Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Būs aizraujoši spēlēt kopā ar Rouzu"

Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Būs aizraujoši spēlēt kopā ar Rouzu"
Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

"Pirmais mērķis šosezon ir iekļūt izslēgšanas spēlēs. Par to arī domāju. Nedrīkstu domāt ne par ko citu," sarunā ar ESPN sestdien bērniem rīkotajā nometnē Ņujorkā sacīja Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba "Knicks" latviesu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis.

"Protams, pirmais mērķis šosezon ir iekļūt izslēgšanas spēlēs. Par to arī domāju. Nedrīkstu domāt ne par ko citu. Šobrīd galvenā doma ir "play-off"," latvietis sacīja paša rīkotajā nometnē bērniem Ņujorkā. Porziņģim tika vaicāts arī par Derika Rouza izteikumiem pēc viņa un Žoakima Noā pievienošanās "Knicks". Proti, Rouzs nosauca "Knicks" par "superkomandu".

"Nezinu, kas ir un kas nav "superkomanda", bet tas, ko viņš, manuprāt, ar to domāja - mēs varam uzvarēt jebkurā spēlē," jaunā komandas biedra izteikumus komentēja Kristaps. "Ne jau tā, ka uzvarēsim 82 spēlēs un nezaudēsim nevienā, bet būsim spējīgi uzveikt jebkuru komandu, ar ko būs jāspēlē, jo mums būs pietiekami daudz talanta, lai to paveiktu. Domāju, ka tā viņš to bija domājis un man patīk šī pārliecība. Man patīk, ka viņš uzskata - esam pietiekami labi. Tagad atliek to pierādīt. Pietiekami runāts, jādodas laukumā un jāpierāda, ka esam laba komanda."

Porziņģis neuztraucoties par to, ka jaunajā sezonā, iespējams, mazāk tiks pie bumbas nekā debijas gadā. "Tas ir otršķirīgi. Ja varam uzvarēt, tad nav svarīgi, kurš gūst punktus. Ja mēs kā komanda uzvaram, tad man nav svarīgi, cik reižu katrs met pa grozu," sacīja latviešu spēka uzbrucējs. "Zinu, ka, mani draftējot, komanda vēlas, lai izaugu par zvaigzni vai superzvaigzni. Tāpēc ticu, ka viņi turpinās man palīdzēt attīstīties," Porziņģis noliedz izskanējušās runas, ka komanda, kas veidota uzvarām uzreiz, neesot piemērota tam, lai Porziņģis varētu labi attīstīt savu talantu. "Klubs zina, kāds cilvēks esmu. Kad man ir grūtības, es par tām nesūdzos. Ja komanda uzvar, tas ir svarīgākais arī man, būšu priecīgs. Tas var palīdzēt man augt. Pagājusī sezona man palīdzēja zaudējumu dēļ, mentāli bija jātiek ar to galā. Ja vien mēs uzvarēsim un es spēlēšu pietiekami intensīvi, viss būs kārtībā."

Vairāki "Knicks" spēlētāji jau kādu laiku regulāri kopā aizvada brīvprātīgus treniņus, un Kristapam bijusi iespēja novērtēt arī Rouzu darbībā: "Viņš joprojām ir ļoti eksplozīvs. Viņš joprojām ir Deriks Rouzs. Būs aizraujoši spēlēt kopā ar viņu. Viņš piesaista tik lielu uzmanību, kad iet caurgājienos, ka būšu pilnīgi brīvs [lai saņemtu piespēles]. Viņš veidos situācijas man un pārējiem komandas biedriem."

Izmantotie resursi:
ESPN

  -1 [+] [-]

, 2016-09-17 23:41, pirms 8 gadiem
nez ar strēlnieku kādu vasaru kopā negrib uzraut basīti ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-09-18 01:12, pirms 8 gadiem
Reti saprātīgs jaunietis. Domā par kopējo, nevis individuālo labumu.

  -1 [+] [-]

, 2016-09-18 08:31, pirms 8 gadiem
Moon rakstīja: Reti saprātīgs jaunietis. Domā par kopējo, nevis individuālo labumu.
Nu nu...

  +1 [+] [-]

, 2016-09-18 08:54, pirms 8 gadiem
Kā tad.. Vienkārši saka to, ko visi grib dzirdēt. Nepārproti, tas pat ir ļoti labi, bet max līgums pēc šī ir Porziņģa pirmā prioritāte, kā tam arī ir jābūt jebkuram rūkijam.

     [+] [-]

, 2016-09-18 16:59, pirms 8 gadiem
aizermans rakstīja: Nu nu...
hui...nu,normals dzeks ta ka saka,ta arii ir!! Dinamo ir cita sadaļā prieks tevis,sajauci biski!!

     [+] [-]

, 2016-09-18 19:11, pirms 8 gadiem
kauslis77 rakstīja: hui...nu,normals dzeks ta ka saka,ta arii ir!! Dinamo ir cita sadaļā prieks tevis,sajauci biski!!
Daudzi bija sašutumā par to kā Kalderons nedeva pietiekoši bumbu KP! Pagaidiet kad redzēsiet Rouzu! 2 puļītāji - Melo un Rouzs. Nespēju sagaidīt to kā visi brēks.

P.S. Nebija domāts tev kā atbilde. Te kaut kas nogļukoja.

     [+] [-]

, 2016-09-19 00:16, pirms 8 gadiem
GreenUprise rakstīja: Daudzi bija sašutumā par to kā Kalderons nedeva pietiekoši bumbu KP! Pagaidiet kad redzēsiet Rouzu! 2 puļītāji - Melo un Rouzs. Nespēju sagaidīt to kā visi brēks.

P.S. Nebija domāts tev kā atbilde. Te kaut kas nogļukoja.
Kur mēs to Rouzu redzēsim? Uzvalkā uz soliņa?