Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Robinsons - labākais dankeris

Robinsons - labākais dankeris
Neits Robinsons uzvar Slam Dunk konkursā
Foto: Getty Images

Šonakt NBA Zvaigžņu spēlē, kas norisinās ASV pilsētā Fīniksā, notika meistarības konkursi, kuros uzvaru svinēja Čikāgas ''Bulls'' uzbrucējs Deriks Rouzs, Miami ''Heat'' basketbolists Deikvans Kuks, kā arī Ņujorkas ''Knicks'' spēlētājs Neits Robinsons.

Par iemaņu sacensību uzvarētāju kļuva Čikāgas ''Buls'' debitants, 2008.gada pirmais drafta numurs, Deriks Rouzs, kurš finālā pārspēja Ņūdžersijas ''Nets'' basketbolistu Devinu Harisu, uzlabojot viņa laiku par aptuveni četrām sekundēm. Rouzs kļuvis par pirmo debitantu NBA Zvaigžņu spēles vēsturē, kas uzvarējis iemaņu konkursā. Pats basketbolists par sasniegto bija ļoti apmierināts: ''Šis tituls man nozīmē daudz. Šobrīd es ieiešu vēsturē kopā ar citiem lieliskiem basketbolistiem, kas ieguvuši šo balvu.''

Vēl bez Rouza un Harisa iemaņu konkursā piedalījās Sanantonio ''Spurs'' saspēles vadītājs Tonijs Pārkers, kā arī Klīvlendas ''Cavaliers'' basketbolists Mo Viljamss.

Par precīzāko trīspunktu metienu realizētāju kļuva Miami ''Heat'' basketbolists Deikvans Kuks, kurš finālā pārspēja Orlando ''Magic'' spēlētāju Rašīdu Luisu, iegūstot 19 punktus. Konkursa laikā Kuks no cīņas par titulu izslēdza pēdējo divu gadu uzvarētāju, Džeisonu Kapono, tādējādi neļaujot tam izcīnīt šo titulu trešo reizi pēc kārtas.

Vēl bez šiem basketbolistiem trīspunktu konkursā piedalījās Sanantonio ''Spurs'' basketbolists Rodžers Meisons, Indiānas ''Pacers'' uzbrucējs Denijs Grendžers un Atlantas ''Hawks'' saspēles vadītājs Maiks Bibijs.

Savukārt par NBA Zvaigžņu spēles Slam Dunk konkursa uzvarētāju otro reizi kļuva Ņujorkas ''Knicks'' basketbolists Neits Robinsons, kurš finālā pārspēja pagājušā gada uzvarētāju Dvaitu Hovardu. Finālā starp šiem basketbolistiem notika sīva spēkošanās par to, kurš gūs panākumu šajā konkursā, tomēr nedaudz veiksmīgāks izrādījās Robinsons, kurš arī ieguva šo balvu. Pats basketbolists atzina, ka ir gatavs pusi no balvas atdod Hovardam: ''Cienu Dvaitu, ka viņš ļāva man ietriekt bumbu grozā, pārlecot viņam pāri. Es labprāt sadalītu šo balvu uz pusēm un vienu no tām atdotu Hovardam.''

Vēl bez šiem abiem basketbolistiem NBA Zvaigžņu spēles Slam Dunk konkursā piedalījās Portlendas ''Trailblazers''' basketbolists Rudijs Fernandezs, kā arī Denveras ''Nuggets'' spēlētājs Dž. R. Smits.

Izmantotie resursi:
nba.com

  +2 [+] [-]

, 2009-02-15 10:53, pirms 15 gadiem
kuros uzvaru svinēja Miami ''Heat'' uzbrucēji Deriks Rouzs un Deikvans Kuks
Rouzs spēlē čikāgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2009-02-15 10:55, pirms 15 gadiem
Mazs cinītis gāž lielu vezumu Augumam nav nozīmes, visu izšķir Robinsons

  +2 [+] [-]

, 2009-02-15 10:56, pirms 15 gadiem
Rouzs nespēlē ''Heat''

  +4 [+] [-]

, 2009-02-15 11:32, pirms 15 gadiem
Pelniti,Un vel pari Howardam izskatijas labi
Lai gan Howardam to grozu vel vajadzeja pacelt pa 2 metriem,
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-02-15 11:55, pirms 15 gadiem
I am basketball rakstīja: Kāds kas skatijās, nevarētu pateikt, kā gāja Fernandezam sum dunk konkursā?
mani vinjsh nepiesaistiija...

  +1 [+] [-]

, 2009-02-15 12:14, pirms 15 gadiem
I am basketball rakstīja: Kāds kas skatijās, nevarētu pateikt, kā gāja Fernandezam sum dunk konkursā?
man isteniba pat patika vinja danki... laikam jau tapec ka nebiju gaidijis ka kaut ko tadu vinjs var.... nu pirmais danks jau taa vienkars tikai piespeli diezgan sarezgiti taa uzmest... a otrais danks ja nebutu beidzies laiks un tik daudz meginajumu nebutu bijusi (lielako ties pateicoties PAu) tad es domaju mosh pat butu ticis nakamaja karta nate vietaa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-15 12:32, pirms 15 gadiem
Malacis robinsons! Paarspeeja viltus supermanu!

     [+] [-]

, 2009-02-15 12:45, pirms 15 gadiem
Madridista, tā arī bija, lai tiktu finālā, viņš uztaisīja windmill'u un pēctam ielika palecoties no drauga muguras, smieklīgi vienkārši, vairāk par kādu ~37 nebūtu devis, ja būtu tāda iespēja. Žēl arī par J.R., ja viens danks būtu sanācis ar pirmo reizi, tad būtu 50 stabili, pietiek jau ar to, ka viņu 05. gadā aplaupīja Džordans. Fernandezam, neskaitot to vienu danku, kurš izdevās ar desmito reizi, arī nekas tāds, bet Hovards gan man patika, laba izdoma un augstas leciena spējas viņam tomēr ir, ja būtu mazliet variāk papūlējies, būtu arī paņēmis!

  +2 [+] [-]

, 2009-02-15 12:47, pirms 15 gadiem
MAni teresē kas būs nākamgad kad piedalīsies Lebrons, Hovards un Neits... Lūk tas būs interesanti.

     [+] [-]

, 2009-02-15 12:47, pirms 15 gadiem
visu cieņu Neitam

  -3 [+] [-]

, 2009-02-15 13:10, pirms 15 gadiem
Šogad pat salīdzināt nevar ! Šovs ir aizgājis pārāk tālu, let's get to the basics

     [+] [-]

, 2009-02-15 13:11, pirms 15 gadiem
''Dankeris'' !?!?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-15 13:22, pirms 15 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: njaa, šoreiz nevis Robinsons uzvarēja, bet Howards atdeva uzvaru, jo danki bi bez odziņas, tādi kā nesagatavoti..
to jau arī faktiski varēja sagaidīt, nekāda ažiotāža nebija, nekādi preview, nekas tāds, tikai tās reklāmas un pāris danki no treniņiem, tiešām D-12 atdeva uzvaru!

     [+] [-]

, 2009-02-15 13:29, pirms 15 gadiem
godiigi sakot, nedaudz esmu viilies danku konkursaa... jaa, bija dazhi labi danki - fernandesa danks peec gasola piespeeles (iespaidu par danku gan sabojaaja daudzie neveiksmiigie meegjinaajumi), hovarda pirmais finaala danks un, protams, neita leeciens paari dvaitam, bet kopumaa kkkas pietruuka
naakamgad gan jaabuut kkam grandiozam ja jau pats Lebrons ir apnjeemies starteet, tad slikti nevajadzeetu buut

  +1 [+] [-]

, 2009-02-15 13:47, pirms 15 gadiem
KobeMVP rakstīja: Madridista, tā arī bija, lai tiktu finālā, viņš uztaisīja windmill'u un pēctam ielika palecoties no drauga muguras, smieklīgi vienkārši, vairāk par kādu ~37 nebūtu devis, ja būtu tāda iespēja. Žēl arī par J.R., ja viens danks būtu sanācis ar pirmo reizi, tad būtu 50 stabili, pietiek jau ar to, ka viņu 05. gadā aplaupīja Džordans. Fernandezam, neskaitot to vienu danku, kurš izdevās ar desmito reizi, arī nekas tāds, bet Hovards gan man patika, laba izdoma un augstas leciena spējas viņam tomēr ir, ja būtu mazliet variāk papūlējies, būtu arī paņēmis!
2005 taapat labaakais bija josh smith un citiem tur nebija izredzes!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-02-15 13:51, pirms 15 gadiem
Lai atsvaidzinātu danku konkursu nākamgad vajadzētu vispār visus dalībiniekus nomainīt, galīgi citus paņemt. Ko tad tas mazais Robinsons vēl var izdomāt, tāpat arī nepatīk, ka viņam tiek liktas nedaudz augstākas atzīmes par to, ka viņš ir undersized. Protams, ka danko jau mazais labi, bet nu kaut vai danks no chandlera muguras bija visai parasts un es labāk būtu paskatījies ko J. R. Smith būtu izdomājis finālā. LeBrons noteikti nākamgad parādīs šovu un domāju, ka ir pietiekami daudz kandidātu, kas varētu atsvaidzināt bik to konkursu, pirmkārt jau šī gada kandidāti - Džo Aleksanders un Rasels Vestbruks. Tāpat varētu paņemt arī Derricku Rouzu, Kevinu Durantu, Trevoru Arizu, Džeraldu Vollesu. Kaut vai Dveinu Veidu vai jauniņo Rendolfu no Warriors. Domāju vajag kaut kādas jaunas vēsmas.

  +4 [+] [-]

, 2009-02-15 13:52, pirms 15 gadiem
ForcaJuve88 rakstīja: ''Dankeris'' !?!?!
Kaa tad tu gribeeji - labaakais bumbas trieceejs grozaa no augshas

  +1 [+] [-]

, 2009-02-15 14:28, pirms 15 gadiem
parkers9:ko neits tur dariiis? es nez ko vins vareetu paraadiit jaunu, ko vins nav raadiijis jau tajos 2 gados
parkers9: blee iistais, neits neko jaunu neparaadiis atkal chakareesies nezcik ilgi un biegaas iedankos 7/8 vertu danku
parkers9: ( robinsons vinnees)...--> davaj, pagaidsiim all-star weekend un tad redzeesim kurs aprausies
Sagaidiijaam, paarker!

  +2 [+] [-]

, 2009-02-15 14:37, pirms 15 gadiem
bija labs
nenožēloju, ka skatījos visu Saturday Night programmu līdz kādiem 6iem rītā
Howarda pirmais danks fināla....vienkārši sick

  +5 [+] [-]

, 2009-02-15 14:45, pirms 15 gadiem
Kgan ja tā padomā ja nākamgad būs arī balsošana pa telefonmu un internetu, un Lebrons piedalīsies un tiks finālā tad par uzvarētāju nav jāšaubas jo ar Lebrona popularitāti viņš varētu uztaisīt 2 layup vai vis parastākos dankus un uzvarēt šā vai tā...

     [+] [-]

, 2009-02-15 14:57, pirms 15 gadiem
Es laikam 1. reizi dzīvajā skatījos šo pasākumu.
Haier nebija slikts. Pati Haier doma ir laba - veterāns, tagadējais spēlētājs un spēlētāja.

Skili konkursā Pārkers galīgi izgāzās, biju gaidījis ko savādāku, nedaudz interesantāku, bet vismaz man kaut kas neredzēts.

3 punktnieku konkurss arī nebija nekāds labais. Neviens spēlētājs pat 20 nesameta, visi knapi pāri pusei tika. Kuks pēdējā brīdi izvilka neizšķiru pret Luisu, taču finālā Kuks neatstāja nekādu variantu.

Un visveidzot Slam - dunk. Visi gaidīja Hovarda brīnumdarbus, bija pāris intrigu, bet kaut kā ne tā efektīvi. 1. danks nepelnīti saņēma 50nieku, intriga bija ar tiem groziem, bet Dvaits varēja vēl augstāk. 3. danks patika vislabāk - skaists atvēziens un efektīvs trieciens ar roku. Robinsons kopumā izskatījās nedaudz labāks. Vardīte smuki pārleca Hovardam, kas bija vakara danks. Minimāli, bet pelnīti.

Man pietrūka pazīstamo spēlētāju. Man kā basketbla (ne)specam bija vairāki nepazīstami uzvārdi.
Nezinu, kas, bet kaut kas pietrūka. Pagājušogad bija labāk. Gaidam (cerams) izdevušos All - star.

  +2 [+] [-]

, 2009-02-15 17:53, pirms 15 gadiem
nu zini, Robinsona lieciens paari Hovardam nebija tas kas paari Webbam, jo tomeer smuki ar rocinju paliidzeeja. tas, protams, daudz nedod neko, bet tomeer iespaidu neizlabo arii.
hovards, manuprat, daudz neko nebija domaajis ko dariit

  +1 [+] [-]

, 2009-02-15 17:55, pirms 15 gadiem
Profesors360 rakstīja: MAni teresē kas būs nākamgad kad piedalīsies Lebrons, Hovards un Neits... Lūk tas būs interesanti.
Būtu interesanti, ja viņiem vēl pievienotos Andre Igaudala
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-16 21:19, pirms 15 gadiem