Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.

Aizvadītajā naktī Maiami "Heat" izbraukumā ar 104:105 piekāpās Filadelfijas "76ers". Džimijs Batlers cieta pirmās ceturtdaļas beidzamajā izspēlē. Lai gan viņš palika laukumā, Batlers iemeta tikai 12 punktus, un "Heat" izsēja pirmajā puslaikā iegūto 12 punktu pārsvaru.

Tā bija pārspēle starp Austrumu konferences septītās un astotās vietas īpašniecēm. Pateicoties uzvarai, Filadelfija garantējusi vietu izslēgšanas spēlēs, kamēr "Heat" ir vēl viena iespēja – duelis pret Čikāgas "Bulls". Šīs cīņas uzvarētāja playoff pirmajā kārtā spēkosies pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Bostonas "Celtics".

34 gadus vecais Batlers šajā sezonā piedalījies 60 spēlēs, izceļoties ar 20,8 punktiem, 5,3 atlēkušajām bumbām un 5,0 rezultatīvām piespēlēm. Batlers pārstāv Maiami kopš 2019. gada.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-04-18 17:31, pirms 2 nedēļām
Situācija pavisam tizla, tā vietā lai pēc tālās piespēles iedankotu (kā nedaudz iepriekš) kaut kā sabremzējās un meta lai dabūtu sodu. Protams pretinieks leca bloķēt un uzleca virsū.

  +2 [+] [-]

, 2024-04-18 20:25, pirms 2 nedēļām
Līdz ar to Miami sezona ir beigusies.

     [+] [-]

, 2024-04-18 23:49, pirms 2 nedēļām
bāac ka tai sportā, Tu visu sezonu cīnies lai tiktu pleioffos un te ar vienu kāju jau esi un pirmajāpārspēlē līderis OFF.... nu teorētiski Maiami var šai vienā spēlē Buļļus uzveikt bet pret Bostonu tad 0-4 vai 1-4

     [+] [-]

, 2024-04-19 09:50, pirms 2 nedēļām
sandza rakstīja: bāac ka tai sportā, Tu visu sezonu cīnies lai tiktu pleioffos un te ar vienu kāju jau esi un pirmajāpārspēlē līderis OFF.... nu teorētiski Maiami var šai vienā spēlē Buļļus uzveikt bet pret Bostonu tad 0-4 vai 1-4
Te nav saistības ar veiksmi vai kādu nejaušību utt. Visu sezonu Batlers ir nekāds. Vai nu vasarā slinkoja, vai arī pulveris ir slapjš. Pārāk daudz jūdžu noskriets play-offos priekš tik veca spēlētāja. Heat jādomā ko darīt, pēdējā iespēja šovasar iekasēt labus assetus par viņu, aizmainot. Citādi var attapties ar lielu smagu līgumu kā nastu un komanda var kļūt par viduvējību, kāda jau vispār bija šosezon.