Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Veids: "Vai nu spēlēšu "Heat" vai beigšu karjeru"

Andrejs Siliņš

Veids: "Vai nu spēlēšu "Heat" vai beigšu karjeru"
Dveins Veids, Foto: AFP / Scanpix

36 gadus vecais Dveins Veids pavēstījis, ka neizskata iespēju spēlēt kādā citā komandā - ja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" nepanāks vienošanos ar basketbolistu par jaunu līgumu, spēlētājs likšot punktu karjerai.

Viens no savas paaudzes izcilākajiem spēlētājiem Veids pagājušos sezonu sāka Klīvlendas "Cavaliers", taču februārī tika aizmainīts uz Maiami "Heat", kur Veids aizvadīja pirmās 13 savas karjeras sezonas. Basketbolistam vasarā beidzās līgums ar Floridas klubu un tika spekulēts, ka Veids varētu atkal doties uz kādu citu komandu, iespējams, pat spēlēt Ķīnā, kur klubi esot ne tikai izrādījuši interesi, bet jau izteikuši piedāvājumus.

Tomēr Veids pats beidzot ieviesis skaidrību, ka redz sevi spēlējam tikai "Heat" uniformā, bet, ja tas nebūs iespējams, aizsargs liks punktu karjerai. "Man nav plāna B. Vienmēr esmu teicis, ka pēc tam, kad nonācu atkal Maiami, tā arī ir mana pēdējā pietura. Jau pirmajā intervijā pēc atgriešanās teicu, ka vairs negribu pakoties un doties kaut kur projām. Šeit ir mana ģimene, mums aug bērns. Noteikti - ja nevilkšu Maiami kreklu nākamsezon laukumā, tad vilkšu to zem džempera vai žaketes," sacīja Veids.

Iepriekš "Heat" kluba prezidents Pets Railijs norādīja, ka kluba mērķis ir līdz sezonas sakumam panākt vienošanos gan ar Veidu, gan citu "Heat" klubā visu karjeru aizvadījušu spēlētāju Judoni Haslemu. Ar otro vienošanās jau panākta, bet Veids vēl savu parakstu uz līguma nav licis. Maiami klubs var piedāvāt vai nu 2,4 miljonu veterāna minimuma līgumu vai izņēmuma līgumu 5,3 miljonu apmērā.

Veids norādījis, ka nav iesaistījies sarunās par līguma apjomu, ar to nodarbojoties tikai viņa aģents. 2016. gadā Veids nebija apmierināts ar "Heat" piedāvāto līgumu un pameta klubu, uz sezonu pievienojoties savas dzimtās pilsētas Čikāgas vienībai "Bulls".

Dveins Veids ar "Heat" izcīnījis trīs NBA čempiontitulus, 12 reižu izvēlēts dalībai Visu zvaigžņu spēlēs un 2009. gadā bija visas līgas rezultatīvākais spēlētājs.

Izmantotie resursi:
Sun Sentinel - We are currently unavailable in...

     [+] [-]

, 2018-09-14 12:37, pirms 6 gadiem
Šis raksts vai jau bija šeit, vai SC guļ, jo šo es lasīju divas nedēļas atpakaļ.

     [+] [-]

, 2018-09-14 12:47, pirms 6 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Šis raksts vai jau bija šeit, vai SC guļ, jo šo es lasīju divas nedēļas atpakaļ.
es vinju lasiju jau pirms menesha. protams, ne sheit.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-14 13:01, pirms 6 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Šis raksts vai jau bija šeit, vai SC guļ, jo šo es lasīju divas nedēļas atpakaļ.
Kad komentējat šādus rakstus skataties izmantotos resursus.
Šis tika teikts vakar no Veida puses..
Principā divus mēnešus šito saka katram žurnālistam.Katru nedēļu varētu taisīt šito rakstu,jo teikts citur