Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" centīsies tikt pie drafta izvēles tiesībām

Andrejs Siliņš

"Warriors" centīsies tikt pie drafta izvēles tiesībām
Bobs Maierss
Foto: AP/Scanpix

Latviešu centra Andra Biedriņa pārstāvētā Nacionālā Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" vadība vēlas veikt darījumu, lai iegūtu izvēles tiesības jūnija beigās gaidāmajā jauno spēlētāju drafta ceremonijā.

"Vienmēr ir labi iegūt jaunos spēlētājus, viņi ir lētāki," kluba ģenerālmenedžeris Bobs Maierss neslēpj, ka svarīgi ir arī biznesa apsvērumi, veidojot komandu. "Mums jau ir daudz jauno spēlētāju, tāpēc neesam izmisuši [lai iegūtu drafta izvēli]. Tomēr, ja tev ir iespēja tikt pie labiem spēlētājiem ar rūkija līgumu apmēriem, tu to vēlies darīt."

Pagājušogad ap šo laiku "Warriors" bija pat četras drafta izvēles, no kurām viena tika izmantota, lai ar 52. kārtas numuru iegūtu bosniešu 216 centimetrus garo centru Ogņenu Kuzmiču. 23 gadus vecais basketbolists gan palika spēlēt Spānijas ACB līgā ("Joventut"), kamēr pārējie trīs draftētie (Harisons Bārnss, Festuss Ezeli, Dreimonds Grīns) vairāk vai mazāk veiksmīgi iekļāvās "Warriors" komandā.

Šogad Goldensteitai nav izvēles tiesību ne pirmajā, ne otrajā kārtā - pirmās kārtas tiesības (21. numurs) atdotas Jūtai par 2008. gadā veikto darījumu, bet orās kārtas tiesības (52.) Deivida Lī darījuma ietvaros nonāca Orlando rokās. Tomēr Oklendas klubs neatpūšas un šovasar pārbauda jaunos potenciālos papildinājumus, tostarp Jānim Timmam paredzēts treniņš ar "Warriors" 26. jūnijā.

Ja "Warriors" tiešām neiegūs nevienu izvēli draftā, tā būs pirmā reize kluba vēsturē. Tomēr Maierss norādījis, ka kluba vadība ir gatava tērēties, lai iegūtu kādu izvēli, un tas, vai "Warriors" tiks pārstāvēta šī gada draftā, varētu noskaidroties jau tuvākajās dienās.

NBA drafts paredzēts 27. jūnijā Bruklinā. Šogad draftam pieteicies Jānis Timma, bet citu uzbrucēju Mareku Mejeri, kurš arī atrodas ASV un atrādās NBA klubiem, var draftēt bez speciālas pieteikšanās.

Izmantotie resursi:
Home - San Jose Mercury News

  +4 [+] [-]

, 2013-06-20 19:04, pirms 11 gadiem
NU Timmu tur neviens neņems,,,puiki vienreiz apdedzinājās

  +3 [+] [-]

, 2013-06-20 19:08, pirms 11 gadiem
Spēlētājus vajag. Džeks būs brīvais aģents, Lendrijam spēlētāja opcija.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-20 19:37, pirms 11 gadiem
Vai tad Timma neatsauca savu kanditatuuru draftam?

  +1 [+] [-]

, 2013-06-20 20:12, pirms 11 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Vai tad Timma neatsauca savu kanditatuuru draftam?
DraftExpress Rankings: Top 100 Prospects

  -1 [+] [-]

, 2013-06-20 22:03, pirms 11 gadiem
rūkija līgums vot tā ir klase! Idiotisms