Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Badingers pēc operācijas nevarēs spēlēt 3-4 mēnešus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Badingers pēc operācijas nevarēs spēlēt 3-4 mēnešus
Čeiss Badingers
Foto: AP / Scanpix

Minesotas "Timberwolves" spēlētājs Čeiss Badingers otrdien pācieta meniska operāciju. Tiek prognozēts, ka atveseļošanās būs ilgāka nekā sākotnēji bija plānots. Latviešu izcelsmes basketbolists iepriekš minēts kā iespējamais Latvijas izlases papildinājums.

Operāciju veica amerikāņu basketbola aprindās slavenais menisku speciālists – doktors Džeimss Endrjūss. Ķirurģiskā iejaukšanās noritēja veiksmīgi un menisks tagad ir atjaunots. Diemžēl nav piepildījusies cerība, ka pilnīga atveseļošanās notiks divu mēnešu laikā, kā tas bijis ierasts līdzīgos gadījumos. Šobrīd tiek prognozēts, ka Badingers varēs atkal spēlēt ne ātrāk kā pēc 3-4 mēnešiem.

Kā jau ziņotos, 10. novembra mača noslēdzošās ceturtdaļas vidū, cīnoties par atlēkušo bumbu, 24 gadus vecais Badingers guva ceļgala traumu un nevarēja turpināt spēli. Vēlāk medicīniskajā izmeklēšanā tika konstatēts, ka krusteniskās saites nav cietušas. Diagnoze - kreisā ceļgala meniska plīsums. Tika plānots, ka šonedēļ tiks veikta operācija un atveseļošanās varētu ilgt līdz pat diviem mēnešiem.

Jaunajā sezonā aizsargs-uzbrucējs Badingers spēlējis vidēji 23,5 minūtes, kuru laikā guvis vidēji 11,8 punktus un izcīnījis 3,5 atlēkušās bumbas, tādējādi uzlabojot savas NBA karjeras caurmēra rādītājus. Nākamā gada vasarā šis basketbolists kļūs par brīvo aģentu.

Kā jau ziņots, Minesotas "Timberwolves" spēlētājs Čeiss Badingers ir apliecinājis vēlmi nākotnē pārstāvēt Latviju, jo viņa vecvecāki no mātes puses ir dzimuši Latvijā. LBS apsver šādu iespēju un jau uzsākusi pirmās darbības. Sportacentrs.com lietotāju aptaujā 90 % atzina, ka šis spēlētājs ir vajadzīgs Latvijas izlasē.

Izmantotie resursi:
rantsports.com
twincities.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-11-14 17:13, pirms 12 gadiem
Mjā, menisks ir draņķīgi. Pašam ir bijis(gan futbolā), pēc tam pēc diviem mēnešiem tikai sāku skriet.
A šis pats zina, ka tiek minēts kā LV izlases papildinājums?
Slēpts komentārs: Krik5i5

  -1 [+] [-]

, 2012-11-14 18:08, pirms 12 gadiem
Ja ņem importa preci, tad vajag ļoti melnīgsnēju

  +1 [+] [-]

, 2012-11-14 18:11, pirms 12 gadiem
da_silva rakstīja: Mjā, menisks ir draņķīgi. Pašam ir bijis(gan futbolā), pēc tam pēc diviem mēnešiem tikai sāku skriet.
Lielākoties nekas pārāk traks tur nav. ACL torn -> tad ir ārprāts!

  -2 [+] [-]

, 2012-11-14 18:48, pirms 12 gadiem
četri mēneši pārvelk svītru mūsu cerībām....

  +1 [+] [-]

, 2012-11-14 20:56, pirms 12 gadiem
Sitais butu labs papildinajums musu izlasei,tiesam tresa nr pozicija cita labaka speletaja nav mums vel Ivars Tinermanis,bet nezinu vai Ivars speles