Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Zaions ģimenes apstākļu dēļ pametis Orlando, bet plāno atgriezties

Andrejs Siliņš

Zaions ģimenes apstākļu dēļ pametis Orlando, bet plāno atgriezties
Kristaps Porziņģis un Zaions Viljamsons. Foto: USA Today/Scanpix

Pagājušā gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) drafta pirmais numurs Zaions Viljamsons ģimenes apstākļu dēļ pametis Ņūorleānas "Pelicans" komandu Disnejlendā Orlando, taču klubs ziņo, ka spēlētājs tiek gaidīts atgriežamies.

Viljamsons atstājis komandu un "burbuli", lai dotos pie ģimenes, kas nonākusi neatliekamā ar veselību saistītā situācijā, taču sīkāk paskaidrots netiek. "Pilnībā atbalstām Zaiona lēmumu pamest NBA nometni, lai būtu kopā ar savu ģimeni," kluba paziņojumā citēts viceprezidents Deivids Grifins. "Cienot Viljamsonu ģimeni, plašākus komentārus par šo tematu nesniegsim."

Pirms desmit dienām 20. dzimšanas dienu atzīmējušais Viljamsons pērnā gada vasarā bija drafta superzvaigzne, taču līdz debijai NBA uzbrucējam nācās nogaidīt veselības problēmu dēļ. Līdz sezonas pārtraukšanas brīdim Viljamsons 19 mačos vidēji guva 23,6 punktus, izcīnīja 6,8 atlēkušās bumbas un atdeva 2,2 rezultatīvas piespēles.

198 centimetrus garais un 129 kilogramus smagais jaunietis ir ar lielu atrāvienu galvenais favorīts uz sezonas labākā debitanta balvu, bet tiek uzskatīts, ka "Pelicans" Orlando ir labas izredzes pacīnīties par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā. Šobrīd komanda ir desmitajā vietā, par četrām uzvarām atpaliekot no astotajā vietā esošās Memfisas "Grizzlies".

Pirmo maču "Pelicans" Orlando aizvadīs 31. jūlija naktī, tiekoties ar Jūtas "Jazz".

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2020-07-16 22:27, pirms 4 gadiem
198 centimetrus garais un 129 kilogramus smagais jaunietis ir ar lielu atrāvienu galvenais favorīts uz sezonas labākā debitanta balvu - whaaaat?
Pilnīgi visās aptaujās Morant paredz ROY ar lielu atrāvienu nevis Zion!!!
Raksta autors, ja raksta par NBA, tad jau šādu faktu vajadzētu zināt!

     [+] [-]

, 2020-07-16 23:32, pirms 4 gadiem
Ar lielu atrāvienu
Sāksim ar to,ka viņš pat nav favorīts,un kur nu vēl ar lielu atrāvienu
Favorīts ar lielu atrāvienu ir Morants.

     [+] [-]

, 2020-07-16 23:43, pirms 4 gadiem
vienozimigi Morants! SC vispar seko NBA!?