Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Beverlijam piešķirts 30 000 ASV dolāru liels sods par rupjiem pēcspēles komentāriem

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Beverlijam piešķirts 30 000 ASV dolāru liels sods par rupjiem pēcspēles komentāriem
Patriks Beverlijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ietvaros pārspēli naktī uz trešdienu aizvadīja Minesotas ''Timberwolves'' basketbolisti. Klubs savā laukumā uzņēma Losandželosas ''Clippers'' un izcīnīja panākumu ar 109:104, iekļūstot izslēgšanas spēlēs. Par pēcspēles komentāriem pēcāk sodīts ''Timberwolves'' aizsargs Patriks Beverlijs.

Minesotas spēlētājs bija ļoti pacilāts pēc panākuma. Viņš ne vien pēc uzvaras meta gaisā bumbu, bet arī uzleca uz sekretariāta galda un pēcāk skrēja pa laukumu bez spēles krekla. Sportists ļāva vaļu emocijām un pēcāk skaļi izteicās arī pēcspēles preses konferencē.

Beverlijs vairākkārt teica, lai ''vedot viņu pakaļas mājās'', kā arī turpināja pielietot rupju leksiku. NBA pieņēma lēmumu piešķirt sportistam soda naudu 30 000 ASV dolāru apmērā.

Pats Beverlijs spēli noslēdza ar septiņiem gūtiem punktiem, 11 atlēkušajām bumbām, trīs rezultatīvām piespēlēm, vienu pārtvertu bumbu un bloķētu metienu.

Svarīgi, ka panākums, kas ļāva kvalificēties ''play-off'' tika izcīnīts tieši pret Beverlija bijušo komandu. Klubs viņu starpsezonā aizmainīja. Sportists to arī vairākkārt pieminēja intervijā. Tieši tas bija viens no iemesliem kādēļ Patrika emocijas bija tik augstā līmenī.

Minesotas ''Timberwolves'' izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tiksies ar Rietumu konferences otrajā vietā esošo Memfisas ''Grizzlies'' ar Dža Morantu priekšgalā. Sērijas pirmais mačs tiks aizvadīts naktī uz svētdienu.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/patrick-be...
https://sports.yahoo.com/patrick-be...