Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Hornets'' pēc četrām sezonām lemj no galvenā trenera amata atlaist Borego

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Hornets'' pēc četrām sezonām lemj no galvenā trenera amata atlaist Borego
Džeimss Borego. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Šarlotes ''Hornets'' lēmusi šķirties no galvenā trenera Džeimsa Borego, ziņo ESPN. Speciālists Šarlotē nostrādāja četras sezonas, taču nevienā no tām nespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Džeimss Borego par Šarlotes ''Hornets'' galveno treneri tika iecelts 2018. gadā, četru sezonu laikā ar komandu sasniedzot bilanci 138-163. Lai arī pēdējo divu sezonu laikā tika sasniegts progress sasniegtajā bilancē, tas nerezultējās spēlēšanai izslēgšanas spēlēs, tādējādi komandas vadība lēma šķirties no Borego.

Borego tā arī ar ''Hornets'' izslēgšanas spēļu pieredzi neizbaudīja, jo komanda tālāk par regulāro sezonu nav tikusi jau pēdējās sešās sezonās pēc kārtas. Pēdējās divās sezonās tai izdevās cīnīties par vietu ''play-off'' pārspēlēs, taču abās reizēs tā kā desmitās vietas īpašniece zaudēja Atlantas ''Hawks''.

Karjeras laikā Borego strādājis kā asistents tādās komandās kā Sanantonio ''Spurs'', Orlando ''Magic'' un Ņūorleānas ''Pelicans''. Kopā ar ''Spurs'' speciālists 2005. un 2007. gadā kļuva par NBA čempionu.

Borego šobrīd kļuvis par otru kādas komandas treneri, kuru atlaiž pēc sezonas beigām. Uzreiz pēc pēdējās spēles regulārajā sezonā Losandželosas ''Lakers'' paziņoja par Frenka Vogela atbrīvošanu no galvenā trenera pienākumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-04-22 19:49, pirms 2 gadiem
MJ vienmēr dīvaini lēmumi.
Šitas nedaudz atgādina Vogelu un Lakers.
Vai tiešām treneris vainīgs,ka Hornets šito gadu laikā nevar dabūt normālu centru un aizsardzībā nevienu normālu nevar dabūt. Uzbrukums viņiem ir labs bet aizsardzība kapitāla pakaļa

     [+] [-]

, 2022-04-22 22:10, pirms 2 gadiem
Jāpiekrīt, ka viņiem nav aizsardzības spēlētaju, it īpaši rimprotectors kāds vajadzīgs.
Nu ja viņi tagd Vogelu paņemtu vietā tad es saprastu. Principā tirgū ir/bija februārī Tērners un KP. Kāpēc neiemainīja, nezinu. Varbūt vasarā beidzot. Nezinu kāds tas jaunais Džouns ko pagājušogad nodraftēja, vai aizsardzībā kko jēdz, blokus liek nezinu, tas būtu glābiņš ilgtermiņā bet nav jau spēlējis šogad, nav redzēts laukumā. Protams mūsdienu basketbolam tādi Plamliji/Harelli neder.

     [+] [-]

, 2022-04-22 22:34, pirms 2 gadiem
Jā Hornets progresēja, bet ja grib sasniegt kaut ko vairāk, tad jāņem kāds spējīgāks treneris. Borego varēs kādā klubā par asistentu strādāt.