Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vestbruks iedzīvošanos traumā vaino ar došanos laukumā no rezervistu soliņa

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vestbruks iedzīvošanos traumā vaino ar došanos laukumā no rezervistu soliņa
Rasels Vestbruks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Losandželosas ''Lakers'' basketbolists Rasels Vestbruks pēc zaudējuma sezonas atklāšanas mačā atklāja, ka nākšana no rezervistu soliņa noslēdzošajā pārbaudes spēlē pret Sakramento ''Kings'' vainojama gūtajā savainojumā.

Naktī uz trešdienu ar zaudējumu jauno Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonu sāka Losandželosas ''Lakers'', kas izbraukumā ar 109:123 piekāpās čempionei Goldensteitas ''Warriors''.

Lai arī guvis savainojumu noslēdzošajā pārbaudes spēlē pret ''Kings'', laukumā devās Rasels Vestbruks, kurš 31 minūtes laikā iemeta 19 punktus, savāca 11 bumbas zem groziem, atdeva trīs piespēles un četras reizes kļūdījās. Pēc spēles basketbolists apgalvoja, ka nedošanās sākumsastāvā pārbaudes mačā pret ''Kings'' veicinājusi traumas iegūšanu.

''Esmu darījis vienu un to pašu 14 gadus no vietas. Godīgi sakot, nezināju, ko darīt pirmsspēles iesildīšanās laikā. Centos saprast, kā palikt siltam un būt gatavam spēlei. Kam tādam vienkārši vēl neesmu pieradis,'' par gūto savainojumu pēc sezonas atklāšanas mača teica Vestbruks.

''Man nešķiet, ka viņš jebkad bijis ārpus sākumsastāva. Pret Sakramento man šķiet, ka vēlējāmies eksperimentēt, kā izskatāmies citā sastāvā,'' par Vestbruka lomu komandā teica Entonijs Deiviss. Krietni kritiskāks bija TNT analītiķis Čārzs Bārklijs, kurš aicinājis ''Lakers'' tikt vaļā no Vestbruka. ''Es ļoti respektēju Raselu, taču ''Lakers'' viņu ir jāatbrīvo. Viņš tur ir pazaudējis visu mīlestību pret basketbolu un dzīvi. Viņu vainos par visu, kas noticis tur, jo ''Lakers'' nav titula pretendente. Manuprāt, Raselam nepieciešams jauns starts un arī ''Lakers'' tāds vajadzīgs.''

Savas karjeras lielāko daļu Vestbruks pavadījis Oklahomsitijas ''Thunder'', taču viņš spēlējis arī Hjūstonas ''Rockets'' un Vašingtonas ''Wizards''. Viņš laukumā devies 1022 regulārās sezonas spēlēs, kurās vidēji guvis 22.8 punktus, izcīnījis 7.4 atlēkušās bumbas un atdevis 8.4 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2022-10-19 19:19, pirms 2 gadiem
kamēr sēdēja uz beņķa, varēja pats sev ikrus pamasēt. nebūtu problēmas.

     [+] [-]

, 2022-10-19 19:53, pirms 2 gadiem
Es arī nesaprotu, kāds vēl rezerves soliņš! Viņš ir pamatsastāva elements! Vienīgais PG komandas biedrs, kas jebkad spēja konkurēt ar Westbrook, ir izcilais Rondo, kurš šobrīd nav Lakers.