Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Volless jau otrreiz beidz karjeru, Fils Džeksons domā par atgriešanos

Rolands Eliņš

Volless jau otrreiz beidz karjeru, Fils Džeksons domā par atgriešanos
Rašīds Volless (pa labi) savā pēdējā spēlē pret "Bobcats"
Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Ņujorkas „Knicks” spēlētājs Rašīds Volless paziņojis par savas karjeras beigām savainojuma dēļ, kas ir jau otrā reize, kad viņš izdara līdzīgu paziņojumu. Tikmēr arvien pamanāmākas kļuvušas baumas par leģendārā „Bulls” un „Lakers” trenera Fila Džeksona atgriešanos NBA apritē.

Rašīds Volless, Ņujorkas „Knicks” kluba veterāns, kurš lielāko daļu šīs sezonas bija izlaidis kreisās pēdas savainojuma dēļ, atgriezās komandas sastāvā aizvakardienas spēlē pret „Bobcats”, kurā gan nospēlēja tikai četras minūtes, pēc kurām palūdza maiņu.

Izrādījās, ka sāpes joprojām ir pārāk lielas, līdz ar to 38 gadus vecais veterāns pieņēmis lēmumu basketbolista karjeru neturpināt. Interesanti, ka tieši šādus vārdus viņš teica arī pirms diviem gadiem, kad aizgāja no Bostonas „Celtics” komandas. Ņujorkas „Knicks” jau viņa vietā piesaistījusi komandai centru Ērlu Baronu, kurš savas deviņu gadu ilgās karjeras laikā par mājām saucis jau septiņus dažādus klubus, kā arī jau iepriekš (2009./2010. gada sezonā) spēlējis pie „Knicks”.

„Knicks” treneris Maiks Vudsons gan bija pārsteigts par Vollesa lēmumu, jo tomēr bija rēķinājies ar viņa palīdzību izslēgšanas spēlēs, taču izsaka ticību, ka Volless paliks komandas tuvumā, ja ne kā spēlētājs, tad kā padomu devējs un iedvesmotājs.

Volless šajā sezonā piedalījās 21 spēlē, kurā vidēji guva 7 punktus un savāca 4 atlēkušās bumbas. Viņš kopā ar Detroitas „Pistons” 2004. gadā izcīnīja NBA čempionu titulu, kā arī vēsturē palicis ar savu slaveno izteicienu „Ball don`t lie” (bumba nemelo – no ang.v.), kuru parasti veltīja pretinieku spēlētājiem, kurš netrāpīja soda metienu pēc, Vollesaprāt, netaisnīgi piespriesta noteikumu pārkāpuma.

Slavenais Džeksons domā par atgriešanos

Lai arī 11 NBA čempiona titulus izcīnījušais Fils Džeksons joprojām nav mainījis savas domas un diezgan strikti noraida iespēju trenēt kādu komandu, viņam tuvi avoti ziņo, ka Džeksons ļoti pastiprināti izrāda vēlmi nostāties pie kāda kluba stūres ģenerālmenedžera vai kādā citā atbildīgā postenī.

„Lakers” līdzjutēji gan uzreiz var atmest savas cerības, jo kluba ģenerālmenedžeris Mičs Kapčaks negatavojas atlaist ne treneri Maiku D`Antoni, ne arī sevi. Viņš ir paziņojis, ka ir gatavs dot D`Antoni dot pilnu sezonu ar pilnvērtīgu treniņnometni un veselu komandu.

Džeksona nostāja gan diez vai atturēs klubus no trenera amata piedāvājumu izteikšanas, paredzams, ka pirmie rindā stāsies „Nets” un „Cavaliers”. Pats Džeksons gan ir izrādījis interesi par „Kings” komandu, kura, ja kluba pārdošanas darījums noslēgsies veiksmīgi, pārcelsies uz Sietlu. Džeksonam šāds jaunas komandas izaicinājums būtu kā piemērots, turklāt varbūt tieši viņa autoritāte savaldītu jauno un talantīgo, taču brīžiem neapdomīgo „Kings” uzbrucēju Demarkusu Kazinsu.

Izmantotie resursi:
Rasheed Wallace of New York Knicks retires from...
Phil Jackson 'itching' to return to NBA as...

  +3 [+] [-]

, 2013-04-18 10:50, pirms 11 gadiem
"viņam tuvi avoti ziņo"
Izmantojot šos tuvos avotus var uzcept jebkādus rakstus, pilnīgi jebkādus, kurus cilvēki būtu gatavi izlasīt!

Visi šie tuvie avoti cauru gadu ziņo, ka Džordans atgriezīsies NBA, Breds Pits kārtējo reizi krāpis Andželinu, Sidnijs Krosbijs apsver pāriet uz biljardu utt.

  -1 [+] [-]

, 2013-04-18 11:59, pirms 11 gadiem
Tas jau ir nedaudz smieklīgi,pat muļķīgi. Kāpēc vajag bārstīties ar tādiem nopietniem paziņojumiem kā karjeras beigšana,ja pēc gada jau atkal esi gatavs spēlēt,ja beidz,tad beidz to karjeru!

  -2 [+] [-]

, 2013-04-18 13:28, pirms 11 gadiem
Filu uz Klivlendu, lai pagaida LBJ liguma beigas un vinsh arii buus Klivlenda....un cempionu sastavs gatavs.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-18 14:05, pirms 11 gadiem
Nu jā par Filu. Būtu jau labi ka Fils būtu pie Lakers vai kā.

  -1 [+] [-]

, 2013-04-18 16:29, pirms 11 gadiem
Spēlētājs8 rakstīja: Nu jā par Filu. Būtu jau labi ka Fils būtu pie Lakers vai kā.
Kad sapņo aizver acis. LAL jāsamierinās ar Antoni, istenībā to pašu braunu varēja atstāt, īpašā atšķirība nebūtu bijusi.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-18 19:20, pirms 11 gadiem
Chris_Drury rakstīja: Filu uz Klivlendu, lai pagaida LBJ liguma beigas un vinsh arii buus Klivlenda....un cempionu sastavs gatavs.
Pasaki kaut VIENU iemeslu, lai LBJ tā darītu?

  -1 [+] [-]

, 2013-04-19 12:03, pirms 11 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Pasaki kaut VIENU iemeslu, lai LBJ tā darītu?
Saubos ka Veids izvilks vairak par diwam sezonam
LBJ 100% ka mainis komandu un ja neatgrieizies Klivlendaa vunju tur ieniidis arii tie kas to nedara sobrid.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-19 15:31, pirms 11 gadiem
valjero rakstīja: Kad sapņo aizver acis. LAL jāsamierinās ar Antoni, istenībā to pašu braunu varēja atstāt, īpašā atšķirība nebūtu bijusi.
Es domāju Antons pēc šīs sezonas būs prom