Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA spēlētāji visvairāk gribētu spēlēt pie "Celtics" trenera Riversa

Andrejs Siliņš

NBA spēlētāji visvairāk gribētu spēlēt pie "Celtics" trenera Riversa
Doks Riverss, Pols Pīrss un Mikaels Pjetruss
Foto: AP/Scanpix

ASV sporta medijs "Sports Illustrated" veicis aptauju starp Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlētājiem, lai noskaidrotu, pie kura trenera basketbolisti vislabprātāk spēlētu. Par uzvarētāju kļuvis Bostonas "Celtics" galvenais treneris Doks Riverss.

"Sports Illustrated" aptaujāja 134 līgas spēlētājus un 22 procenti par treneri, pie kura visvairāk vēlētos spēlēt, atzina "Celtics" treneri Doku Riversu. Interesanti, ka tikai par procentu mazāk tika Ņujorkas "Knicks" bijušajam trenerim Maikam d'Antoni, kurš šobrīd ir bez darba. D'Antoni zināms kā ātra uzbrukuma basketbola speciālists, taču nereti tiek apšaubītas viņa kvalitātes komandas aizsardzības izveidošanā.

Trešais ar 16 procentiem ir Sanantonio "Spurs" treneris Gregs Popovičs, bet nākamie sekotāji ir krietni iepalikusi - Riks Kārlails (Dalasas "Mavericks") saņēmis sešus procentus balsu, bet Riks Adelmans (Minesotas "Timbwerolves") ticis pie pieciem procentiem. Treneris, kuram ir vislabākā uzvaru bilance un kuram ir stingrākās prasības aizsardzībā, Toms Tibodo no Čikāgas "Bulls" saņēmis vien četrus procentus balsu.

Uz pretēju jautājumu, tātad - pie kura trenera tu vismazāk vēlētos spēlēt, lielākā daļa spēlētāju norādījuši Orlando "Magic" treneri Stenu van Gandiju (22%), bet sava tiesa tikusi arī Skotam Skailzam no Milvoki "Bucks" (14%).

Izmantotie resursi:
Breaking news, real-time scores and daily...

  +5 [+] [-]

, 2012-04-19 12:55, pirms 12 gadiem
Būtu interesanti uzzināt, kādi spēlētāji tieši grib pie Riversa spēlēt
Un protams arī tie, kas negribētu pie van Gandija

  +1 [+] [-]

, 2012-04-19 12:58, pirms 12 gadiem
Uzskatu, ka par treneri viņiem nospļauties, galvenais ir čempionu titulu izcīnīt spējīgi komandas biedri, bet ja nav tie, tad vismaz cash,girls and buzz.

  -3 [+] [-]

, 2012-04-19 13:02, pirms 12 gadiem
ASV kuluāros mēļo, ka notikusi aptauja starp Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlētājiem, lai noskaidrotu, ar kuru spēlētāju basketbolisti vislabprātāk spēlētu kopā. Andris Biedriņš paņēma ar 5698 balsīm

  +2 [+] [-]

, 2012-04-19 13:17, pirms 12 gadiem
Šito aptauju visticamāk pasūtija Eindžs, lai atjaunotu ķeltu sastāvu. Labi, tas pa jokam, bet nu jā, Riversa talantu spēlētāju saskaņas veidošanā nevar noliegt + arī sagatavošanā uz PO. Lielisks treneris.

     [+] [-]

, 2012-04-19 14:41, pirms 12 gadiem
aptauja būtu vērā ņemama, ja tiktu aptaujāti visi nba spēlētāji

  +1 [+] [-]

, 2012-04-19 14:55, pirms 12 gadiem
par Dantoni skaidrs - pie viņa noteikti grib spēlēt tie, kuriem patīk tikai uzbrukt, nevis svīst defā. tāpat arī par Riversu, kurš zināms kā labs motivators. interesanti, ka tik daudzi grib spēlēt pie skarbā veča Popa, lai gan no otras puses - varbūt viņš skarbs izskatās tikai uz rezervistu soliņa.
par vanGandiju gan jautājumu nav - viņa uz nerviem krītošā un spiedzīga balss besī pat man, pa tv skatoties!

  +1 [+] [-]

, 2012-04-19 16:57, pirms 12 gadiem
Emilio rakstīja: par Dantoni skaidrs - pie viņa noteikti grib spēlēt tie, kuriem patīk tikai uzbrukt, nevis svīst defā. tāpat arī par Riversu, kurš zināms kā labs motivators. interesanti, ka tik daudzi grib spēlēt pie skarbā veča Popa, lai gan no otras puses - varbūt viņš skarbs izskatās tikai uz rezervistu soliņa.
par vanGandiju gan jautājumu nav - viņa uz nerviem krītošā un spiedzīga balss besī pat man, pa tv skatoties!
Pops spēlētājiem patīk tāpēc, ka viņiem patīk uzvarēt, un ar Popu par komandas aizvešanu līdz čempiontitulam var pacīnīties tikai retais, viņš manuprāt pēc karjeras beigšanas, iespējams jau tagad, tiks pieskaitīts pie Auerbacha, Fila un Riley`a, kuri arī spējuši savus klubus, protams, ar savu izcilo spēlētāju palīdzību, aizvest pie vairākiem čempiontituliem, jo tikai ar izciliem spēlētājiem tā lieta, tā vien liekas neiet cauri.

     [+] [-]

, 2012-04-19 22:29, pirms 12 gadiem
MentaL rakstīja: Pops spēlētājiem patīk tāpēc, ka viņiem patīk uzvarēt, un ar Popu par komandas aizvešanu līdz čempiontitulam var pacīnīties tikai retais, viņš manuprāt pēc karjeras beigšanas, iespējams jau tagad, tiks pieskaitīts pie Auerbacha, Fila un Riley`a, kuri arī spējuši savus klubus, protams, ar savu izcilo spēlētāju palīdzību, aizvest pie vairākiem čempiontituliem, jo tikai ar izciliem spēlētājiem tā lieta, tā vien liekas neiet cauri.
man liekas ka Pops ir arī tas treneris, kas it kā no viduvējiem spēlētājiem var uztaisīt lielisku komandu un dabūt no spēlētājiem ārā to, kas komandai ir vajadzīgs. Vairums līderkomandu tomēr ir ar zvaigznotākiem sastāviem, bet Spurs tomēr gadu no gada dzīvojas pa līgas augšpusi, lai gan komandā ir tikai viens spēlētājs ar augstu drafta numuru un tas pats jau veterāns, un pārējie ir pirmās kārtas beigas vai otrā kārta, dažs vispār nedraftētais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja