Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vols cer no "Wizards" līdzjutējiem Vašingtonā sagaidīt ovācijas: "Esmu to pelnījis"

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Vols cer no "Wizards" līdzjutējiem Vašingtonā sagaidīt ovācijas: "Esmu to pelnījis"
Džons Vols. Foto: Houston Rockets

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Losandželosas "Clippers" saspēles vadītājs Džons Vols cer izbraukuma spēlē pret savu bijušo komandu Vašingtonas "Wizards" sagaidīt plašas ovācijas no līdzjutējiem.

"Jūtos tik mierīgs. Pavadīju tur desmit gadus - šī komanda mani draftēja. Es biju līderis, kurš pandēmijas vidū tika aizmainīts un vairs nedabūja iespēju atgriezties šo fanu priekšā. Tāpēc ceru, ka sagaidīšu ovācijas no kājās stāvošiem Vašingtonas atbalstītājiem, jo uzskatu, ka esmu to pelnījis," sacīja Vols.

Vols arī atklāja, ka pats jau ir pārbaudījis un zina datumu, kurā "Clippers" aizvadīs spēli Vašingtonā pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto "Wizards". Tas notiks šī gada 11. decembrī - plkst. 2:00 pēc Latvijas laika.

"Mans mērķis ar "Wizards" bija izcīnīt titulu. Es atdevu visu - spēlēju caur savainojumiem, palīdzēju cilvēkiem. Tās man ir kā otrās mājas," turpināja Vols.

32 gadus vecais saspēles vadītājs līgai pievienojās 2010. gadā, kad tieši burvji viņu draftēja ar pirmo izvēli. Vašingtonā viņš pavadīja deviņas sezonas, dodoties laukumā 573 spēlēs. Viņš ir franšīzes līderis rezultatīvo piespēļu un pārtverto bumbu ziņā. Piecreiz basketbolists piedalījies arī Visu Zvaigžņu spēlē un četrreiz savu komandu ievedis izslēgšanas spēlēs. Pēdējos gados gan traumas ņēmušas virsroku un karjera bijusi samocīta.

2020./2021. gada sezonu viņš pavadīja Hjūstonas "Rockets" rindās. 40 spēlēs viņš izcēlās ar vidēji 20.6 punktiem, 6.9 rezultatīvām piespēlēm, 3.2 atlēkušajām bumbām, 1.1 pārtvertu piespēli un 0.8 bloķētiem metieniem.

Volam šī būs otrā spēle Vašingtonā kopš aizmainīšanas uz "Rockets". 2020./2021. gada sezonā viņš ar raķetēm tur jau viesojās, taču pandēmijas dēļ skatītāju daudzums bija ļoti ierobežots.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/john-wall-...