Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bārklijs paziņo, ka pēc nākamās sezonas beigs TV karjeru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bārklijs paziņo, ka pēc nākamās sezonas beigs TV karjeru
Čārlzs Bārklijs. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) populārā apskata "Inside the NBA" dalībnieks Čārlzs Bārklijs paziņojis, ka nākamā sezona būs pēdējā viņa televīzijas karjerā.

NBA risina sarunas par nākamo televīzijas līgumu, kas stāsies spēkā no 2025./26. gada sezonas. Tiek lēsts, ka desmit gadu darījuma vērtība varētu būt 76 miljardi dolāru. Par tiesībām cīnās "Disney", kam pieder ESPN, "Amazon", NCA un "Warner Bros.", kuras pakļautībā ir kanāls TNT.

"Ceru, ka NBA paliks TNT ēterā, bet es gribēju paziņot, ka nākamā sezona man būs pēdējā – pēc 25 gadiem došos pensijā. Gribēju pateikt paldies un gribēju, lai dzirdat to no manis," pauda Čārlzs Bārklijs, kurš populāro un apbalvoto raidījumu veido kopā ar Šakilu O'Nīlu, Keniju Smitu un vadītāju Ērniju Džonsonu.

Spēlētāja karjerā Bārklijs vienu reizi tika atzīts par sezonas MVP, piecas reizes tika iekļauts sezonas simboliskajā pieciniekā un 11 reizes piedalījās Zvaigžņu spēlē. Pie NBA titula Bārklijs netika, toties ASV izlases sastāvā divas reizes kļuva par olimpisko čempionu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-06-15 21:40, pirms 5 dienām
runā, ka ar Dončiku un Šaku apvienosies uz 3x3 līgu. ja tā būs, tad kalorijas tur augstu vilni sitīs!