Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Heat" spēlētājs Adebajo: "Ar trīs nedēļu treniņnometni nebūs pietiekami"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Heat" spēlētājs Adebajo: "Ar trīs nedēļu treniņnometni nebūs pietiekami"
Bems Adebajo. Foto: Reuters / Scanpix

Bems Adebajo, kurš pārstāv Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Maiami "Heat", paziņojis, ka visvairāk uztraucas par savainojumu gūšanu sezonas turpinājumā, kas varētu ietekmēt viņa nākamo līgumu.

"Es un citi spēlētāji (Džeisons Teitums, Kails Kuzma un citi) , kuriem priekšā ir jauna līguma noslēgšana, vēlamies, lai sezonas turpinājums būtu bez traumām," amerikānis bažījās. "Mēs vēlamies, lai traumas gadījumā mums būtu kāds atkāpšanās plāns – apdrošināšana."

NBA izpilddirektore Mišele Robertsa izteicās optimistiski: "Protams, ka Bems un citi spēlētāji ir satraukti. Skaidrs, ka šie neparedzētie apstākļi, kas lieguši spēlētājiem ilgi palikt bez treniņprocesa, var radīt neparedzētas traumas. Mēs strādājam pie tā, lai šie spēlētāji tiktu apdrošināti, lai viņi justos droši."

"Mūsu galvenais mērķis ir atgriezties laukumā," Adebajo teica. "Tāpēc negribu, lai citi domā, ka, nesaņemot apdrošināšanu, mēs nespēlēsim. Nē, mēs gribam spēlēt. Visi vēlamies atgriezties laukumā un palīdzēt katrs savai komandai izcīnīt titulu. Bet tajā pašā laikā mēs domājam par to, kā savainojums var ietekmēt mūs un mūsu ģimenes."

Spēlētājs arī izteicās, ka trīs nedēļu treniņnometne Orlando bāzētajā Disnejlendas sporta kompleksā nebūs pietiekami ilga, lai pilnībā izvairītos no traumu gūšanas: "Es ceru, ka neviens negūs savainojumu, bet, ja godīgi, tad no traumām sezonas turpinājumā neizbēgt."

22 gadus vecajam spēlētājam šī ir "izlaušanās sezona". Vidēji nospēlētajās 34,4 minūtēs viņš ticis pie 16,2 punktiem, 10,5 atlēkušajām bumbām un 5,1 piespēles.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2020/06/1...

  -1 [+] [-]

, 2020-06-17 22:53, pirms 4 gadiem
Pats vainīgs ...
Necajadzēja dzerstīties un jāties ...
Bumbu rokās tureji retāk par pupiem?

  +3 [+] [-]

, 2020-06-17 23:21, pirms 4 gadiem
Heat komandā šādas runas nav pieņemamas. Heat spēlētāji vienmēr ir gatavi cīnīties, spēlēt būt formā un iziet laukumā.

Bet vispār nožēlojami, letiņu bāleliņi pelnot 10k gadā spēj sevi uzturēt formā pat neesot sportisti, bet redz, profesionāls atlēts atļaujas pateikt, ka viņam nav pienācīga fiziskā forma, lai trīs nedēļu nometnē būtu spējīgs sevi dabūt kaujas gatavībā... Bet pelna Miljonus, kas tad treniņu ekipējumu nespēj iegādāties?

  +1 [+] [-]

, 2020-06-18 07:19, pirms 4 gadiem
Vajadzēja ņemt piemēru no KP. Kas viņam nabadziņam nav villa ar basīša laukumu vai zāli??

     [+] [-]

, 2020-06-18 09:28, pirms 4 gadiem
Raitcha rakstīja: Heat komandā šādas runas nav pieņemamas. Heat spēlētāji vienmēr ir gatavi cīnīties, spēlēt būt formā un iziet laukumā.

Bet vispār nožēlojami, letiņu bāleliņi pelnot 10k gadā spēj sevi uzturēt formā pat neesot sportisti, bet redz, profesionāls atlēts atļaujas pateikt, ka viņam nav pienācīga fiziskā forma, lai trīs nedēļu nometnē būtu spējīgs sevi dabūt kaujas gatavībā... Bet pelna Miljonus, kas tad treniņu ekipējumu nespēj iegādāties?
Jā nu domāju ka šiem puišiem attiecībā uz fizisko sagatavotību ir augstākas prasības par letiņiem. Te nav runa par muskuļu tonusu, bet par pilnīgu fizisko sagatavotību. par slodzēm kuras mājas apstākļos ir sarežģīti nodrošināt.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-18 10:44, pirms 4 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Jā nu domāju ka šiem puišiem attiecībā uz fizisko sagatavotību ir augstākas prasības par letiņiem. Te nav runa par muskuļu tonusu, bet par pilnīgu fizisko sagatavotību. par slodzēm kuras mājas apstākļos ir sarežģīti nodrošināt.
Šiem puišiem uzturēt sevi fiziskā formā ir viņu darbs, par to viņiem maksā algu.
Un tas nav tā, ka cilvēks dara dienas darbu un pēc darba viņš iet uz zālīti. Tā ir viņu pamata nodarbošanās, naudas pelnīšanas veids.
Un tu man saki, ka viņam dīkstāves laikā nav laika un resursi sevi uzturēt formā? Viņi nevar iegādāties ekipējumu par 10 k? Viņi nevar samaksāt personīgajam trenerim, kurš kaut attālināti, bet organizē treniņus? Viņiem dienas laikā nav tam laika?
Tu nopietni? Viņš mājas apstākļos nevar skriet, vai braukt ar riteni? Mūsdienās trūkst ekipējuma maksimālai slodzes nodrošināšanai? Hanteles viņš nevar iegādāties? Auklas, līdzsvara ekipējumus?

     [+] [-]

, 2020-06-18 15:48, pirms 4 gadiem
Njā, šeit izskatās, ka cilvēks vienkārši ir palaidies, izmantojis dīkstāvi, lai atpūstos un atslābinātos. Tagad nobijies par to cik sliktā formā ir. Diezgan neprofesionāli. Domāju, ka Heat būtu gudri tikt no šitā vaļā. Sign and trade starpsezonā uz kaut kādu NYK. Citādi, ja ir šāda attieksme, domāju tur nākotnē radīsies daudz problēmu pēc lielā līguma. Un vēl, kas liek Heat tagad šitās 8 spēles laist laukumā visus līderus uz 30 min? Lai tak izmanto par trenniņspēlēm - katram 15 min.