clippers, Mavericks, Knicks visām komandām bija 50 un vairāk uzvaras sezonā un tikai pa vienam spēlētājam simboliskajā izlasē kamēr Suns un Lakers bija zem 50 uzvarām un divi spēlētāji simboliskajā izlasē. Ļoti loģiski. Tajā pašā laikā Warriors, Kings un Pacers tiek pie spēlētāja simboliskajā izlasē kamēr Magic, Cavaliers un Pelicans ir bez spēlētājiem simboliskajā izlasē kaut gan ar labāku rezultātu... Tikai mans subjektīvais viedoklis.
Latvijas hokeja izlasē pietrūka 3-5hokejistu lai būtu krietni augstākas 1/4 izredzes. Vai šie daži spēlētāji būtu zvaigznes Zviedrijā, Šveicē, ASV?, Bet pagājušajā gadā uzvarējām šīs komandas.. ceru saprati domu gājienu (atkarīgs no sistēmas) un piem ja samainītu Celtics sistēmu ar Suns -visticamāk būtu dažāds uzvaru skaits.

     [+] [-]

, 2024-05-24 15:42, pirms 3 nedēļām
Vietu šajā elitārajā 15niekā ir tik cik ir - visus nesabāzīsi. Taču jāpiekrīt, ka bariņš spēlētāju te ir vairāk kā tādi Legacy dalībnieki. Kamēr vien Stefs, Lebrons un Durents metīs savus 20+p pa spēli, vienā no 3 pieciniekiem viņiem vietiņa garantēta, neatkarīgi no komandas pozīcijas tabulā.
Sabonis te ir tikai un vienīgi savu TD un DD rekordu dēļ, jo kopumā viņa impacts uz komandas spēli sucks - defā caurums, no saviem 12 rebiem, vismaz puse ir tādu, kuras viņš brīvi paņem pēc komandas biedra labas atbloķēšanas, nevis izkapā aļa Rodmena stilā. Piespēles - nu baigi piekasīties nevar - laukumu viņš pārredz labi un bumbiņu smuki māk izmētāt uz brīvajiem stūriem, kur dežūrē Marejs, rižiks vai kāds cits, kurš iemet. Nu un vēl Fokss, kuram iedod bumbu, uzliek bloku un tad jau pēc 2 sekundēm ķeksītis pie assista.