Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grīnam par uzkāpšanu Sabonim piespriež vienas spēles diskvalifikāciju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Grīnam par uzkāpšanu Sabonim piespriež vienas spēles diskvalifikāciju
Dreimonds Grīns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi, ka tā piespriedusi vienas spēles diskvalifikāciju Goldensteitas ''Warriors'' spēlētājam Dreimondam Grīnam par uzkāpšanu lietuvietim Domantam Sabonim. Viņš guvis krūšu kaula sasitumu un viņa dalība sērijas trešajā spēlē ir uz jautājuma zīmes.

Naktī uz otrdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) spēlē starp Sakramento ''Kings'' un Goldensteitas ''Warriors'' no spēles izraidīts tika esošo čempionu viens no līderiem Dreimonds Grīns. Viņš ceturtajā ceturtdaļā kādā no epizodēm ar kāju uzkāpa virsū lietuvietim Domantam Sabonim. Pēc mača Grīns vērsa uzmanību uz faktu, ka jau otrajā spēlē pēc kārtas tiek turēta viņa kāja, kamēr lietuvietim pēc pirmajām pārbaudēm netika konstatēts nopietnāks savainojums.

Sakramento ''Kings'' trešdienas rītā pēc Latvijas laika paziņojusi, ka Sabonis ir iedzīvojies krūšu kaula sasitumā un viņa dalība sērijas trešajā spēlē Sanfrancisko ir uz jautājuma zīmes. Savukārt Grīns ir diskvalificēts uz vienu spēli un tieši nākamo viņš izlaidīs. Par to lēmusi NBA. Par šo spēli Grīns nesaņems arī atalgojumu, bet sods viņam piespriests spēlētāja iepriekšējās uzvedības vēstures dēļ.

Abas komandas nu jau ''Warriors'' laukumā sērijas trešo maču aizvadīs naktī uz ceturtdienu. Pirmo reizi kopš ''Warriors'' rindās spēlē Stefens Karijs tā izslēgšanas maču sērijā nonākusi iedzinējos ar 0-2. ''Kings'' šajā sezonā kļuvusi par lielāko pārsteiguma autori, tiekot ''play-off'' pirmo reizi 16 gadu laikā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania

  -1 [+] [-]

, 2023-04-19 09:59, pirms gada
Domāju šo Grīns dabūja dēļ savas vēstures. Sabonis pats visu izprovocēja.

  +2 [+] [-]

, 2023-04-19 10:42, pirms gada
Ne tikai vienkārši uzkāpt (kas varbūt tiešām bija izprovocēts), bet vēl ņemt un ar visu masu atsperties... Neliekas, ka tam būtu džekam visi 100.

     [+] [-]

, 2023-04-19 11:44, pirms gada
elements rakstīja: Ne tikai vienkārši uzkāpt (kas varbūt tiešām bija izprovocēts), bet vēl ņemt un ar visu masu atsperties... Neliekas, ka tam būtu džekam visi 100.
Tieši tā un sods NBA stilā, cik vien maigs var būt.

     [+] [-]

, 2023-04-19 11:45, pirms gada
Tak pārlasi,ko raksti. Tiešām Sabonis ir uz jautājumu zīmes ceturtajā spēlē? Portāls jau zemāk pa zemi, nav ko te vairs līst.

     [+] [-]

, 2023-04-19 12:53, pirms gada
elements rakstīja: Ne tikai vienkārši uzkāpt (kas varbūt tiešām bija izprovocēts), bet vēl ņemt un ar visu masu atsperties... Neliekas, ka tam būtu džekam visi 100.
Hm, bet ja paskatamies no otras puses - Ja Sabonis nebūtu saķēris Grīna kāju, nebūtu uzkāpis, tik vienkārši. Ir jāatbild par savām darbībām, ne novelt uz cita vainu par iznākumu.
Ps. Neatbalstu Dreimondu, nepatīk viņa izdarības un arī personība, riktīgs nēģeris.

     [+] [-]

, 2023-04-19 13:22, pirms gada
Da tas makaka vienmēr izcēlies ar saviem ekstra tupajiem gājieniem. Nba ar mīzalu bars. Būtu vismaz jūtamu diskābeli iedevuši. Mazais prieks ka vismaz sērijā šie ierij ar 0-2

     [+] [-]

, 2023-04-19 13:45, pirms gada
D-Mob augšāmcēlies rakstīja: Hm, bet ja paskatamies no otras puses - Ja Sabonis nebūtu saķēris Grīna kāju, nebūtu uzkāpis, tik vienkārši. Ir jāatbild par savām darbībām, ne novelt uz cita vainu par iznākumu.
Ps. Neatbalstu Dreimondu, nepatīk viņa izdarības un arī personība, riktīgs nēģeris.
Un kā tad ar Grīna gulēšanu virsū Sabonim 1. Spēlē? Cik sportiska tā rīcība bija?

     [+] [-]

, 2023-04-19 14:10, pirms gada
aksels82inbox.lv rakstīja: Un kā tad ar Grīna gulēšanu virsū Sabonim 1. Spēlē? Cik sportiska tā rīcība bija?
Neskatījos pirmo spēli, nezinu situāciju.