Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lenardam veikta ceļgala krustenisko saišu operācija

Rolands Eliņš

Lenardam veikta ceļgala krustenisko saišu operācija
Kavai Lenards ārstu aprūpē. Foto: Isaiah J. Downing/USA Today Sports/Scanpix

NBA klubs Losandželosas "Clippers" paziņojis, ka komandas superzvaigznei Kavai Lenardam veikta operācija, lai salabotu daļēju plīsumu ceļgala krusteniskajās saitēs. Viņa atgriešanās laiks nav nosaukts.

Kavai Lenards savainojumu guva Rietumu konferences pusfināla ceturtajā spēlē pret Jūtas "Jazz", regulārās sezonas uzvarētāju. Viņš šī savainojuma dēļ izlaida astoņas atlikušās "Clippers" spēles, taču klubs nebija izziņojis, ka viņa sezona ir beigusies, kā arī jāpiezīmē, ka klubs Lenarda traumu oficiālajā savainojumu pārskatā dēvēja par ceļgala sastiepumu.

Lenardam tagad veikta krustenisko saišu operācija, un klubs nav norādījis kaut vai aptuvenu viņa atgriešanās termiņu.

Lenards šovasar teorētiski var kļūt par brīvo aģentu, jo viņam ir spēlētāja iespēja līgumā ar "Clippers". Viņam ir iespēja pagarināt līgumu uz nākamo sezonu par 36 miljonu samaksu, kas viņam ļautu noslēgt jaunu četru gadu līgumu ar "Clippers" par 181.5 miljoniem dolāru.

Ja Lenards izvēlēsies atteikties no nākamās līguma sezonas, tad viņš varēs noslēgt jaunu līgumu uz četriem gadiem un par 176 miljoniem dolāru, vēsta ESPN.

Lenards šosezon vidēji spēlē guva 24.8 punktus, veica 5.2 rezultatīvas piespēles un savāca 6.5 atlēkušās bumbas. Viņš nav aizvadījis sezonu ar vairāk nekā 60 spēlēs kopš 2017. gada.

"Clippers" treniņnometni pirms jaunās sezonas paredz sākt septembra beigās.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2021-07-14 09:07, pirms 3 gadiem
Tas jau bija skaidrs,ka celim nav labi pēc tā video.
Bet kāpēc šāda slēpšana bija vajadzīga?Pat uz vienu spēli nomainīja out uz doubtful.
Tas daļējs plīsums ir protams labāks par pilnu plīsumu,bet citreiz daļēju labo kā pilnu plīsumu.Tur droši veids,kā viņš ir ieplīsis,

  -3 [+] [-]

, 2021-07-14 09:11, pirms 3 gadiem
Nu jau vairākus gadus problēmas līdzīgas. Es ilgtermiņa līgumu ar viņu neslēgtu. Domāju tagad paliks par stiklakāji. Kāda jēga no viņa, ja play-offus pilnus vairs nekad nenospēlēs. Viss liecina par strauju karjeras norietu traumu dēļ.

  +3 [+] [-]

, 2021-07-14 10:36, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Nu jau vairākus gadus problēmas līdzīgas. Es ilgtermiņa līgumu ar viņu neslēgtu. Domāju tagad paliks par stiklakāji. Kāda jēga no viņa, ja play-offus pilnus vairs nekad nenospēlēs. Viss liecina par strauju karjeras norietu traumu dēļ.
Protams, ka Tu ar viņu nekādu līgumu neslēgtu , jo Tev nav un nebūs basketbola klubs un arī menedžeris Tu nebūsi !

  +1 [+] [-]

, 2021-07-14 11:13, pirms 3 gadiem
Tad jau opt-out un uz Dallasu max contract uz 4 gadiem, varēs ar KP load managmentot uz nebēdu Neuztveriet nopietni - Joks.
Bet nebrīnos, ka Cubanam tā šķistu laba ideja.

     [+] [-]

, 2021-07-14 12:21, pirms 3 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Protams, ka Tu ar viņu nekādu līgumu neslēgtu , jo Tev nav un nebūs basketbola klubs un arī menedžeris Tu nebūsi !
ļauj taču cilvēkam izpausties

     [+] [-]

, 2021-07-14 12:36, pirms 3 gadiem
Lenards labākais būs atpakaļ uz jauno sezonu!

     [+] [-]

, 2021-07-14 13:14, pirms 3 gadiem
Blondais6 rakstīja: Lenards labākais būs atpakaļ uz jauno sezonu!
Ha! Bet uz ko citu?

     [+] [-]

, 2021-07-14 14:12, pirms 3 gadiem
Charlie, tas ir kā, kāda jēga? Viņš mierīgi vēl 4 gadus var būt galvenais kluba krekliņu pārdevējs.

     [+] [-]

, 2021-07-14 17:21, pirms 3 gadiem
An2 rakstīja: Charlie, tas ir kā, kāda jēga? Viņš mierīgi vēl 4 gadus var būt galvenais kluba krekliņu pārdevējs.
Njā, varēs tirgot krekliņus, bet algu sarakstos tukša nauda. Varēs LAC atkal likt visu savu cerību uz PG, tātad atkal izstāšanās 2. vai 3. kārtā. Visdrīzāk nākamā sezona tiks izlaista, ņemot vērā kr. saišu plīsumu un Lenarda piesardzību. Te jau lielai daļai plīst vai ieplīst 20-25 gados, tad ar atkopšanos nav tik lielas problēmas. Kas būs Lenardam viņa vecumā un jau ar n-tajām problēmām? Es saku, ka karjera strauji aizies pa pieskari. Noslēgt lielu līgumu ar KL būtu franšīzes nolemšana stagnācijai 4 gadus.