Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA nolemj regulārās sezonas atlikušās spēles neiekļaut individuālo balvu vērtējumā

Agris Suveizda

NBA nolemj regulārās sezonas atlikušās spēles neiekļaut individuālo balvu vērtējumā
Jannis Adetokunbo. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija komandas informējusi par to, ka cīņa par individuālajām balvām ir galā un ka balsojums tiks pabeigts līdz regulārās sezonas atsākšanai.

"Lēmums izslēgt atlikušās spēles no balvu balsojuma nodrošina taisnīgu procesu, kurā spēlētājiem un treneriem no visām 30 komandām būs tādas pašas iespējas tikt godinātiem kā regulārās sezonas izcilākajiem izpildītājiem," sacīts NBA ziņojumā klubiem, nonācis ziņu aģentūras AP rīcībā.

Balsojums par individuālajām balvām noslēgsies līdz regulārās sezonas atsākšanai, kas paredzēta 30. jūlijā. Galvenais favorīts uz vērtīgākā spēlētāja balvu ir Milvoki "Bucks" līderis Jannis Adetokunbo, kurš šo apbalvojumu ieguva jau pirms gada, bet šosezon līgas līderē par spīti spēles laika samazinājumam ir pratis uzlabot savu statistiku – vidēji 30,9 minūtēs 29,6 punkti, 13,7 atlēkušās bumbas, 5,8 rezultatīvas piespēles, 1,0 bloķēti metieni, 1,0 pārtvertas bumbas un 3,7 kļūdas.

Individuālo statistikas rādītāju aprēķināšanā regulārās sezonas atlikušie mači gan tiks ņemti vērā, taču lielākajā daļā galveno kategoriju uzvarētājs jau ir praktiski zināms. Rezultatīvāko spēlētāju tabulā pārliecinošs līderis ar 34,4 punktiem ir Džeimss Hārdens, par gandrīz četriem punktiem apsteidzot Bredliju Bīlu, kurš neturpinās sezonu, un par gandrīz pieciem – Janni Adetokunbo. Atlēkušajās bumbās pirmais ir Andrē Dramonds (15,2), apsteidzot Hasanu Vaitsaidu (14,2), bet rezultatīvajās piespēlēs Lebrons Džeimss (10,6) ir krietni priekšā sezonu pabeigušajam Trejam Jangam (9,3).

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-07-18 12:45, pirms 4 gadiem
Nu Lebronam tas nenāk par labu