Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA lokauts: sarunas atkal noslēdzas bez rezultātiem

Jānis Celmiņš

NBA lokauts: sarunas atkal noslēdzas bez rezultātiem
NBAPA prezidents Dereks Fišers
Foto: AP/Scanpix

Kārtējās sarunas starp Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) līgas vadību, īpašniekiem un Spēlētāju asociāciju (NBPA) noslēgušās neveiksmīgi, nākošais tikšanās laiks nav noteikts un pastāv nopietnas bažas, ka sezona varētu tikt vēl vairāk saīsināta vai atcelta pavisam.

NBA vadība jau paziņojusi, ka atcels spēles, kas bija paredzētas pirmajās divās sezonas nedēļās - no 1. līdz 14. novembrim, taču pēdējie sarunu iznākumi liecina, ka puses nespēj vienoties un šobrīd jau tiek runāts par to, ka varētu tikt palielināts to spēļu skaits, kuras tiktu atceltas.

Kārtējās trīs dienu sarunas noslēgušās bez rezultātiem un šobrīd nav noteikts laiks, kad sarunas varētu turpināties.

Vieni avoti ziņo, ka puses atkal nav spējušas vienoties par ieņēmumu sadali. Šoreiz spēlētājiem esot piedāvāts variants „50 pret 50”, kuriem viņi neesot piekrituši. Tikmēr Spēlētāju asociācijas vadītājs Dereks Fišers paziņojis, ka nav patiesa informācija, ka spēlētāji vēlas saņemt 52,5 procentus ieņēmumu.

Interesanti, ka pēdējās sarunās nav piedalījies NBA komisārs Deivids Sterns, kurš esot apslimis.

Izmantotie resursi:
ESPN
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...

  +6 [+] [-]

, 2011-10-21 10:06, pirms 13 gadiem
pajoļu bars tā spēlētāju asociācija,visi kā viens tiek pie pārmaksātas algas un vēl nav kas labi..labākais,ka lielākie runātāji ir spēlētāji kuri tūliņ tāpat karjeru beigs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-10-21 10:11, pirms 13 gadiem
Nu tur jau tas viens 1% daudz ko dod. Nav jau depozīts uz piečuku par 2% gadā

  +5 [+] [-]

, 2011-10-21 10:42, pirms 13 gadiem
Ārprāts cik naudas kāri šie cilvēki.
Tak atcelt sezonu un viss, tāpat jau sākums sačakarēts, diemažēl..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-10-21 12:09, pirms 13 gadiem
Pareizi! tikai nesaprotu ko tikai 52.5% vismaz 56% būtu jāprasa

  +4 [+] [-]

, 2011-10-21 12:14, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Te ir jājautā, kas kuram daudz. 1% = apmēram virs viena miljona USD! Katrai komandai algu griestos.

Pieņemsim, ka 54% tiek spēlētājiem, tādad katrs klubs saņem par apmēram 5 miljoniem vairāk nekā grib Sterns.

Rēķini kā gribi, bet 5 miljoni uz 12 spēlētājiem, sadalot to naudu pēc meistarības, nemaz tik daudz nesanāk. Ja vēl aprēķinam tīro naudu uz rokas, novelkot nodokļus, tad tā nauda tādiem kā Kobe, Garnets utt ir kā mīziens jūrā.

Te vairāk liekas, ka viena puse nevar (NBA), bet otra negrib piekāpties! (NBPA) Tāds ir tas nēģeru raksturs - es nebūšu kuce nevienam! Kur nu vēl Sternam!
tā arī ir - lielākie gaisa jaucēji ar Kobi un KG priekšgalā jau patiesībā to nedara naudas dēļ(daļēji). naudas jautājums ir aktuāls NBA viduvējībām, kam nākotnē vairs nespīd uzpūstie līgumi. zvaigznes par piķi var nesatraukties, jo, kā viņiem maksāja megalielos honorārus, tā arī maksās! šajā gadījumā runa ir par principu, ietekmi. kā nekā divi galvenie aspekti, lai tu būtu nereāli kruts džeks ir - 1.nauda un 2.vara. tas pirmais NBA superstāriem tā kā būtu - tagad grib arī otro...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-21 13:22, pirms 13 gadiem
Nav vērts šitos rakstus vairs rakstīt.. Kā Copy Paste iepriekšējam..

  +1 [+] [-]

, 2011-10-21 13:38, pirms 13 gadiem
NBAPA pilnīgi pareizi dara, nepiekrītot tam, ko grib īpašnieki. ne jau spēlētāji ir tie, kuri deva tās milzīgas, uzpūstās algas. ja īpašnieki bija tik stulbi un patiešām tādas summas deva, tad tagad lai strebj savus sūdus. Kurš spēlētājs teiktu: "Nē, nedodiet man tos 20 miljonus, es neesmu tā vērts?"??

     [+] [-]

, 2011-10-21 13:52, pirms 13 gadiem
Sarunas kļūs produktīvākas,kad uz spēlētāju kontiem vairs neskaitīs miljonus.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-21 14:09, pirms 13 gadiem
KobeMVP rakstīja: Kurš spēlētājs teiktu: "Nē, nedodiet man tos 20 miljonus, es neesmu tā vērts?"??
Tāds, kurš saprastu, ka līgai kaput. Tāpat kā jebkuram lielam uzņēmumam samazinot izdevumus, darbiniekiem jāpacieš. Pats esmu ko tādu piedzīvojis , un no pakaļas izlīdām, lai cik neticami būtu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja