Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Thunder" maiņas darījumā šķiras no Entonija un tiek pie Šrēdera

Agris Suveizda

"Thunder" maiņas darījumā šķiras no Entonija un tiek pie Šrēdera
Karmelo Entonijs
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Oklahomasitijas "Thunder" piekritusi veikt maiņas darījumu, kurā šķirsies no Karmelo Entonija, kuru Atlantas "Hawks" atbrīvos un kurš karjeru varētu turpināt Hjūstonas "Rockets".

Oklahomasitijas "Thunder" uz Atlantas "Hawks" sūtīs 34 gadus veco uzbrucēju Karmelo Entoniju, kuram līguma pēdējā gadā paredzēta 27,9 miljonus ASV dolāru liela alga, un aizsargātu pirmās kārtas izvēli 2022. gada draftā (1.-14. izvēle). Savukārt Atlantas "Hawks" pretī dos savu līderi Denisu Šrēderu, kā arī Maiku Muskalu.

Tas gan vēl nebūs viss. Atlantas "Hawks" pēc maiņas darījuma atlaidīs Entoniju, uz kura pakalpojumiem galvenā favorīte ir Hjūstonas "Rockets" un par kuru interesi izrāda arī Maiami "Heat". Savukārt Oklahomasitijas "Thunder" 27 gadus veco centru Muskalu tālāk aizmainīs uz Filadelfijas "76ers", kas šķirsies no aizsargiem Timotē Luvavū-Kabarro (uz "Thunder") un Džastina Andersona (uz "Hawks").

"Thunder", atlaižot Entoniju un viņa līguma summu izstiepjot ilgākā termiņā, būtu varējusi ietaupīt 107 miljonus dolāru, taču izvēlējās ietaupīt nedaudz mazāku summu, toties pastiprināt sastāvu. "Thunder" luksusa nodoklis no 150,0 miljoniem dolāru nokritīs līdz 88,8 miljoniem (61,2 miljonu ietaupījums), bet algu budžets pēc maiņu darījumiem nu būs 148,7 miljoni dolāru. Šrēderam vēl ir spēkā līgums uz trim gadiem par 15,5 miljoniem dolāru sezonā, savukārt Luvavū-Kabarro alga ir 1,5 miljoni dolāru. Taču, tā kā Entonija atlaišanas un līguma vērtības izstiepšanas gadījumā "Thunder" algu budžets tuvākos trīs gadus palielinātos par deviņiem miljoniem sezonā, Oklahomasitija Šrēderu būtībā ieguvusi par pieciem miljoniem sezonā.

Entonijs, pārgājis no Ņujorkas "Knicks", aizvadīja sliktāko sezonu karjerā, 78 spēlēs vidēji laukumā būdams 32,1 minūti, gūdams 16,2 punktus un izcīnīdams 5,8 atlēkušās bumbas. Savukārt Vācijas izlases saspēles vadītājs Šrēders, kuram septembrī apritēs 25 gadi, 67 spēlēs vidēji aizvadīja 31,0 minūtes, guva 19,4 punktus un izdarīja 6,2 rezultatīvas piespēles. Līdzīgi kā Šrēders, visu līdzšinējo karjeru Atlantā pavadīja arī Muskala, kurš šajā sezonā sāka septiņas no 53 spēlēm un vidēji 20,0 minūtēs tika pie 7,6 punktiem un 4,3 atlēkušajām bumbām.

23 gadus vecais francūzis Luvavū-Kabarro sāka septiņas no 52 spēlēm un vidēji 15,5 minūtēs sakrāja 5,8 punktus, kamēr nepilnus 25 gadus vecais Andersons visās 38 spēles gāja uz maiņu un vidēji 13,7 minūtēs atzīmējās ar 6,2 punktiem un 2,4 atlēkušajām bumbām. Andersons karjeru sāka Dalasas "Mavericks".

Izmantotie resursi:
Oklahoma City Thunder to trade Carmelo Anthony...

     [+] [-]

, 2018-07-20 08:48, pirms 6 gadiem
Ko tad Šrēders nāks uz maiņu?

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 08:54, pirms 6 gadiem
DainisU rakstīja: Kāds ieguvums ir Hawks no šī visa? Viņi tiešām cer, ka Trae Young būs vilcējs jau pirmajā sezonā, un ja jā, tad kāpēc nedabūt kaut ko normālu maiņas darījumā pret Šrēderu?
Šŗēders ir pārmaksāts.VIņam īsti nav pozitīvas vērtības,un tas arī parādījās tajā,ka Atlanta mēnešiem nevarēja aiztreidot viņu.Ballhogs ar drausmīgu aizsardzību

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 08:58, pirms 6 gadiem
Šrēders un RW vienā komandā - te pat zirgam jāsmejas!

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 09:01, pirms 6 gadiem
Ar WB abi ies sakumsastava noteikti... bus interesanti

  -1 [+] [-]

, 2018-07-20 09:19, pirms 6 gadiem
WOW!! OKC riktīgi laba maiņa!!! Negaidīju kko tik labu pret Entoniju. Uzskatu, ka šīs starpsezonas labākais GM ir no OKC. Paturēja PG.+ pret Entoniju dabūja Šrēderu un perspektīvu jauno aizsargu un šķīrās tikai no vienas drafta izvēles, kas vēl ir AIZSARGĀTA!!!! Visu cieņu OKC organizācijai. Novēlu šogad tālu tikt play-off. Beidzot OKC sāk veidoties arī labs beņķis.
FIL darījumā tikai atbrīvojās no nevajadzīgiem jaunajiem aizsargiem, kas netiktu pie minūtēm, bet nu Hawks!!! Ko viņi dara? Kāda vēl aizsargāta drafta izvēle pret Šrēderu? Vismaz Andersonu dabūja.

  +2 [+] [-]

, 2018-07-20 09:27, pirms 6 gadiem
SmiekluReinis27 rakstīja: Ar WB abi ies sakumsastava noteikti... bus interesanti
Neies gan. Šrēders būs 6th man.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 09:31, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Šŗēders ir pārmaksāts.VIņam īsti nav pozitīvas vērtības,un tas arī parādījās tajā,ka Atlanta mēnešiem nevarēja aiztreidot viņu.Ballhogs ar drausmīgu aizsardzību
Pavēro Vācijas sniegumu pasaules kausā un apdomā vēlreiz... nejauši, ka Vācija ir BEZ zaudējumiem!?

  +3 [+] [-]

, 2018-07-20 09:35, pirms 6 gadiem
viedoklis rakstīja: Pavēro Vācijas sniegumu pasaules kausā un apdomā vēlreiz... nejauši, ka Vācija ir BEZ zaudējumiem!?
Joptvai atraduši ko salīdzināt.Pliks uzbrukuma saspēlnieks ar drausmīgu aizsardzību.VIsi eiropas vidusmēra saspēlnieki dominēja šeit.
Mēnešiem nevar aiztreidot to miskasti kontrakta,attieksmes un vēl dažu iemeslu dēļ.

     [+] [-]

, 2018-07-20 09:45, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Joptvai atraduši ko salīdzināt.Pliks uzbrukuma saspēlnieks ar drausmīgu aizsardzību.VIsi eiropas vidusmēra saspēlnieki dominēja šeit.
Mēnešiem nevar aiztreidot to miskasti kontrakta,attieksmes un vēl dažu iemeslu dēļ.
Tieši kur un kas tā dominēja, droši nosauc kaut 2, ja spēj!? Parēķini kaut pats, vāciešus un serbus, kuri mauc basīti, daudzus vāciešus zini!?
Var būt attieksmes utt, nepatika utt, bet fakts ir nenoliedzams, ka pretiniekiem pret viņu spēlēt nav patīkami-un apturēt īsti arī nemāk!?

  -1 [+] [-]

, 2018-07-20 09:55, pirms 6 gadiem
Lai nu kur, bet Hjūstonā Melo varētu spēlēt to spēli, ko viņš rāda ASV izlasē. Var jau būt, ka kaut ko vēl varēs parādīt, bet nu Hārdens + Melo aizsardzībā...

  -1 [+] [-]

, 2018-07-20 09:56, pirms 6 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Lai nu kur, bet Hjūstonā Melo varētu spēlēt to spēli, ko viņš rāda ASV izlasē. Var jau būt, ka kaut ko vēl varēs parādīt, bet nu Hārdens + Melo aizsardzībā...
Viņi zaudēja abus labākos komandas aizsardzības spēlētājus Arizu+Lūku M.
Capela arī vēl nav parakstīts

     [+] [-]

, 2018-07-20 10:02, pirms 6 gadiem
Karmelo varētu būt labs ja viņš tiešām apzinātos savu lomu un censtos. Viņš ir ISO spēlētājs kurš vairs nav tik atlētisks un aizsardzībā arī ir vājš, bojā komandas spēli. Midrange spēle viņa vēl ir labā līmenī, bet tā neatspēko pārējo. Maiks D'antoni noteikti viņu nelaidīs sākuma pieciniekā. OKC varēja Karmelo apmainīt pret neko un tāpat būtu uzvarētāji!

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 10:30, pirms 6 gadiem
Rons Veikers rakstīja: WOW!! OKC riktīgi laba maiņa!!! Negaidīju kko tik labu pret Entoniju. Uzskatu, ka šīs starpsezonas labākais GM ir no OKC. Paturēja PG.+ pret Entoniju dabūja Šrēderu un perspektīvu jauno aizsargu un šķīrās tikai no vienas drafta izvēles, kas vēl ir AIZSARGĀTA!!!! Visu cieņu OKC organizācijai. Novēlu šogad tālu tikt play-off. Beidzot OKC sāk veidoties arī labs beņķis.
FIL darījumā tikai atbrīvojās no nevajadzīgiem jaunajiem aizsargiem, kas netiktu pie minūtēm, bet nu Hawks!!! Ko viņi dara? Kāda vēl aizsargāta drafta izvēle pret Šrēderu? Vismaz Andersonu dabūja.
OKC dabūja perspektīvu aizsargu, bet PHILA atbrīvojās no nevajadzīga spēlētāja? Kā tad viens un tas pats spēlētājs var būt nevajadzīgs un perspektīvs? 76es nav īsti pārbagāt ar aizsargiem, bet OKC tagad ir Sreders, kas var iet arī par SG. Tā kā nesaprotama īsti tava sajūsma.

Un ko te citi raksta, ka nevarēja aiztreidot Šrederu mēnešiem - viņš pēc sezonas pateica, ka negrib vairs būt Atlantā. Tad nebija maiņās iespējamas! Un maiņas ir iespējamas tikai no kura tur jūnija, tā kā pagājis ir labi ja mēnesis, bet jau mēnešiem nevar aizmainīt Mazliet vajag padomāt arī pirms rakstīt!

Tad jau Spurs GM ir labāk pastrādājis dabonot Derozanu un labu garo un tiekot vaļā no Leonarda! Ja Leonards paliks Taptors, kaut uz sezonu un spēlēs ar pilnu atdevi, tad par arī pozitīvi Raptors GM novērtēt.

     [+] [-]

, 2018-07-20 11:02, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Šŗēders ir pārmaksāts.VIņam īsti nav pozitīvas vērtības,un tas arī parādījās tajā,ka Atlanta mēnešiem nevarēja aiztreidot viņu.Ballhogs ar drausmīgu aizsardzību
Šrēders ir pamata PG. 19+6 nav slikta statistika. Defa trūkst fiziskums, bet arī tur viņš var pielikt. OKC noteikti ieguvēji. Un noejot no laukuma RW spēle nepajūk! Melo tomēr krita ārā defa, jo pie groza viņš 4.nr nevar nosegt un perimetrā ir par lēnu. Uzbrukum;a RW viņam īsti neticēja sezonas beigās.
1.RW
2.PG
3.AR
4.JGrant
5.SA
Šrēders
Abrines
Fergusons
Patresons
Noels
Nav slikts sastāvs, ja RW neiet ciet širmes!

     [+] [-]

, 2018-07-20 12:03, pirms 6 gadiem
Robertsons ir atkopies vispar? Gan jau PG ies pa trešo

  -1 [+] [-]

, 2018-07-20 12:33, pirms 6 gadiem
RW noteikti raud, jo nebūs tik daudz triple double. Bet ja godīgi RW vieta ideāli būtu kā 2.nr. un Šrēders varētu pa 1.nr. Un tie, kas te min, ka Šrēders varētu kā 6 nākt, vispār draudzējās ar galvu? Viņš ir soli no allstar pašlaik, un nevajag viņu norakstīt, viens no labākajiem PG austrumos. Viņš var noteikti daudz ko iedot Okc

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 12:59, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: RW noteikti raud, jo nebūs tik daudz triple double. Bet ja godīgi RW vieta ideāli būtu kā 2.nr. un Šrēders varētu pa 1.nr. Un tie, kas te min, ka Šrēders varētu kā 6 nākt, vispār draudzējās ar galvu? Viņš ir soli no allstar pašlaik, un nevajag viņu norakstīt, viens no labākajiem PG austrumos. Viņš var noteikti daudz ko iedot Okc
viņš arī nāks.. šķiet, tu nedraudzējies. Robersonam bija labākais +/- komandā pagājšsezon, atslēgas spēlētājs.
Pirms treida pats OKC Gm un treneris veica sarunu ar Šrūderu par iespējamo maiņu un lomu komandā. Viņš pats ir bijis ļoti apmierināts, kā arī jau iepriekš izteicies, ka vēlas spēlēt komandā, kura cīnas par titulu.
bet neizslēdzu arī piecinieku spēļu izsķirošajos brīžos :
Šrūders
RW
Robersons
PG
Adams/Noels

     [+] [-]

, 2018-07-20 13:02, pirms 6 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Neies gan. Šrēders būs 6th man.
Kādā veidā 6th man?

Aiz ko viņš nāks laukumā? Aiz RWB, kas spēlēja 40 minūtes?

  -1 [+] [-]

, 2018-07-20 13:02, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: RW noteikti raud, jo nebūs tik daudz triple double. Bet ja godīgi RW vieta ideāli būtu kā 2.nr. un Šrēders varētu pa 1.nr. Un tie, kas te min, ka Šrēders varētu kā 6 nākt, vispār draudzējās ar galvu? Viņš ir soli no allstar pašlaik, un nevajag viņu norakstīt, viens no labākajiem PG austrumos. Viņš var noteikti daudz ko iedot Okc
ja tu domā, ka Šrēderam ir kaut mazākās izredzes rietumos būt all-stāram, ja viņš pat austrumos nebija, tad esi kautkur galvu saspiedis

     [+] [-]

, 2018-07-20 13:03, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: RW noteikti raud, jo nebūs tik daudz triple double. Bet ja godīgi RW vieta ideāli būtu kā 2.nr. un Šrēders varētu pa 1.nr. Un tie, kas te min, ka Šrēders varētu kā 6 nākt, vispār draudzējās ar galvu? Viņš ir soli no allstar pašlaik, un nevajag viņu norakstīt, viens no labākajiem PG austrumos. Viņš var noteikti daudz ko iedot Okc
Shrēders vadīs saspēli, kad RW nebūs laukumā. RW nekad nespēlēs pa 2.nr nav viņš nekāds metējs. Kad abi atradīsies laukumā RW vadīs saspēli, kad RW būs malā Shrēders vadīs saspēli.

     [+] [-]

, 2018-07-20 13:04, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kādā veidā 6th man?

Aiz ko viņš nāks laukumā? Aiz RWB, kas spēlēja 40 minūtes?
var visādi rotēt ar sastāvu. RW var mierīgi spēlēt kā SG.
Plejoffos ļoti bieži tā arī bija, ka spēļu otrajās pusēs, laukumā kopā bija Feltons ar RW..

Reku:

https://twitter.com/royceyoung/stat...

  +2 [+] [-]

, 2018-07-20 13:04, pirms 6 gadiem
ja Rockets paņems Carmelo, tad vnk pizgec. zaudējuši aizsardzības spēlētājus, kas var iemest occasional troiku, paņems vietā ISO čali, kurš savā vecumā joprojām domā, ka var spēlēt kā pirms desmit gadiem. Rocketi būs miskaste playoffos ar Carmelo.

     [+] [-]

, 2018-07-20 13:08, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Shrēders vadīs saspēli, kad RW nebūs laukumā. RW nekad nespēlēs pa 2.nr nav viņš nekāds metējs. Kad abi atradīsies laukumā RW vadīs saspēli, kad RW būs malā Shrēders vadīs saspēli.
:?
Vai tad,piemēram, tas pats Dveins Veids kādreiz arī ir bijis metējs??
tu točna domā, ka Šrēders spēlēs 12-15min?

  -1 [+] [-]

, 2018-07-20 13:10, pirms 6 gadiem
Kjenga2 rakstīja: :?
Vai tad,piemēram, tas pats Dveins Veids kādreiz arī ir bijis metējs??
tu točna domā, ka Šrēders spēlēs 12-15min?
Nē Shrēdērs spēlēs 25-30 min. Un viņš būs 2nr. 4/4 Abi papildinās viens otru, bet nejau RW sēdēs stūrī un gaidīs, kā Shrēders vada saspēli viņa komandā!

     [+] [-]

, 2018-07-20 13:13, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Shrēders vadīs saspēli, kad RW nebūs laukumā. RW nekad nespēlēs pa 2.nr nav viņš nekāds metējs. Kad abi atradīsies laukumā RW vadīs saspēli, kad RW būs malā Shrēders vadīs saspēli.
Raselam ja ļautu, viņs izmestu visus spēles metienus, lai nu kurš, bet Rasels toč ir metējs. Tas, ka nespēlēs nomināli pa otro, tas ir kas cits.

     [+] [-]

, 2018-07-20 13:14, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Nē Shrēdērs spēlēs 25-30 min. Un viņš būs 2nr. 4/4 Abi papildinās viens otru, bet nejau RW sēdēs stūrī un gaidīs, kā Shrēders vada saspēli viņa komandā!
šķiet, nepareizi iepriekš sapratu.. Padomāju, ka Šrūders būs tīrs backup Pg..

     [+] [-]

, 2018-07-20 13:15, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Shrēders vadīs saspēli, kad RW nebūs laukumā. RW nekad nespēlēs pa 2.nr nav viņš nekāds metējs. Kad abi atradīsies laukumā RW vadīs saspēli, kad RW būs malā Shrēders vadīs saspēli.
haha. Vestbruks nav metējs made my day
vai šobrīd NBA ir lielāks žarītājs ?

     [+] [-]

, 2018-07-20 13:26, pirms 6 gadiem
ventilators rakstīja: haha. Vestbruks nav metējs made my day
vai šobrīd NBA ir lielāks žarītājs ?
Vainīgs, neuzrakstīju pareizi, domāju catch and shoot tipa RW nekad nebūs.

     [+] [-]

, 2018-07-20 13:27, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Nē Shrēdērs spēlēs 25-30 min. Un viņš būs 2nr. 4/4 Abi papildinās viens otru, bet nejau RW sēdēs stūrī un gaidīs, kā Shrēders vada saspēli viņa komandā!
Abi papildinās viens otru? Tur jau neviens no abiem nav ar lielu IQ, lai paietu malā no saspēles vadīšanas kā galvenajam, bet darboties fonā (HOU un CP3 piemērs).

Es vnk nevaru no šitiem abiem to iedomāties.

     [+] [-]

, 2018-07-20 13:32, pirms 6 gadiem
KobeB24 rakstīja: OKC dabūja perspektīvu aizsargu, bet PHILA atbrīvojās no nevajadzīga spēlētāja? Kā tad viens un tas pats spēlētājs var būt nevajadzīgs un perspektīvs? 76es nav īsti pārbagāt ar aizsargiem, bet OKC tagad ir Sreders, kas var iet arī par SG. Tā kā nesaprotama īsti tava sajūsma.

Un ko te citi raksta, ka nevarēja aiztreidot Šrederu mēnešiem - viņš pēc sezonas pateica, ka negrib vairs būt Atlantā. Tad nebija maiņās iespējamas! Un maiņas ir iespējamas tikai no kura tur jūnija, tā kā pagājis ir labi ja mēnesis, bet jau mēnešiem nevar aizmainīt Mazliet vajag padomāt arī pirms rakstīt!

Tad jau Spurs GM ir labāk pastrādājis dabonot Derozanu un labu garo un tiekot vaļā no Leonarda! Ja Leonards paliks Taptors, kaut uz sezonu un spēlēs ar pilnu atdevi, tad par arī pozitīvi Raptors GM novērtēt.
Protams, ka var būt gan perspektīvs gan nevajadzīgs!!! Jau pagājušogad šie abi netika laukumā, spēlēja tikai Rediks un Belinelli. Šogad ir Rediks 1.SG un Korkmazs 2.SG, kuram beidzot ir jādod minūtes un šogad tika draftēti vēl 3 SG, interesanti kad tie spēlēs!!!

     [+] [-]

, 2018-07-20 13:36, pirms 6 gadiem
vispār jocīgi, ka tādas komandas kā Orl, Mia neinteresējās par DS.
Manuprāt, automātiski tiktu pie ļoti labām iespējām spēlēt PO austrumos.
Atlantu var saprast.. Nākamgad ies pēc kāda FA. Labāk samaksāt par Melo vienu sezonu, nekā par 3šo PG komandā 3 gadus.
Oklahoma beidzot tika vaļā no enkura, spēletāja ar sliktāko OffRtg-DefRtg attiecību komandā. Aizsardzībā var teikt nekāds, par lēnu lai nosegtu SF, par mazu lai nosegtu PF.
Nebrīnīšos, ja drīzumā būs vel kāds treids.. komandā ir 8 SG (protams, kāds arī spēlēs g-līgā).

  -1 [+] [-]

, 2018-07-20 16:31, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Abi papildinās viens otru? Tur jau neviens no abiem nav ar lielu IQ, lai paietu malā no saspēles vadīšanas kā galvenajam, bet darboties fonā (HOU un CP3 piemērs).

Es vnk nevaru no šitiem abiem to iedomāties.
Vestbruks spēles pirmajā pusē savāks 10 punktus, 10 piespēles, bet pēdējā ceturtdaļā spēlēs kā centrs un vāks tos 10 rebus
MVP plāns gatavs