Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nuggets" treneris: "Jokičs ir labākais centrs NBA"

Andrejs Siliņš

"Nuggets" treneris: "Jokičs ir labākais centrs NBA"
Nikola Jokičs. Foto: AP/Scanpix

Denveras "Nuggets" galvenais treneris Maikls Melouns norādījis, ka viņa vadītās komandas serbu centrs Nikola Jokičs ir labākais savas pozīcijas spēlētājs Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

"Viņš izskatās lieliski, bet domāju, ka cilvēki nesaprot vienu lietu. Trīs mēnešus pirms sezonas pārtraukšanas Nikola nodevās mērķim zaudēt svaru un uzņemt labāko [fizisko] formu dzīvē," atklāja Melouns. "Sagaidu, ka viņš spēlēs tāpat, kā spēlēja pirms sezonas pārtraukšanas, spēlēs ļoti augstā līmenī. Viņš ir labākais centrs NBA, kāpēc lai tā nebūtu?"

25 gadus vecais Jokičs NBA aizvada savu piekto sezonu un līdz sezonas pārtraukšanas brīdim vidēji guva 20,2 punktus, izcīnīja 10,2 atlēkušās bumbas, kā arī atdeva 6,8 rezultatīvas piespēles. 2014. gada drafta 41. numurs sezonas pārtraukuma laikā bija dzimtenē Serbijā, kur inficējās ar Covid-19. Pēc atlabšanas Jokičs atgriezās ASV un vakar pievienojās "Nuggets" komandai Orlando.

Sezonas pārtraukšanas brīdī "Nuggets" ieņēma trešo vietu Rietumu konferencē. Sezonas noslēguma turnīru Denveras vienība sāks 1. augusta vakarā, spēkojoties ar Maiami "Heat".

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

     [+] [-]

, 2020-07-17 04:34, pirms 4 gadiem
Dīvaini, komandas treneris savas komandas vienu no līderiem nosauc par labāko centru NBA, cik tipiski,nez kāpēc tas nepārsteidz!Būtu pa kritizējis, kur jāpiestrādā, tad es vēl pabrinitos..