Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ērvings un Hārdens nepalīdzēs ''Nets'' sērijas piektajā spēlē pret ''Bucks''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ērvings un Hārdens nepalīdzēs ''Nets'' sērijas piektajā spēlē pret ''Bucks''
Kairijs Ērvings un Džeimss Hārdens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bruklinas ''Nets'' svarīgo piekto Austrumu konferences otrās kārtas spēli aizvadīs bez diviem no līderiem Kairija Ērvinga un Džeimsa Hārdena, kuri nevarēs palīdzēt savainojumu dēļ. Līdera lomu nāksies pilnībā uzņemties Kevinam Durentam, kurš šosezon tikai piecus mačus spēlējis bez abiem zvaigžņotajiem komandas biedriem.

Naktī uz trešdienu Austrumu konferences otrās kārtas ietvaros svarīgu piekto spēli Bruklinā aizvadīs ''Nets'' un Milvoki ''Bucks''. Līdz šim abas vienības uzvarējušas savā laukumā un sērijā ir neizšķirts 2-2. ''Nets'' zvaigznes gan mokās ar savainojumiem - tikai vienu spēli sērijā aizvadījis Džeimss Hārdens, kurš cīnās ar kājas savainojumu, kamēr sērijas ceturtajā mačā potīti pagrieza Kairijs Ērvings.

Abi spēlētāji nepalīdzēs ''Nets'' sērijas piektajā mačā. ''Mums ir jāgaida un jāredz, cik ātri kāja atveseļosies. Tad ārsti varēs arī pateikt, kad Kairijs varēs atkal spēlēt,'' ne sevišķi optimistiski par Ērvinga atgriešanās iespējām laukumā tuvākajās spēlēs izteicās Bruklinas galvenais treneris Stīvs Nešs.

Savukārt Džeimss Hārdens šobrīd trenējas individuāli. ''Nets'' nevēlas sasteigt spēlētāja atgriešanos laukumā, kamēr savainojums nav pilnībā sadziedēts un kamēr basketbolists nav aizvadījis pāris augstas intensitātes treniņus kopā ar pārējiem komandas biedriem.

Bruklinas ''Nets'' cīnās ar savainojumiem visas sezonas gaitā. Līdera loma piektajā mačā būs jāuzņemas Kevinam Durentam, kurš šosezon tikai piecus mačus aizvadījis bez saviem zvaigžņotajiem komandas biedriem Hārdena un Ērvinga. Tajās Durents vidēji spēlē guvis 34 punktus. ''Man jābūt gatavam paveikt maksimumu kā jebkurā citā vakarā. Mēs noteikti neplānojām, ka šajā laikā viņi nevarēs spēlēt. Mēs visi esam profesionāļi un šai situācijai mums jāpielāgojas. Piektajā sērijas spēlē ir jādomā par labākā snieguma parādīšanu. Ar tādu mentalitāti arī dosimies laukumā,'' pirms spēles pauda Durents.

Komanda, kura šonakt uzvarēs, nonāks vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas Austrumu konferences finālā. Sērijas sestā spēle paredzēta Milvoki naktī uz piektdienu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2021-06-15 15:43, pirms 3 gadiem
Bucks un Antetokounmpo ir pienācis "tagad vai nekad" moments principā. Zvaigznes sastājušās tā, ka šobrīd jāparāda labākais sniegums un jāizmanto sniegtā izdevība. Pirms sērijas jau teicu, ka šis principā ir fināls un uzvarētājkomanda ņems gredzenu. To arī grieķim novēlu!

     [+] [-]

, 2021-06-15 17:44, pirms 3 gadiem
Neredzu komandas, kas varētu apturēt Bucks. Holidays un Tucker praktiski divi atslēgas faktori komandas labajam sniegumam. Žēl Nets, jo ja būtu kaut viens vesels, domāju viņi paņemtu titulu. KD reāli 50 p jāsalādē, bet grūti pret Tucker un Middleton defu

     [+] [-]

, 2021-06-16 08:13, pirms 3 gadiem
Hārdens tomēr spēlēja