Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durants: "Spēlētāji ir ziedojušies, lai panāktu vienošanos"

Durants: "Spēlētāji ir ziedojušies, lai panāktu vienošanos"
Kevins Durants
Foto: AFP/Scanpix

Oklahomas "Thunder" līderis un 2010./2011. gada Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) rezultatīvākais spēlētājs Kevins Durants uzskata, ka NBA klubu īpašniekiem būtu jācenšas vairāk piekāpties spēlētāju izteikto prasību priekšā, lai palīdzētu pēc iespējas ātrāk izbeigt lokautu.

"Viņiem - klubu īpašniekiem - vajadzētu dažos punktos piekāpties," Durants izteicās pēc sestdien Vašingtonā aizvadītās paraugspēles. "Es jūtu, ka viņi - klubu īpašnieki - nepalīdz rast kompromisu un necenšas piekāpties."

Durants uzsver, ka spēlētāji ir daudz ko upurējuši, lai panāktu pēc iespējas ātrāku jaunā kolektīvā darba līguma parakstīšanu.

Klubu īpašnieku un spēlētāju nākamā tikšanās ir paredzēta otrdien, kad sarunās tiks pieaicināts federālais starpnieks Džordžs Koens. Līgas komisārs Deivids Stērns jau ir izteicies, ka, ja otrdien netiks panākta vienošanās, iespējams, tik iecienītās NBA spēles Ziemassvētkos tiks atceltas.

"Temps, kādā ir notikušas iepriekšējās sarunas, ir pārlieku lēns," Durants sacīja. "Ceru, ka vienošanās tiks panākta pēc iespējas ātrāk, tomēr mums, spēlētājiem, ir stingri jāturas pie savas nostājas."

Lai arī ir izteiktas daudzas spekulācijas par to, vai sezona vispār tiks aizvadīta un cik spēles tiks aizvadītas, Durants ir optimistiski noskaņots un uzskata, ka sezona noteikti sāksies, un cer, ka abas puses nonāks pie kompromisa pēc iespējas ātrāk.

Līdz lokauta beigām Durants turpinās piedalīties paraugspēlēs un labdarības spēlēs, lai uzturētu sevi formā, kā arī turpinātu iepriecināt basketbola fanus.

Atgādinām, ka oficiāli jau ir atceltas pirmās divas NBA jaunās sezonas nedēļas. Jaunās sezonas sākums bija plānots 1. novembrī.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-10-16 14:13, pirms 13 gadiem
Tieši tā arī ir - spēlētāji ir tie, kas visos līguma punktos nāk īpašniekiem pretī

  +1 [+] [-]

, 2011-10-16 14:17, pirms 13 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: ziedojušies ibio.
piekrita 10 miljonu vietā saņemt 9 ņus. nabaga spēlētāji
tiešām nabadziņi ziedojušies - apsurds pamatīgākais

  +9 [+] [-]

, 2011-10-16 14:18, pirms 13 gadiem
Cartman rakstīja: Tieši tā arī ir - spēlētāji ir tie, kas visos līguma punktos nāk īpašniekiem pretī
tu esi kādu līgumu kādreiz redzējis un lasījis.. nedomāju...
Tas nav iespējams saņemt 20 mlj sezonā, par basketbola spēlēšanu, drusku pārspīlēts ir... taspats arī pēc 2-3 gadiem notiks ar futbolu jo tur arī ir nereālās algas..

  +1 [+] [-]

, 2011-10-16 14:21, pirms 13 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: ziedojušies ibio.
piekrita 10 miljonu vietā saņemt 9 ņus. nabaga spēlētāji
ko spēētājiem piesienies? klubu īpāsnieki, ja jau tik gudri un kruti - ko tad slēdz tādus līgumus? lai slēdz līgumus pa 1milj gadā un plāno savu budžetu..
ne jau darba ņēmējam ir jāplāno darba devēja budžets - darba ņēmēja uzdevums - dabūt maksimālu lielu algu.. primitīvi un triviāli, ne?

  +6 [+] [-]

, 2011-10-16 14:26, pirms 13 gadiem
dzivis rakstīja: tu esi kādu līgumu kādreiz redzējis un lasījis.. nedomāju...
Tas nav iespējams saņemt 20 mlj sezonā, par basketbola spēlēšanu, drusku pārspīlēts ir... taspats arī pēc 2-3 gadiem notiks ar futbolu jo tur arī ir nereālās algas..
NFL tikko jau noslēdza kolektīvo līgumu

     [+] [-]

, 2011-10-16 15:55, pirms 13 gadiem
kungs rakstīja: ko spēētājiem piesienies? klubu īpāsnieki, ja jau tik gudri un kruti - ko tad slēdz tādus līgumus? lai slēdz līgumus pa 1milj gadā un plāno savu budžetu..
Tas tev nav krogs, kur vienkārši var samazināt algu un sabalansēt budžetu, tā ir līga, kurā īpašnieki nevar slēgt līgumus pa 1 miljonam, jo ir kolektīvais līgums, kas regulē algas...

     [+] [-]

, 2011-10-16 16:11, pirms 13 gadiem
FelQ rakstīja: Tas tev nav krogs, kur vienkārši var samazināt algu un sabalansēt budžetu, tā ir līga, kurā īpašnieki nevar slēgt līgumus pa 1 miljonam, jo ir kolektīvais līgums, kas regulē algas...
ar Tavām zināšanām labi, ja ģimenes budžetu var spalānot.. bet pasaulē ir daudz daudz daudz sarežģītākas organizācijas par NBA, kurās budžeti tiek plānoti un viss ir kārtībā.. spēles noteikumi visiem ir zināmi - tā, ka domā, plāno rēķini un slēdz atbilstošus līgumus.

     [+] [-]

, 2011-10-16 16:18, pirms 13 gadiem
Nu nav šādas algas adekvātas pašreizējai ekonomiskai situācijai pasaulē. Bet to jau diez vai melnajam var izskaidrot. Wassup bro un yo yo yo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-16 16:27, pirms 13 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Nu nav šādas algas adekvātas pašreizējai ekonomiskai situācijai pasaulē. Bet to jau diez vai melnajam var izskaidrot. Wassup bro un yo yo yo.
drīzāk runa ir par tadiem ka AB... Lebrons un Bryants atpalna savu algu ar reklamam utt... Bet vidusmēra speletajiem ir parak lielas summas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-16 20:53, pirms 13 gadiem
kungs rakstīja: ar Tavām zināšanām labi, ja ģimenes budžetu var spalānot.. bet pasaulē ir daudz daudz daudz sarežģītākas organizācijas par NBA, kurās budžeti tiek plānoti un viss ir kārtībā.. spēles noteikumi visiem ir zināmi - tā, ka domā, plāno rēķini un slēdz atbilstošus līgumus.
Tu jau nebūsi tas, kas spriedīs par manām zināšanām, bet spriežot pēc taviem tekstiem tu līdz galam nesaproti, kas tas lokauts tāds ir un kāpēc viņš ir iestājies.

     [+] [-]

, 2011-10-16 22:30, pirms 13 gadiem
FelQ rakstīja: Tu jau nebūsi tas, kas spriedīs par manām zināšanām, bet spriežot pēc taviem tekstiem tu līdz galam nesaproti, kas tas lokauts tāds ir un kāpēc viņš ir iestājies.
nesmidini! skaidrs, ka nebusu, kas Tevi maca, jo nemacu nevienam.. bet diemzel izskatas, ka Tava dzive nav bijis neviens, kas Tevi maaciitu tads nu ari esi palicis :p