Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gobērs apstrīdēs sev piespriesto 25 tūkstošu dolāru sodu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Gobērs apstrīdēs sev piespriesto 25 tūkstošu dolāru sodu
Rudī Gobērs. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Francūzis Rudī Gobērs pēc zaudējuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pret Fīniksas ''Suns'' komentēja sev piespriesto 25 tūkstošu sodu pēc iesaistīšanās konfliktā mačā pret ''Warriors''. Basketbolists to plāno apstrīdēt.

Jau ziņots, ka naktī uz trešdienu konflikts izcēlās spēlē starp Goldensteitas ''Warriors'' un Minesotas ''Timberwolves''. Pašā sākumā saķērās Klejs Tompsons un Džeidens Makdaniels, bet vēlāk konfliktā iesaistījās Rudī Gobērs un Dreimonds Grīns, otrajam mēģinot francūzi žņaugt. NBA pavēstījusi, ka Grīns saņems piecu spēļu diskvalifikāciju, bet pārējie iesaistītie 25 tūkstošu dolāru sodu.

Ar sev piespriesto sodu neapmierināts ir Gobērs, kurš pēc zaudējuma Fīniksas ''Suns'' pauda, ka to apstrīdēšot. ''Katra situācija ir citādāka, bet, manuprāt, tas bija kas vairāk par vienkārši reakciju uz notikumiem. Tas bija personisks uzbrukums. Mani sodīt, lai gan centos konfliktu izšķirt un līdz ar to izvēlējos rokas celt gaisā, bet tajā laikā man uzbruka, ir apkaunojoši. Apkaunojoši. Sodu es apstrīdēšu.''

Abu personiskajām attiecībām ir vēsture. 2019. gadā Grīns sarkastiski izsmēja Gobēru, kad viņš netika izvēlēts NBA otrajā simboliskajā pieciniekā, bet Gobērs pēc Dreimonda iesišanas Džordanam Pūlam tvītoja, paužot, ka nepārliecinātība vienmēr izpaužas skaļi. ''Warriors'' spēlētājs atbildēja ar to pašu, kad francūzis iesita Kailam Andersonam.

Jauno sezonu Gobērs sācis ar ''double-double'' rādītājiem statistikas ailēs - 11.9 punktiem un 12.8 atlēkušajām bumbām. Savukārt ''Timberwolves'' sezonu sākusi ar trešo vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +6 [+] [-]

, 2023-11-16 11:56, pirms 11 mēnešiem
Atklāti sakot, piekrītu Gobēram šajā situācijā - viņš, tik tiešām, izskatījās, ka mēģina strīdu izškirt. Tik pat labi 25k sodu varēja uzlikt arī Townam. Par Dreimonda diskābeli gan viss skaidrs - tas ir cirvis ar stāžu - mesties virsū pretiniekam no muguras un žņaugt - nu tur ir jābūt īpaši ar prātu "apdāvinātam".

     [+] [-]

, 2023-11-16 21:39, pirms 11 mēnešiem
Emilio rakstīja: Atklāti sakot, piekrītu Gobēram šajā situācijā - viņš, tik tiešām, izskatījās, ka mēģina strīdu izškirt. Tik pat labi 25k sodu varēja uzlikt arī Townam. Par Dreimonda diskābeli gan viss skaidrs - tas ir cirvis ar stāžu - mesties virsū pretiniekam no muguras un žņaugt - nu tur ir jābūt īpaši ar prātu "apdāvinātam".
It kā jā, bet no Gobeēra puses mazliet liekulīgi mēģināt izšķirt strīdu, nevis savas komandas spēlētāju turēt, bet pretinieku komandas speletāju no aizmugures sagrābt