Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Beverlijs pievienosies Čikāgas "Bulls", Maiami "Heat" garo galu papildina arī Zellers

Agris Suveizda

Beverlijs pievienosies Čikāgas "Bulls", Maiami "Heat" garo galu papildina arī Zellers
Patriks Beverlijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandai Čikāgas "Bulls" drīzumā pievienosies aizsargs Patriks Beverlijs, bet Maiami "Heat" oficiāli paziņojusi par divu garo spēlētāju piesaisti – par spēka uzbrucēju Kevinu Lavu bija zināms jau iepriekš, bet viņam pievienojies arī centrs Koudijs Zellers.

34 gadus vecais Beverlijs šosezon bija Losandželosas "Lakers" sākumsastāva spēlētājs, bet pāreju perioda izskaņā četru komandu darījumā nokļuva Orlando "Magic", ar ko pēcāk vienojās par līguma izpirkumu. Beverlijs šoseozn 45 spēlēs un vidēji 26,9 minūtēs atzīmējās ar 6,4 punktiem, 3,1 atlēkušo bumbu un 2,6 rezultatīvām piespēlēm. Beverlijs karjerā spēlējis arī Hjūstonas "Rockets", Losandželosas "Clippers" un Minesotas "Timberwolves".

30 gadus vecais Zellers nav spēlējis 13 mēnešus. Pirms gada viņš tika atbrīvots no Portlendas "Trail Blazers", kur paguva aizvadīt 27 spēles un vidēji 13,1 minūtē nopelnīt 5,2 punktus un 4,6 atlēkušās bumbas, bet oktobrī, aizvadījis trīs pārbaudes spēles, viņš tika atlaists arī no Jūtas "Jazz". Lielāko karjeras daļu viņš ir pavadījis Šārlotā, kas Zelleru 2013. gadā draftēja ar 4. numuru. Labāko sezonu Zellers aizvadījis 2019./20. g., kad sāka 39 no 58 spēlēm un vidēji 23,1 minūtē tika pie 11,1 punkta, 7,1 atlēkušās bumbas, 1,5 rezultatīvām piespēlēm un 1,3 kļūdām.

Maiami "Heat" ar 32 uzvarām un 27 zaudējumiem ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, bet Čikāgas "Bulls" ar 26 uzvarām un 33 zaudējumiem ir vienpadsmitajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/heat/news/heat-...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-02-21 16:16, pirms 2 gadiem
Beidzot vismaz vēl kāds kapātājs būs pieejams Bulls. Ar vienu Caruso tur nepietiek. Pārāk daudz mīkstu aizsadzības spēlētāju. Nesaprotu kāpēc neveica nevienu maiņu. Kvai būtu Derozanu vai Vuceviču aizmainījuši. Pa daudz aizsargu, kuri domā tikai par uzbrukumu. Derozans neiet kopā ar Lavinu. Slikti cīnās par bumbām šī komanda. Nemaz nerunāsim par aizsardzību. Neviena normāla SF nav komandā, kas mūsdienās skaitās, kā svarīgākā pozīcija.

     [+] [-]

, 2023-02-21 16:47, pirms 2 gadiem
Maiami vispār nav kas spēlē PF pozīcijā. 3 Aizsargus un Mārtinu SF likt ir neprāts. Lovs iederēsies vnk izcili. Varēs mest savus trīņus no stūra un izcīnīt kādu bumbu. Zellers ar savu pieredzi varēs palīdzēt no soliņa Centra pozīcijā. Vecums protams nenāk viens, bet nu savas 10-15 min jau izvilks.

     [+] [-]

, 2023-02-22 09:51, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Beidzot vismaz vēl kāds kapātājs būs pieejams Bulls. Ar vienu Caruso tur nepietiek. Pārāk daudz mīkstu aizsadzības spēlētāju. Nesaprotu kāpēc neveica nevienu maiņu. Kvai būtu Derozanu vai Vuceviču aizmainījuši. Pa daudz aizsargu, kuri domā tikai par uzbrukumu. Derozans neiet kopā ar Lavinu. Slikti cīnās par bumbām šī komanda. Nemaz nerunāsim par aizsardzību. Neviena normāla SF nav komandā, kas mūsdienās skaitās, kā svarīgākā pozīcija.
Pern Bulls bija paradoksāla sezona, jo ņemot vērā, ka viņiem bija reāli 0 aizsardzības nav skaidrs kā sezona varēja izvērsties tik sekmīga. Šosezon nav Lonzo un Bulls ir tur kur viņiem principā ir jābūt.