Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Veids joprojām netrenējas ar komandu, Pols, iespējams, nespēlēs pret "Nets"

Veids joprojām netrenējas ar komandu, Pols, iespējams, nespēlēs pret "Nets"
Joprojām nav skaidrs, kad Dveins Veids varētu atgriezties laukumā
Foto: AFP/Scanpix

Dveins Veids joprojām neaizvada treniņus kopā ar pārējo komandu sastieptās potītes dēļ, kuru viņš sastiepa zaudētajā mačā piektdien Denverā. Savukārt "Clippers" nometnē ar traumu cīnās saspēles vadītājs Kriss Pols, un viņa došanās laukumā šī vakara mačā pret Ņūdžersijas "Nets" ir uz jautājuma zīmes.

"Heat" nenosaka konkrētu termiņu, kad Veids varētu atgriezties sastāvā

Kamēr daži Maiami "Heat" spēlētāji svētdien aizvadīja vieglu treniņu, tikmēr ar Veida labo potīti, kuru viņš izmežģīja piektdienas mača ceturtajā ceturtdaļā, nodarbojās komandas fizioterapeits. Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) 2006. gada finālsērijas MVP šobrīd nomoka trīs traumas - jau pieminētais labās potītes sastiepums, kreisās pēdas iekaisums un sastiepts kājas ikrs.

"Viņam ir jāizārstē savainojumi," turpina Veida komandas biedrs Kriss Bošs, "jo tas ir pats svarīgākais šobrīd. Viņš uz laukuma atdod visus spēkus komandas interesēs un nekad nesaudzē sevi. Dažreiz gadās iedzīvoties savainojumos - tāds ir sports."

"Mēs negatavojamies noteikt kādu konkrētu datumu, kad viņš varētu atgriezties sastāvā," tā komandas galvenais treneris Ēriks Spoelstra. "Viņš var pastaigāt pats un bez nekādiem palīglīdzekļiem - tā ir labā vēsts. Mēs katru dienu pārbaudīsim, kā viņš jūtas un cik gatavs spēlēt viņš ir."

Ar pagājušās piektdienas maču Denverā "Heat" noslēdza piecu spēļu izbraukumu, kura laikā izcīnīja divas uzvaras pār "Hawks" un "Nets", kā arī piedzīvoja trīs zaudējumus mačos pret "Warriors", "Clippers" un "Nuggets".
Ja Veids otrdien nevarēs palīdzēt "Heat" mačā pret "Spurs", tad, iespējams, Maiks Millers piedzīvos šīs sezonas debiju "Heat" rindās.

Polu nomoka paceles cīpslas savainojums

Losandželosas "Clippers" aizsargs Kriss Pols sastiepa kreiso paceles cīpslu (muskulis augšstilba aizmugurējā daļā - aut.) ceturtajā ceturtdaļā sestdienas mačā pret "Lakers". Komanda ziņo, ka vēl nav skaidrs, vai Pols izies laukumā pret "Nets" vienību šī vakara mačā.

Pols šajā sezonā vidēji mačā gūst 18 punktus, atdod 8.4 rezultatīvas piespēles, izcīna 3 atlēkušās bumbas, laukumā pavadot vidēji 37.3 minūtes. "Clippers" pēdējās divās cīņās ir izcīnījusi uzvaras pār "Heat" un "Lakers" vienībām.

Izmantotie resursi:
nba.com

  +2 [+] [-]

, 2012-01-16 15:08, pirms 13 gadiem
Bez Veida Heat nav uz pusi tik labi kā ar viņu... to var pēdējās 3 spēlēs redzēt

  +1 [+] [-]

, 2012-01-16 15:20, pirms 13 gadiem
nu es domāju ka bez weida vinjiem spurs un leikerus nepanjemt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-16 16:24, pirms 13 gadiem
Žēl,ja Pols nespēlēs varētu sanākt labs duelis Dwill pret CP
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-16 17:12, pirms 13 gadiem
Nu i nafig vajadzēja speļēt ar to iekaisušo papēdi? Pirmkārt, Veids nav Veids, ja pa spēli ntās reizes nenomaucas pēc kontakta, tā, ka visa zālē aiztur elpu... To taču visi zināja, nu ra, papildus tam vēl potīti izmežģī - pārslodze, nepietiekama sagatavotība...

     [+] [-]

, 2012-01-16 17:31, pirms 13 gadiem
His Airness rakstīja: Tāpat kā pagāšsezon ziemassvētkos? Izbeidz, Lakers šobrīd spēlē labi, bet ne tik, lai izrādītu pretestību Heat.
... jo Heat šobrīd spēlē tika labi, ka neviens līgā nevar tiem izrādīt pretestību (izņemot Clippers, Warriors un Nuggets).

  +2 [+] [-]

, 2012-01-16 18:51, pirms 13 gadiem
His Airness rakstīja: Tāpat kā pagāšsezon ziemassvētkos? Izbeidz, Lakers šobrīd spēlē labi, bet ne tik, lai izrādītu pretestību Heat.
Nesaku, ka uzvarees Lakers, bet nesaku ka uzvarees Heat. To mees redzeesim, bet neaizmirsti, ka neviens LeBronu nezin tik labi cik Browns

     [+] [-]

, 2012-01-16 19:03, pirms 13 gadiem
Hmm tagad nba maajaslapaa buus kautkaads USA basketbola pazinojums.Intrigeejosi jaaie4eko kas pa sviestu ko tur saceelusi taadu aziotaazu Coming up: USA Basketball announcement

     [+] [-]

, 2012-01-16 19:19, pirms 13 gadiem
Laab heat pedejas speles bisk auzas ielaidsuhas , ka vnm beigu galaa visu zaude, bet nu cmoon, Lakers tgd reali tik viens cilveks speles, nopietns izndha, tas bisk japasedz un uzvara roka, Go Heat. Un so sezon , ka jau minets veids spele ar traumam un labak lai atpushas, jo pagaidam heat bezz vinja ar var iztikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-16 19:49, pirms 13 gadiem
kobe.james rakstīja: Vecie labie draftinieki.....

Bez Veida Heat nav uz pusi tik labi kā ar viņu... to var pēdējās 3 spēlēs redzēt

Redzēsim cik labi šodien būs LAC bez CP3. Domāju to tavu tekstu tur arī var attiecināt.
Nu manuprat nevar salidzinat, shis komandas, jo CP3 manuprat organize vinjiem visu komadu, bet veidam bisk cita loma komanda, salizinot ar CP3..