Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nuggets" aizsargs Kampaso pēc Elingtona nogrūšanas zemē izlaidīs sērijas pirmo spēli

Agris Suveizda

"Nuggets" aizsargs Kampaso pēc Elingtona nogrūšanas zemē izlaidīs sērijas pirmo spēli
Fakundo Kampaso. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija piespriedusi Denveras "Nuggets" rezerves saspēles vadītājam Fakundo Kampaso vienas spēles diskvalifikāciju par incidentu regulārās sezonas pēdējā mačā.

Denveras "Nuggets" regulāro sezonu pabeidza ar zaudējumu pagarinājumā Losandželosas "Lakers" (141:146), bet jau otrās ceturtdaļas sākumā spēle beidzās argentīnietim Kampaso, kurš, pēc nesekmīga caurgājiena atgriežoties laukumā, zem sāncenšu groza no muguras agresīvi nogrūda zemē Veinu Elingtonu. Kampaso tika izraidīts no spēles, deviņās minūtēs pagūstot sakrāt trīs punktus un četras rezultatīvas piespēles.

Kampaso par savu rīcību saņēmis viena mača diskvalifikāciju un naktī uz svētdienu nevarēs piedalīties izslēgšanas spēļu pirmās kārtas pirmajā mačā izbraukumā pret Goldensteitas "Warriors". Kaut arī Elingtons bija spējīgs turpināt spēli, viņš pēc mača sociālajos tīklos nodeva Kampaso sveicienu un no līgas par draudiem izpelnījās 20 tūkstošu ASV dolāru sodu.

31 gadu vecais Kampaso Nacionālajā basketbola asociācijā aizvada otro sezonu un šosezon sācis četras no savām sešdesmit piecām spēlēm, vidēji 18,2 minūtēs tiekot pie 5,1 punkta, 3,4 rezultatīvām piespēlēm, 1,8 atlēkušajām bumbām, 1,0 pārtvertām bumbām un 1,0 kļūdām. Ilggadējais "Real Madrid" aizsargs ir kļuvis par divkārtēju Eirolīgas un trīskārtēju Spānijas čempionu.

Denveras "Nuggets" ar 48 uzvarām un 34 zaudējumiem Rietumu konferencē finišēja sestajā pozīcijā.


Izmantotie resursi:
https://twitter.com/NBAPR/status/15...

     [+] [-]

, 2022-04-14 09:36, pirms 3 gadiem
Jokiča skola

     [+] [-]

, 2022-04-14 10:12, pirms 3 gadiem
Ar to arī Kampacco karjera ir beigusies NBA, playoffos baigi vairs nespēlēs. Domāju, ka tas viss kopā ir sakrājies pa šo sezonu - visas vilšanās, nespēja iekļauties NBA, sēdēšana uz soliņa jo Rukijs izkonkurē, NBA sapnis galā utt. un tagad vienkārši nāca ārā un Elingtons vienkārši pagadījās ceļā. Kārtējais no Eirolīgas kurš nespēj iekļauties NBA. Gaidam atpakaļ Eiropā - gan jau uz Real.