Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" šķiras no Vāgnera un vienojas ar 2014. gada drafta otro numuru Džabari Pārkeru

Agris Suveizda

"Celtics" šķiras no Vāgnera un vienojas ar 2014. gada drafta otro numuru Džabari Pārkeru
Džabari Pārkers pret Janni Adetokunbo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Bostonas "Celtics" ir panākusi vienošanos uz diviem gadiem ar Džabari Pārkeru, kura labā vieta sastāvā atbrīvota uz vācu garā spēlētāja Morica Vāgnera rēķina, informē The Athletic.

Šosezon aizvadījis tikai trīs spēles, 26 gadus vecais spēka uzbrucējs Džabari Pārkers marta beigās tika atbrīvots no Sakramento "Kings". Pārkera līdz šim labākā sezona karjerā ir 2016./17. g., kad viņš Milvoki "Bucks" rindās sāka 50 no 51 spēles un vidēji 33,9 minūtēs izcēlās ar 20,1 punktu, 6,2 atlēkušajām bumbām un 2,8 rezultatīvām piespēlēm, taču tās pašas sezonas februārī otro reizi karjerā saplēsa ceļgala krusteniskās saites. Kopš tās reizes Pārkers sezonā nav sācis vairāk par 23 spēlēm, pārstāvot piecas dažādas komandas. 2014. gada draftā "Bucks" Pārkeru izvēlējās ar otro numuru – aiz Endrjū Viginsa un pirms Džoela Embīda.

Lai atbrīvotu Pārkeram vietu sastāvā, Bostonas "Celtics" nolēmusi šķirties no 23 gadus vecā Morica Vāgnera, kurš pirms trim nedēļām trīs komandu darījumā tika iegūts no Vašingtonas "Wizards". Bostonas rindās viņš paguva sākt trīs no deviņām spēlēm, vidēji 6,8 minūtēs nopelnot 1,2 punktus un 2,1 atlēkušo bumbu, bet sezonas pirmajā daļā Vāgners "Wizards" kreklā sāka 13 no 25 cīņām un vidēji 15,0 minūtēs sakrāja 7,1 punktu un 2,9 atlēkušās bumbas. 2018. gadā Losandželosas "Lakers" Vāgneru draftēja ar 25. numuru.

Bostonas "Celtics" ar 30 uzvarām un 26 zaudējumiem ieņem piekto vietu Austrumu konferencē.

TV3 Sport Open - vēl vairāk sporta Tavā TV ekrānā!

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...
https://twitter.com/ShamsCharania/s...

     [+] [-]

, 2021-04-17 12:31, pirms 3 gadiem
''Ideāli''.
Paņemsim čali kurš esošo aizsardzības problēmu garajā galā padarīs vēl sliktāku Un pat nav centrs,bet ceturtais numurs kurš spēlē principā,kā trešais un IQ vienmēr bijis zem jautājuma zīmes.

     [+] [-]

, 2021-04-17 12:55, pirms 3 gadiem
Piekritīšu,ka nav saprotams Bostonas domu gājiens attiecībā uz sastāva komplektāciju.Visa līga saprot tās vājās vietas izņemot Eindžu.Heivordu atlaida par paldies,vienīgo kaut cik jēdzīgu centru Taisu arī.
Ar Teitumu un traumatisko Braunu nebūs pietiekami.Smārts?Labs aizsargs,uzbrukumā nevar no viņa brīnumus gaidīt.Kemba?Ir tāds, kādu es viņu gaidīju redzam pārejam no mistkastes komandas uz klubu ar ambīcijām-parasts spēlētājs,kas neizkaroja statusu līdzvērtību ar Teitumu,Braunu.
Īstenībā žēl,ka tā.Gaidīju,ka komanda progresēs gadu no gada,bet pēc gada,kad tur vēl bija I.Tomas nekas nav gājis uz augšu.Tīri mans viedoklis.

     [+] [-]

, 2021-04-17 12:59, pirms 3 gadiem
Uz Pārkers tagad.Ja jau Kings viņu atlaida,tad nedomāju,ka Bostonā viņš būs uz ilgu laiku.