Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dinvidijs: "Nākamsezon es varētu spēlēt līdzīgi kā Dreimonds Grīns"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Dinvidijs: "Nākamsezon es varētu spēlēt līdzīgi kā Dreimonds Grīns"
Spensers Dinvidijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Rodiona Kuruca komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Bruklinas "Nets" Spensers Dinvidijs intervijā "ESPN" izteica savas domas par nākamo sezonu, kurā debiju "Nets" rindās piedzīvos Kevins Durents. Dinvidijs sev redz līdzīgu lomu kā Dreimondam Grīnam "Warrriors" rindās.

"Žēl, ka nevarēju komandai palīdzēt NBA "burbulī", bet tā gadās," Dinvidijs ar nožēloju atskatījās uz sezonas noslēgumu. "Esmu vesels un gatavojos nākamajai sezonai." Aizvadītajā sezonā Dinvidijs tika pie ievērojama spēles laika, jo pamatsastāva saspēles vadītājs Kairijs Īrvings mocījās ar savainojumiem.

Par jauno "Nets" komandas galveno treneri iecelts leģendārais Stīvs Nešs. Dinvidijs neslēpa savu sajūsmu par to: "Esmu patīkami satraukts. Viņš ir divkārtējs līgas vērtīgākais spēlētājs, viens no visu laiku labākajiem saspēles vadītājiem. No viņa var tik daudz mācīties. Viņa karjera ir nedaudz līdzīga manai, jo arī viņš labāko spēli rādīja tad, kad kļuva vecāks."

"Šobrīd nav skaidrs, kā izskatīsies mūsu pamatsastāvs nākamsezon, kad Durants un Īrvings būs ierindā," 27 gadus vecais basketbolists teica. "Ja mēs spēlētu kā "Warriors", tad es sev redzu līdzīgu lomu kā Dreimondam Grīnam – spēlētājs, kurš nav labākais, bet spēj palīdzēt komandai. Citreiz es savācu 10 atlēkušās bumbas, citreiz atdodu 10 rezultatīvas piespēles, citreiz iemetu punktus. Ceru, ka man tiks dota šāda loma komandā, un mēs cīnīsimies par titulu."

Losandželosā dzimušais Dinvidijs karjeru sāka Detroitas "Pistons", kas viņu 2014. gadā draftēja ar 38. numuru. 2016. gada vasarā viņš tika aizmainīts uz Čikāgas "Bulls", kas pēc trim nedēļām Dinvidiju atlaida, vēl pēc trim nedēļām parakstīja no jauna, bet oktobra beigās atbrīvoja vēlreiz. Tā paša gada decembrī Dinvidijs pievienojās Bruklinas "Nets". Aizvadītajā sezonā viņš vidēji guva 20,6 punktus, savāca 3,5 atlēkušās bumbas un atdeva 6,8 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/nets-spenc...

     [+] [-]

, 2020-10-19 11:59, pirms 4 gadiem
Tieši kā.. Grins ir pirmkart komandai gara gala vecis,kura speks ir spējā segt piecas pozīcijas. Dividijs lai droši mēģina segt KP

     [+] [-]

, 2020-10-19 12:14, pirms 4 gadiem
sapnis rakstīja: Tieši kā.. Grins ir pirmkart komandai gara gala vecis,kura speks ir spējā segt piecas pozīcijas. Dividijs lai droši mēģina segt KP
zināšanai - abiem augums +/- vienāds

     [+] [-]

, 2020-10-20 08:25, pirms 4 gadiem
parvisu rakstīja: zināšanai - abiem augums +/- vienāds
Jopcik, tiesham