Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" treneris Brauns vēlas, lai Braients spēlētu mazāk

"Lakers" treneris Brauns vēlas, lai Braients spēlētu mazāk
Kobe Braients, iespējams, turpmāk nedaudz vairāk laika pavadīs uz rezervistu soliņa
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" 33 gadus vecais aizsargs Kobe Braients pagājušajā vasarā devās uz Vāciju, kur tika veiktas vairākas medicīniskas procedūras ar viņa labo celi un kreiso potīti, bet šobrīd Braients cīnās ar labās rokas locītavas traumu. Šie faktori, kā arī Braienta vecums, ir galvenie, kādēļ "Lakers" treneris Maiks Brauns vēlētos, lai viņš spēlētu mazāk.

Tas, ka Braients 33 gadu vecumā cīnās ar traumu, viņam netraucē vidēji spēlē gūt 30.8 punktus. Tomēr Maiks Brauns vēlas, lai Braients pavadītu laukumā mazāk minūšu. Neskatoties uz to, līdz šim skaitļi vēsta pretējo, jo šajā sezonā Braients vidēji laukumā pavada 37.7 minūtes, kas ir gandrīz par četrām minūtēm vairāk nekā pagājušajā sezonā.

"Es ceru," cerību izteica Brauns, izjautāts par iespēju, vai Braienta spēles laiks tik samazināts. "Pirmdienas mačā pret "Mavericks" viņš laukumā pavadīja 35 minūtes, bet būs spēles, līdzīgas kā šī ("Lakers" izcīnīja uzvaru tikai spēles pēdējās sekundēs - aut.), kad viņam laukumā vajadzēs pavadīt 36 vai 37 minūtes, bet ceru, ka ne ilgāk. Es vēlētos, lai viņš Braients spēlētu 35 minūtes, taču līdz šim pats neesmu darījis visu, lai tā notiktu."

"Es noteikti gribu, lai viņš laukumā pavadītu mazāk minūtes, jo viņš jau ir spēlējis pārāk daudz minūšu sezonas sākumā," tā Brauns.

"Ja rezervisti spēs uzturēt labu spēles ritmu un darbosies labi gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, man būs iespēja viņam Braientam dod vairāk laika atpūsties," izteicās Maiks Brauns.

Braients 10 spēlēs, kuras viņš līdz šim ir aizvadījis janvāra mēnesī, ir guvis vidēji 33.4, izcīnījis 5.2 atlēkušās bumbas, atdevis piecas piespēles un pārtvēris 1.3 bumbas, un tāpat arī četrās spēlēs pēc kārtas viņš pamanījās gūt 40 un vairāk punktus, tiekot atzītam par Rietumu konferences nedēļas labāko spēlētāju divas nedēļas pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +7 [+] [-]

, 2012-01-18 13:46, pirms 13 gadiem
nu jaa pagaidam mokas ar traumam vel bet nu cereesim ka driz izarstes visu un bus atkal vecais labais

     [+] [-]

, 2012-01-18 14:06, pirms 13 gadiem
Nu, bet, ja vēlies tā, tad jau to vari izdarīt? Vai arī viņš pats sev ir treneris un nosaka, kad spēlēs, kad nē?

  +5 [+] [-]

, 2012-01-18 14:11, pirms 13 gadiem
The_bosss rakstīja: Nu, bet, ja vēlies tā, tad jau to vari izdarīt? Vai arī viņš pats sev ir treneris un nosaka, kad spēlēs, kad nē?
Nu, protams, viņš var Kobi tik ilgi neturēt uz laukuma, tomēr no trenera prasa uzvaras, un ja rezervisti nevar to izdarīt, tad laukumā jāsūta Kobe, jo primāri ir uzvaras. Tādēļ Brauns arī pasaka, ka viņš cer sagaidīt pienesumu no soliņa, un ja soliņš to varēs izdarīt, tad Kobe mazāk arī spēles.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-18 14:39, pirms 13 gadiem
The_bosss rakstīja: Nu, bet, ja vēlies tā, tad jau to vari izdarīt? Vai arī viņš pats sev ir treneris un nosaka, kad spēlēs, kad nē?
tu lasīt rakstu māki?

  +3 [+] [-]

, 2012-01-18 14:51, pirms 13 gadiem
Malacis Brauns.Ja Kobe speelees mazaak tas buus labaak gan kobe gan visai komandai ja vini nopietni cer iekluut finaalaa!Ja kobe speelees paaraak daudz minuutes ar taadu intensitaati kaa bliez Braients vins uz playof buus paguris un komandai vajag iespeeleeties jo reaali speele notiek praktiski caur kobi.Komandai jaaiespeeleejas.It iipasi garajiem jo reaali ie tikai gobe kobe shoot shoot.Lai arii cik lielisks kobe nebuutu paareejai komandai vajag vairaak konfidence.A to Gazols vispaar ne savaa aadaa var redzeet peec kermena valodas.Citreiz jau bisku zb kaa sanem bumbu uz trojkas bliez trojkas

     [+] [-]

, 2012-01-18 14:56, pirms 13 gadiem
SMADZENES ATSLADEJIS?

  +3 [+] [-]

, 2012-01-18 15:05, pirms 13 gadiem
Odoms aizgāja un soliņš vairs nav tik labs, lai noturētu spēli

     [+] [-]

, 2012-01-18 15:53, pirms 13 gadiem
Tā arī ir, kad Kobes nav laukumā, nav kas velk komandu un spēle sāk zust.. tieši tāpēc Kobe tik daudz spēlē..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-18 16:34, pirms 13 gadiem
Gasols vispaar riktiigs lempis palicis. Vinjsh ir viens no talantiigaakajiem posta speeleetaajiem liigaa sobriid, bet vis ko vinjsh dara ir met pustaalos, kuri protams ir garaam.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-18 17:50, pirms 13 gadiem
resnā govs bildē xD
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja