Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vols izmanto iespēju un paliek Hjūstonā, Mihaiļuks turpinās pārstāvēt ''Raptors''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Vols izmanto iespēju un paliek Hjūstonā, Mihaiļuks turpinās pārstāvēt ''Raptors''
Džols Vols. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Džons Vols izlēmis izmantot ''spēlētāja opciju'' un pagarinās līgumu uz nākamo sezonu ar Hjūstonas ''Rockets'', informē ''The Athletic'' žurnālists Šams Čaranija. Tādu pašu lēmumu pieņēmis arī Toronto ''Raptors'' spēlējošais Svjatoslavs Mihaiļuks un Losandželosas ''Lakers'' aizsargs Kendriks Nans.

Vola aģents Ričs Pols informē, ka komandas vadība par sportista lēmumu jau ir informēta. Vols par nākamo sezonu saņems 47.4 miljonus ASV dolārus, kas ir otrs lielākais atalgojums visā līgā. Vairāk saņems vien šīs sezonas fināla vērtīgākais spēlētājs un čempions - Goldensteitas ''Warriors'' līderis Stefens Karijs.

Vols aizvadītajā sezonā laukumā nedevās. Lai gan šis bija otrais gads basketbolistam Hjūstonā, komandu viņš pārstāvēja vien 2020./2021. gada sezonā. Viņš devās laukumā 40 mačos, kuros izcēlās ar 20.6 punktiem, 6.9 rezultatīvām piespēlēm, 3.2 atlēkušajām bumbām, 1.1 pārtvertu bumbu un 0.8 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tiem.

Individuāli labāko statistiku 31 gadu vecais saspēles vadītājs uzrādīja 2016./2017. gada sezonā, kad vēl pārstāvēja Vašingtonas ''Wizards''. 78 spēlēs basketbolists izcēlās ar 23.1 punktu, 10.7 rezultatīvām piespēlēm, 4.2 atlēkušajām bumbām, divām pārtvertām bumbām un 0.6 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tām.

Čaranija informē, ka ''spēlētāja opciju'' izmantojis arī Toronto ''Raptors'' aizsargs Svjatoslavs Mihaiļuks. Viņš arī nākamajās sezonā pārstāvēs Kanādas klubu un par to saņems 1.9 miljonus ASV dolārus.

25 gadus vecais basketbolists NBA ir pavadījis četras sezonas. Tajās viņš gan ir paguvis pārstāvēt jau četras dažādas vienības. Pagājušajā sezonā viņš devās laukumā 56 mačos, atkārtojot savu personisko sezonas rekordu. Tajos viņš izcēlās ar vidēji 4.6 punktiem, 1.6 atlēkušajām bumbām, 0.8 rezultatīvām piespēlēm, 0.5 pārtvertām bumbām un 0.1 bloķētu metienu.

ESPN žurnālists Deivs Makmenamins tikmēr informē, ka tādu pašu lēmumu pieņēmis arī Losandželosas ''Lakers'' aizsargs Kendriks Nans.

Nans NBA ir pavadījis divas sezonas, kurās pārstāvēja Maiami ''Heat''. Šī būs 26 gadus vecā basketbolista otrā komanda. Par nākamo sezonu viņš saņems 5.2 miljonus ASV dolāru, liecina pieejamā informācija.

  +1 [+] [-]

, 2022-06-22 06:39, pirms 2 gadiem
diezgan slimi nespēlējot gandrīz 50m pelnīt

  +1 [+] [-]

, 2022-06-22 08:42, pirms 2 gadiem
sixer rakstīja: diezgan slimi nespēlējot gandrīz 50m pelnīt
Es domāju, ka svarīgāk ir tas, ka viņš domā par basketbolu.... spēlēt māk visi. Bet domāt ir jāmāk.

     [+] [-]

, 2022-06-22 12:50, pirms 2 gadiem
sixer rakstīja: diezgan slimi nespēlējot gandrīz 50m pelnīt
Diezgan slimi būtu atteikties no garantētiem gandrīz 50m sezonā un noslēgt veterāna minimuma līgumu. Skaidrs, ka šis ir viņa pēdējais lielais algas čeks un atlikušajā karjerā kopā viņš vairs 50m nenoplenīs, lai cik sezonas arī nenospēlētu...