Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Milvoki "Bucks" superzvaigznes Adetokunbo savainojums nav nopietns

Agris Suveizda

Milvoki "Bucks" superzvaigznes Adetokunbo savainojums nav nopietns
Jannis Adetokunbo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Milvoki "Bucks" līderim Jannim Adetokunbo atklāts labās plaukstas saites sastiepums – savainojums nav pārāk nopietns un visdrīzāk neprasīs ilgu atlabšanu, ziņo ESPN.

Adetokunbo savainojumā iedzīvojās pēdējā mačā pirms Zvaigžņu spēles, Milvoki "Bucks" ar rezultātu 112:100 pārspējot Čikāgas "Bulls" un izcīnot jau divpadsmito uzvaru pēc kārtas. Zvaigžņu spēlē, kurā viņa komanda ar 184:175 apspēlēja Lebrona Džeimsa vienību, Adetokunbo piedalījās pavisam simboliski un laukumu pameta pēc groza gūšanas.

Kā ziņo ESPN, pārbaudes nopietnu savainojumu gan nav uzrādījušas - tikai plaukstas locītas sastiepums, un, kolīdz sāpes mitēsies, Grieķijas izlases uzbrucējam vajadzētu atgriezties ierindā. Milvoki "Bucks" ar 41 uzvarām un 17 zaudējumiem ieņem otro vietu Austrumu konferencē un nedēļas nogalē uzņems Maiami "Heat" un Fīniksas "Suns".

28 gadus vecais Adetokunbo aizvada rezultatīvāko sezonu karjerā. 47 spēlēs un vidēji 33,1 minūtēs viņš ir sakrājis 31,8 punktus, 12,2 atlēkušās bumbas, 5,4 rezultatīvas piespēles un 4,0 kļūdas. Adetokunbo ir trešais rezultatīvākais spēlētājs līgā, atpaliekot tikai no Lukas Dončiča (33,3) un Džoela Embīda (33,1). Labāko pieciniekā vienīgais amerikānis ir Deimiens Lilards (31,4).

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...