Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Wizards" meklēs pastiprinājumu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Wizards" meklēs pastiprinājumu
Larijs Hjūzs
Foto: AP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Vašingtonas "Wizards" paziņoja, ka starpsezonā aktīvi meklēs papildinājumu, neskatoties uz finansiālo situāciju, un jau pašlaik daži spēlētāji ir noskatīti.

Tā kā pašlaik Vašingtonas "Wizards" jau ir pārniegusi "algu griestus" un komandā jau ir 14 spēlētāji, tad dažādos avotos parādās baumas, ka vašingtonieši varētu atdot savas piektās drafta izvēles tiesības par labu algu budžeta un spēlētāju sastāva samazināšanai, taču komandas ģenerālmenedžeris Ērnijs Grunfelds to noliedza: "Mēs neizjūtam nekādu spiedienu, lai kādam atdotu savas drafta izvēles tiesības. Mēs komplektēsim komandu, pirmkārt, skatoties uz spēlētāju iespējamo devumu komandai un tikai tad - uz algu."

Tāpat Grunfelds piebilda, ka visiem komandas spēlētājiem būs iespēja sevi apliecināt: "Mums ir daudz labu spēlētāju, kuri varētu spēlēt pat starta pieciniekā, mēs viņiem visiem dosim ispēju pierādīt sevi."

Taču, lai arī komandas vadība noliedz iespējamo maiņu, ir parādījusies informācija, ka "Wizards" aktīvi meklē iespējas no Ņujorkas "Knicks" savās rindās pārvilināt divus savus bijušos spēlētājus - Lariju Hjūzu un Džaredu Džefrīzu.

Atgādināsim, ka Hjūzs pagājušajā sezonā pārstāvēja Čikāgas "Bulls" un Ņujorkas "Knicks" komandas, kuru sastāvā vidēji spēlē tika pie 11.6 punktiem 2.9 atlekušajām bumbām un 2.2 piespēlēm, bet Džareds Džefrīzs visu sezonu pavadīja Ņujorkas vienībā, kur izcēlās ar 5.3 punktiem, 4.1 atlekušo bumbu un 0.6 blokiem vidēji spēlē.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

Slēpts komentārs: dammit

 +15 [+] [-]

, 2009-06-22 15:28, pirms 15 gadiem
marley_bob rakstīja: patiesību sakot, es nemaz nezināju, ka hjūzs arī dabūja paspēlēt pie Knicks.
Pie "Knicks" paspēj uzspēlēt visi, kam ir lielie līgumi...

  +3 [+] [-]

, 2009-06-22 15:29, pirms 15 gadiem
Man patīk Wizzardi, un saku, ka nekāds Hjuzs nav vajadzigs, labāk nodraftēto spēlētāju audzināt par zvaigzni +vel Arenass būs atpakaļ

p.s Kas notiks ar crawfordu? (GSW)

     [+] [-]

, 2009-06-22 15:36, pirms 15 gadiem
Ja nemaldos tad Hjūzs tika aizmainīts no Bulls uz Knicks pret veseliem trīs spēlētājiem.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-22 16:04, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Pie "Knicks" paspēj uzspēlēt visi, kam ir lielie līgumi...
nu tagad jau viss mainas, kops Valšs ir atnacis uz Knicks. Knicks atbrivojas no Maika Dzeimsa un Rouza ar lielajiem ligumiem. Ceru ka vasara dabus kadu labu centru, jo bez Li ta jau vajais NYK garais gals bus konkuretnespejigs.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-22 16:07, pirms 15 gadiem
Kenwood rakstīja: nu tagad jau viss mainas, kops Valšs ir atnacis uz Knicks. Knicks atbrivojas no Maika Dzeimsa un Rouza ar lielajiem ligumiem. Ceru ka vasara dabus kadu labu centru, jo bez Li ta jau vajais NYK garais gals bus konkuretnespejigs.
Tagad jau jā, bet vienalga "atskaņas" no iepriekšējās ēras vēl ilgi būs "dzirdamas"...

  +1 [+] [-]

, 2009-06-22 16:08, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tagad jau jā, bet vienalga "atskaņas" no iepriekšējās ēras vēl ilgi būs "dzirdamas"...

tas gan, jo ipashi Aizeja Tomasa nepatika pret baltajiem.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-22 16:32, pirms 15 gadiem
[quote juris_minins]
Tagad jau jā, bet vienalga "atskaņas" no iepriekšējās ēras vēl ilgi būs "dzirdamas"...
sastāvu jau būs gandrīz pilnībā atbrīvojuši no milzīgajiem līgumiem, vēl tik edijs karijs palicis ar savu 9 milj/ gadā algu, bet jā, tie tik bija laiki: gandrīz 120 miljoni $ budžets spēlētāju algās, ( salīdzinājumam šī gada lakers aptuveni 75.....) , sastāvs pilns ar izbijušām zvaigznēm un milzīgiem kontraktiem un stabila vieta austrumu konferences pagrabā......

  +2 [+] [-]

, 2009-06-22 16:38, pirms 15 gadiem
hypnoss66

No tādiem 8+ miljonu spēlētājiem viņiem uz nākamo sezonu vēl ir:
Hjūzs, Karijs, Haringtos, Moblijs, Ričardsons.

Un tam pašam Džefrīzam ar tādiem stipri viduvējiem cipariem ir 6+ miljoni algā... .

Un "Knicks" sakarā visu laiku pat runā nevis apr summām, bet par naudas nelietderīgu izmantošanu. Nu nemaksā tie spēlētāji tik... .

  +1 [+] [-]

, 2009-06-22 16:52, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: hypnoss66

No tādiem 8+ miljonu spēlētājiem viņiem uz nākamo sezonu vēl ir:
Hjūzs, Karijs, Haringtos, Moblijs, Ričardsons.

Un tam pašam Džefrīzam ar tādiem stipri viduvējiem cipariem ir 6+ miljoni algā... .

Un "Knicks" sakarā visu laiku pat runā nevis apr summām, bet par naudas nelietderīgu izmantošanu. Nu nemaksā tie spēlētāji tik... .
es piekrītu tev, ka tie kas tagad sanem to piķi īpaši labāki nav, bet liekākajai daļāi līgumi beigsies pēc šīs sezonas, kas atbrīvos vietu 2010. gada brīvajiem aģentiem, un jaunā kluba vadība pagājušajā sezonā spēra platus soļus uz priekšu, tiekot vaļā no ilgtermiņa līgumiem, kā rendolfs, mārberijs, crawfords( šie 3 vien kopā izmaksāja ap 50 m zaļo....) un vispār ar volšu un d'antoni lietas izskatās pozītīvākas.....tagad gan jābūt uzmanīgiem starpsezonā, jo pārspīlēti taupot var pazaudēt lī un robinsonu brīvo aģentu tirgū.....

  +4 [+] [-]

, 2009-06-22 16:54, pirms 15 gadiem
+ man liekas ka moblijs jau principā ir beidzis karjeru sirds problēmu dēļ un viņa lielo līgumu tāpat sedz apdrošināšanas kompānija....