Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rouzs, iespējams, šosezon laukumā tomēr nedosies

Rouzs, iespējams, šosezon laukumā tomēr nedosies
Deriks Rouzs
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) 2010./2011.gada sezonas MVP balvas ieguvējs Deriks Rouzs trešdien, 13.februārī, pēc Čikāgas "Bulls" un Bostonas "Celtics" komandu spēles medijiem izteicies, ka pastāv iespēja, ka šosezon laukumā viņš nedosies un līdz ar to arī nespēs palīdzēt "Bulls" vienībai.

"Es tiešām nezinu," Rouzs pauda nepārliecību par iespēju atgriezties laukumā. "Es jūtos labi, taču, kā jau es teicu, ja tas [atlabšanas process - E.O.] man prasīs ilgu laiku un ja nejutīšos tik labi, kā es vēlētos, man nebūs nekas pret šīs sezonas izlaišanu." Atlētiskais "Bulls" aizsargs nevēlas sasteigt lēmumu par atgriešanos laukumā pēc smagās ceļgala traumas sadziedēšanas.

Rouzs izteicās, ka ļoti labprāt šosezon spēlētu, taču nav drošs, vai viņa ķermenis būs pilnībā gatavs: "Es ļoti labprāt to darītu [atgrieztos laukumā - E.O.]. Tieši tādēļ es strādāju tik smagi. Es cenšos atgriezties laukumā, cik ātri vien iespējams, taču, ja mani kaut kas kavē, tam nav jēgas."

Basketbolists dažas dienas iepriekš izteicās, ka joprojām ir tālu no savas labākās sportiskās formas un ka neatgriezīsies laukumā līdz nebūs par 110% gatavs. Rouzs atklāja medijiem, ka lēmumu par atgriešanos laukumā komandas vadība ir uzticējusi tikai viņam pašam, taču pirms lēmuma pieņemšanas 24 gadus vecais basketbolists noteikti konsultēsies ar "Bulls" kluba pārstāvjiem.

Aizsargs, kurš 2012.gada 28.aprīlī Austrumu konferences "play-off" turnīra 1.kārtas pirmajā spēlē sarāva kreisā ceļgala krusteniskās saites un jau divas nedēļas vēlāk pārcieta ceļgala operāciju, paudis bažas par to, ka viņš joprojām nespēj būt tikpat eksplozīvs kā pirms traumas gūšanas.

"Es nevaru "iedankot"," izteicās Rouzs. "Es zinu, ka tad, kad varēšu "iedankot", izmantojot tikai vienu soli, es būšu spējīgs doties laukumā un spēlēt, taču es nevaru."

Vislielāko šoku Rouza paziņojums varētu izraisīt "Bulls" līdzjutējos, kuri sezonas sākumā cerēja, ka basketbolists Čikāgas vienības sastāvā varētu atgriezties jau pēc Visu Zvaigžņu spēles vai vismaz februāra beigās - marta sākumā, tomēr pašlaik pastāv iespējamība, ka saspēles vadītāju šosezon neieraudzīsim laukumā.

Izmantotie resursi:
NBA - National Basketball Association Teams,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-15 11:35, pirms 12 gadiem
Baigi žēl.
Ja atceras, ka Shumpert ar Rouzu vienā dienā laikam savas krusteniskās sačakarēja, pirmais jau savu mēnesi griež.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-15 11:41, pirms 12 gadiem
Žēl,ka sportistiem nākas iedzīvoties šādās traumās,pietam vel tādas klases sportistiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-15 14:39, pirms 12 gadiem
Gaidam bulls sastāvā.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-15 15:09, pirms 12 gadiem
bļe cik šitas viss ir neprecīzi!!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2013-02-15 17:31, pirms 12 gadiem
8ergs rakstīja: bļe cik šitas viss ir neprecīzi!!!!!!
un vienmer ir kads ezelis , kas piekasas pie tulkojuma, atslabsti, domu visu saprata!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja