Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Emocionālā vēstulē Oldridžs negaidīti paziņo par karjeras beigām

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Emocionālā vēstulē Oldridžs negaidīti paziņo par karjeras beigām
Gordons Heivords un Lemarkuss Oldridžs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" spēlētājs Lemarkuss Oldridžs negaidīti paziņojis par basketbolista karjeras noslēgšanu. Kā spēlētājs ziņo savā "Twitter" kontā, tāds lēmums pieņemts veselības problēmu dēļ.

Lemarkuss Oldridžs, kurš marta beigās pievienojās Bruklinas "Nets", sociālajos tīklos negaidīti paziņojis par savu 15 gadus ilgās karjeras noslēgšanu. 35 gadus vecais spēlētājs atklātā vēstulē pavēstīja, ka šāds lēmums pieņemts veselības problēmu dēļ.

"Pēdējā spēlē man bija neregulāra sirdsdarbība," atklāts bija Oldridžs. "Tajā vakarā manai sirdij kļuva vēl slitāk, un tas mani pamatīgi satrauca. Nākamajā dienā es devos pie komandas pārstāvjiem un par to izstāstīju – viņi mani nogādāja slimnīcā un veica pārbaudes. Lai arī šobrīd jūtos daudz labāk, tā vakara notikumi bija ļoti satraucoši.

Esmu pieņēmis ne to vieglāko lēmumu – manai NBA karjerai ir pienācis gals. 15 gadus basketbols man bija primārais, bet tagad ir pienācis visu laiku veltīt veselībai un manai ģimenei. Pateicos šai spēlei par visu ko tā man ir devusi – lieliskas atmiņas un draugus, kas paliks uz mūžu. Paldies Portlendai, kas draftēja kalsnu puisi no Teksasas un deva tam iespēju. Portlenda man devusi ļoti daudz neaizmirstamu gadu – tā vienmēr paliks manā sirdī."

"Vēlos pateikties "Spurs", ka pieņēma mani savā ģimenē un sniedza man piecus aizraujošus gadus," Oldridžs turpināja. "Vēlos pateikties arī Bruklinas "Nets" – jūs vēlējāties mani redzēt savā komandā, jūs pieņēmāt mani un likāt man darīt to, ko es spēju. Man ir žēl, ka tas beidzās tik ātri, bet es esmu priecīgs, ka biju daļa no tik īpašas komandas. Cilvēks nekad nevar zināt, kad kaut kam pienāks beigas, tāpēc izbaudiet katru dienu. Esmu patiess un teikšu, ka es to darīju."

Oldridžu 2006. gadā ar kopējo otro numuru draftēja Portlendas "Trail Blazers". No 2006. līdz 2015. gadam viņš pārstāvēja Portlendas "Trail Blazers", tad piecas sezonas pavadīja "Spurs" rindās, bet šogad pievienojās zvaigžņotajai "Nets", kuras rindās aizvadīja tikai piecas spēles. Karjeras laikā viņš vidēji guvis 19,4 punktus, izcīnījis 8,2 atlēkušās bumbas un atdevis divas piespēles. Oldridžs septiņas reizes piedalījies Zvaigžņu spēlē.

  +6 [+] [-]

, 2021-04-15 18:27, pirms 3 gadiem
Veselība pirmajā vietā

  +1 [+] [-]

, 2021-04-15 18:36, pirms 3 gadiem
Pēdējās sezonas Portlendā bija neapturams, krita gandrīz viss no pustālās distances. Žēl, ka netika pie titula, patīkams spēlētājs un īsts profesionālis.

     [+] [-]

, 2021-04-15 18:37, pirms 3 gadiem
Īstenībā pārsteigums. Pirms tam neviena vārda par veselības problēmam un vēl ar sirdi. Nu neko darīt. Sakārtos veselību moš vēl pārdomās

     [+] [-]

, 2021-04-15 18:40, pirms 3 gadiem
Sporta negatīvas sekas, ja nav atpūta priekš organisma, jo lielas slodzes nevar visu laiku panest. Žēl, ka pie titula netika, bet karjera nebija slikta Aldridža.

     [+] [-]

, 2021-04-15 18:57, pirms 3 gadiem
Negaidīti. No intrigas viedokļa pat labi - citādi Nets uz papīra izskatījās gandrīz neuzvarami labākajā sastāvā.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-15 19:00, pirms 3 gadiem
markkomartins rakstīja: Īstenībā pārsteigums. Pirms tam neviena vārda par veselības problēmam un vēl ar sirdi. Nu neko darīt. Sakārtos veselību moš vēl pārdomās
Tie kas ļoti seko līdzi NBA zina, ka viņam Portlendas laikos jau bija jāizlaiž spēles, lai veiktu sirds ritma procedūru (tolaik tas tika uzskatīts kā nekas traks vai nopietns). Džefam Grīnam no tiem pašiem Bruklinas Nets vispār vesela sezona bija jaizlaiž dēļ sirds operācijas.

     [+] [-]

, 2021-04-15 19:57, pirms 3 gadiem
Witcher rakstīja: Pēdējās sezonas Portlendā bija neapturams, krita gandrīz viss no pustālās distances. Žēl, ka netika pie titula, patīkams spēlētājs un īsts profesionālis.
Tajā laikā izcīnīt titulu bija brutāli grūti.Lakers dominēja.Tur principā katrs pirmais raunds bija,kā konferences fināls.
Labākā iespēja bija 2011 kur uzreiz pirmajā raundā uzskrēja Dirkam un Mavs,un zinam kā tā sezona beidzās

     [+] [-]

, 2021-04-15 21:26, pirms 3 gadiem
a kā tur ar līgumu diez tagad?

     [+] [-]

, 2021-04-15 21:37, pirms 3 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: a kā tur ar līgumu diez tagad?
VIņam pat miljons nebija alga

     [+] [-]

, 2021-04-15 21:39, pirms 3 gadiem
Smagi! Žoltoks, Lundkvists, Kasiljass, Oldridžs...

Žēl ka nenovilka līdz sezonas beigam, jo lielas šanses uz titulu, bet veselība svarīgaka...