Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viens no ''Mavericks'' līderiem Ērvings iedzīvojies rokas lūzumā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Viens no ''Mavericks'' līderiem Ērvings iedzīvojies rokas lūzumā
Kairijs Ērvings. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas ''Mavericks'' pavēstījusi, ka tās viens no vadošajiem basketbolistiem Kairijs Ērvings jūlija sākumā kādā no treniņiem lauzis kreiso roku. Viņam veikta operācija un visdrīzāk viņš varētu atlabt nākamo divu ar pusi mēnešu laikā.

Dalasas ''Mavericks'' pavēstījusi, ka tās vienam no līderim, Kairijam Ērvingam, ir veikta operācija lauztajai rokai. Lūzumā viņš iedzīvojās kādā no treniņiem jūlija sākumā.

Lai arī ''Mavericks'' nav piedāvājusi potenciālo viņa atgriešanās laiku basketbola aktivitātēs, ESPN vēsta, ka viņš spēs pilnībā sadziedēt traumu līdz treniņnometnes sākumam pirms jaunās sezonas, respektīvi, divu ar pusi mēnešu laikā. Ērvings bija viens no vadošajiem ''Mavericks'' basketbolistiem, kurš izslēgšanas spēļu laikā Dalasas aizspēlēšanos līdz finālam veicināja ar vidēji gūtiem 22.2 punktiem un atdotu 5.1 rezultatīvo piespēli.

Regulārajā sezonā Ērvings izcēlās ar 25.6 punktiem un 5.2 rezultatīvajām piespēlēm. Zināms, ka viņš spēlējis nozīmīgu lomu, lai pārliecinātu Kleju Tompsonu šajā vasarā lemt par labu karjeras turpināšanai ''Mavericks'' sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2024-07-17 09:44, pirms 2 mēnešiem
nu droņīt nevar pro sportisti.

  -1 [+] [-]

, 2024-07-17 11:57, pirms 2 mēnešiem
Plakanajam pelnīti !

     [+] [-]

, 2024-07-17 14:59, pirms 2 mēnešiem
treniņā 🙈