Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Slouns pagarina līgumu ar "Jazz"

Slouns pagarina līgumu ar "Jazz"
Džerijs Slouns
Foto: AFP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Jūtas "Jazz" ir vienojies ar pašreizējo komandas galveno treneri Džeriju Slounu par sadarbības turpināšanu arī 2009./2010. gada sezonas laikā.

Svētdien Jūtas "Jazz" pārstāvji paziņoja, ka Slouns ir piekritis kontrakta pagarināšanai vēl uz vienu gadu, kas būs izcilā trenera 22. sezona kopā ar Soltleiksitijas klubu. Līguma sīkākas detaļas netiek izpaustas. Slouns, kopš 1988. gada 9. decembrī pārņēma "Jazz" spēlētāju vadības grožus no Frenka Leidena, ir NBA visu laiku visilgāk vienā komandā strādājošais treneris.

Šajā sezonā Slouns kļuva par pirmo NBA galveno treneri, kam ar vienu komandu izdevies izcīnīt 1000 uzvaru. Kopš Slouns, kurš iepriekš trenējis Čikāgas "Bulls", tika nolīgts, NBA notikušas 225 treneru maiņas, katra līgas komanda ir veikusi vismaz divas izmaiņas, taču "Jazz" savu trenēšanas speciālistu nav aizstājusi ar citu.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  -2 [+] [-]

, 2009-01-19 08:28, pirms 16 gadiem
Fenomenāls teneris! Piemēram, LBL tas vnk nebūtu iespējams!