Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Adebajo: ''Visi ''Heat'' spēlētāji grib izcīnīt titulu un darīs visu iespējamo, lai tas notiktu''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Adebajo: ''Visi ''Heat'' spēlētāji grib izcīnīt titulu un darīs visu iespējamo, lai tas notiktu''
Bems Adebajo. Foto: Reuters / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Maiami ''Heat'' centrs Bems Adebajo bija pacilāts par komandas gatavību izslēgšanas spēlēm. Sportists atklāti stāstīja par to, ko komanda šosezon tēmē sasniegt.

''Protams, ka mūsu galvenais mērķis ir iekļūt finālā un tajā triumfēt. Mēs nevēlamies tādu iznākumu kā burbulī. Es gribu izcīnīt titulu! Gribu sajust kā ir palikt pēdējam vīram, kas stāv. Tā ir mūsu sezonas norma. Visi ''Heat'' spēlētāji grib izcīnīt titulu un darīs visu iespējamo, lai tas pārtaptu realitātē'' sacīja Adebajo.

24 gadus vecais basketbolists šosezon aizvadīja karjeras labāko sezonu. Piedaloties 56 spēlēs, Adebajo izcēlās ar 19.1 gūtu punktu, 10.1 atlēkušo bumbu, 3.4 rezultatīvām piespēlēm, 1.4 pārtvertām bumbām un 0.8 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tām.

Maiami ''Heat'' noslēdza regulāro sezonu kā Austrumu konferences līdere. Klubs izcīnīja panākumu 53 no 82 mačiem, ieņemot pirmo vietu Austrumos un ceturto visā līgā.

Izslēgšanas spēļu pirmās kārtas pretinieci klubs uzzinās jau naktī uz sestdienu. Šonakt spēli aizvadīs Atlantas ''Hawks'' un Šarlotes ''Hornets'' basketbolisti. Šī dueļa uzvarētāja naktī uz sestdienu tiksies ar Klīvlendas ''Cavaliers'' un komanda, kura uzvarēs to maču, aizvadīs izslēgšanas spēļu pirmo kārtu pret Maiami ''Heat''.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/bam-adebay...