Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA drafta otrais numurs Grīns: "Es negribēju nonākt Detroitā"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

NBA drafta otrais numurs Grīns: "Es negribēju nonākt Detroitā"
2021. gada NBA drafta otrais numurs Džeilens Grīns un pirmais - Keids Kaninghems. Foto: AFP/Scanpix

2021. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā ar kopējo otro numuru Hjūstonas "Rockets" izvēlējās Džeilenu Grīnu. Grīns portālam "Yahoo" atklāja, ka viņš vēlējies būt drafta pirmais numurs, tomēr ir priecīgs, ka tas nenotika, jo viņš nav vēlējies nonākt Detroitā.

"Es patiešām vēlējos būt drafta pirmais numurs," iesāka Džeilens Grīns," bet, ņemot vērā, ka tā izvēle piederēja Detroitai, esmu priecīgs, ka netiku izvēlēts kā pirmais. Man nepatīk Detroita kā pilsēta. Hjūstonā es jūtos daudz labāk."

"Ja godīgi, esot Detroitā, bija sajūta, ka esmu atgriezies G-līgas burbulī," turpināja Grīns, kurš nākmasezon debitēs NBA. "Burbulī nebija citu ko darīt, kā doties uz sporta zāli. Bija tikai un vienīgi basketbols. Vienīgā vieta, kur varēju veltīt laiku sev, bija viesnīcas numuriņš. Detroita ir pilsēta, kur es jutos ļoti līdzīgi."

Detroitā nonāca Keids Kaninghems, kuru "Pistons" draftā izvēlējās ar kopējo pirmo numuru. Grīnu ar otro numuru izvēlējās Hjūstonas "Rockets", bet draftā ar kopējo trešo numuru izvēlēts tika Evans Moblijs, kurš nākamsezon spēlēs Klīvlendas "Cavaliers" rindās.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/08/1...

     [+] [-]

, 2021-08-17 15:19, pirms 3 gadiem
Pie friziera nemāk aiziet, bet čīkstēt māk.

     [+] [-]

, 2021-08-17 16:42, pirms 3 gadiem
vairāk tādu atklātu cilvēku... interesantāk visiem dzīvot un skatīties basi. besī tas mūžīgais politkorektums