Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bīls pirms spēles pret "Celtics": "Savainojums liek par sevi manīt"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bīls pirms spēles pret "Celtics": "Savainojums liek par sevi manīt"
Bredlijs Bīls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz trešdienu "play-in" spēli Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīs Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards", kas viesos tiksies ar Bostonas "Celtics". "Wizards" līderis Bredlijs Bīls noslēdzošo regulārā turnīra spēli pret Šārlotes "Hornets" aizvadīja, neskatoties uz to, ka augšstilba savainojums nebija pilnībā izārstēts. Bīls sniedza komentāru par savu gatavību pirms spēles pret "Celtics".

"Labā ziņa ir tāda, ka savainojums nekļuva nopietnāks," iesāka Bredlijs Bīls. "Skaidrs, ka savainojums nav pilnībā izārstēts, bet man ir jāspēj ar to sadzīvot. Pēc spēles pret "Hornets" es jutos labi. Es biju domājis, ka sāpes būs lielākas."

Bīls pirms spēles ar "Hornets" bija izlaidis trīs iepriekšējās "Wizards" spēles augšstilba savainojuma dēļ. Viņš atgriezās, lai palīdzētu savai komandai izcīnīt astoto vietu Austrumos. Atgriešanās atmaksājās, jo "Wizards" atspēlēja 16 punktu deficītu un izcīnīja uzvaru, tādējādi nodrošinot astoto vietu Austrumu konferencē.

"Play-in" pirmajā spēlē "Wizards" tiksies ar Bostonas "Celtics". Uzvaras gadījumā tā iegūs septīto vietu un nodrošinās vietu izslēgšanas turnīrā, bet zaudējuma gadījumā tai būs iespēja tikt pie astotās vietas, tiekoties ar "Hornets" un "Pacers" pāra uzvarētāju. "Wizards" izslēgšanas turnīrā pēdējo reizi spēlēja 2017./18. gada sezonā, kad pirmajā kārtā ar 2:4 piekāpās Toronto "Raptors".

Bīls aizvadīja rezultatīvāko karjeras sezonu, vidēji mačā gūstot 31,3 punktus. Viņš noslēdza regulāro turnīru kā otrais rezultatīvākais NBA regulārā turnīra spēlētājs, atpaliekot tikai no Stefena Karija, kurš vidēji spēlē guva 32 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...